خودتون جواب خودتونو دادین...برنامه نویسی ؟ خیلی از مهندسا در حد کار خودشون بلدند
مثل اینکه بگیم دیگه به دکتر نیاز نداریم چون وقتی سرمون درد اومد میرم قرص سردرد می خوریم..
مهندسی مکانیک
مهندسی برق
مهندسی صنایع
مهندسی عمران
مهندسی معماری
مهندسی هوا فضا
مهندسی الکترونیک
مهندسی کامپیوتر (سخت افزار و نرم افزار)
مهندسی شیمی(پلیمر و ....)
مهندسی نساجی
مهندسی کشاورزی
مهندسی معدن
مهندسی پزشکی
مهندسی نفت
خودتون جواب خودتونو دادین...برنامه نویسی ؟ خیلی از مهندسا در حد کار خودشون بلدند
مثل اینکه بگیم دیگه به دکتر نیاز نداریم چون وقتی سرمون درد اومد میرم قرص سردرد می خوریم..
درس هايي كه در دانشگاه ها تدريس مي شن با اطلاعاتي كه افراد ديگر دارند بسيار تفاوت مي كنه.ميگي نه برو دوتا كتاب دانشگاهي بخون. (مثل نظريه ي زبان ها و ماشين ها _ معماري كامپيوتر و ...) ايني كه شما بهش مي گي كامپيوتر براي رفع مشكلات روزمره است.
ضمناً چون مهندسي كامپيوتر بسيار كاربردي تر از مكانيك هست همه ازش اطلاعتي دارند (اونم در حد خودشون)
وگرنه با خوندن چند تا كتاب مكانيك هم ميشه همه ي اين حرف ها رو زد.
شما حق داری این جوری حرف بزنی چون خودتم کامپیوتر هستی احتمالا
من خودم با کسایی که کامپیوتر بودن حرف زدن - الکی یه حرفیو نمیزنم
کامپیوتر رشته خوبیه ولی میدونی دیگه خیلی زیاد شده - مثل الکترونیک که خیلی خوبه ولی انقد زیاد شده که زیاد دیگه رفتنش به درد نمیخوره
الان چند تا رشته تو ایران برا پسرا خیلی خوبه
مکانیک
عمران
قدرت
الان دوباره نیاین بگین فلان رشته هم اگه علاقه داشته باشی خوبه - آره درسته ، ولی کلی بخوایم بگیم این رشته ها الان بهترن برا پسرا
به نظر من ام برق بهترین تا زیر شاخه های خیلی زیادی داره که می تونی مثلا ict بخونی خیلی جدیده![]()
سلام .میشه لطف کنید بگید عمران _نقشه برداری خوب هست یا نه ؟
بعد برای کارشناسی عمران _خاک عمران _اب اینا رو هم داریم میشه بگید این گرایش هاشم خوبه یا نه ؟
فک میکنم واسه کارشناسی عمران_عمران و عمران _نقشه برداری خوب باشه...سلام .میشه لطف کنید بگید عمران _نقشه برداری خوب هست یا نه ؟
بعد برای کارشناسی عمران _خاک عمران _اب اینا رو هم داریم میشه بگید این گرایش هاشم خوبه یا نه ؟
حداقلش واسه خانوما رشته مناسبیه،البته تو کارشناسی زیاد فرقی باهم ندارن،مهم ارشده
یه سوال:
مگه ما مهندسی الکترونیک هم داریم که تو گزینه ها گزاشتن؟! مگه الکترونیک یکی از گرایشهای برق نیست؟
جدا فرقی ندارن با هم ؟
یعنی کسی که عمران _عمران میخونه با کسی که عمران_اب میخونه کارش فرق نمی کنه ؟
............................................ا
برو دفترچه انتخاب رشترو ببین مثلا دانشگاه ارومیه زده برق_الکترونیک بعضی دانشگاهها جدا کردن یه دانشگاه دیگه مثل بروجرد زده برق قدرت
Last edited by new life; 28-07-2010 at 12:45.
نه تنها عمران بلکه تو همه رشته ها واسه کارشناسی این همه گرایش داره الکیه!!!نهایتاً تو چند تا واحد با هم تفاوت دارن...جدا فرقی ندارن با هم ؟
یعنی کسی که عمران _عمران میخونه با کسی که عمران_اب میخونه کارش فرق نمی کنه ؟
تو ارشده که گرایش معلوم میشه...به نظرم عمران_عمران از همه بهتره،میشناسم افرادیو که عمران _عمران خوندن و راضی بودن...تا موقع ارشدت تصمیم میگیری که چه گرایشی بخونی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)