تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 64

نام تاپيک: آی فون 3 جی اس یا اچ دی 2

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

يه نگاه به موتورولا xt720 بنداز بدك نيست ميتونه نظرتو جلب كنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از rozysara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه برنامه و بازی برات مهمه و به اینترنت دسترسی داری در خرید ایفون شک نکن.
    البته گالاکسی s هم هست.از لحاظ سرعت که عالیه .برنامه هم اندروید به اندازه کافی داره.توی همین ماه به 2.2 هم اپدیت میشه که فایل های فلش رو کاملا ساپورت می کنه.از لحاظ صفحه نمایش هم از 3gs سرتره وباید با 4 مقایسه شه.

4. این کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شما کنفرانس ۱۶ جولای رو دیدی ؟ (اگر میدیدی این حرف رو نمی زدی!)

اپل عقب نشنی نکرده ، بلکه توپ رو انداخته زمین همسایه!

من فقط رو اعتمادی که به شخص استیو جابز داشتم ، این گوشی رو خریدم!

همیشه ، شایعات پشت اپل بوده و هست ، ولی ، تبدیل کاه به کوه هم زیاد جالب نیست!

موفق باشید ،

امید
    ندیدم ولی خوندم چیا گفته...اومده از بقیه گوشی ها ایراد گرفته که گند خودشو کمرنگ کنه...که البته مطمئنا جواب نمی ده!! بعدم خودش پیشنهاد بامپر رایگان داد به کاربرا...این یعنی چی؟

یعنی شما میگی آیفون 4 مشکل آنتن نداره و اینها همه شایعه هست؟!!

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من یه چیزی بگم ، درسته وقتی با دست چپ گوشی رو دستت میگیری ممکنه بعضی اوقات آنتش بپره ولی تاثیر آنچنانی ای روو کیفیت تماس نداره!
    البته بگم ، اینو من خودم ندیدم فقط شنیدم...

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پس من چی بخرم تورو خدا کمک کنید ؟ hd2 یا iPhone 3GS
    میتونم یه سوال بپرسم؟!شما خودت بیشتر با کدومشون راحتی؟!
    این سوال شاید خیلی ساده به نظر بیاد ولی درعین حال خیلم هم جدیه ، چون از اول وقتی دنبال یکیشون باشی هر نظری هم که باشه شما نهایتا انتخاب خودتو داری...
    کار کردن با آیفون لذت بخشه ولی دنگ و فنگ نصب برنامه زیاد داره!یا باید برنامه هاشو با کارتای بین الملل بخری یا گوشیو جیلبریک کنی(که در صورت اینکار نرم افزارای خیلی خوبی داری) ، حوصله ی اینکارا رو داری آیفون بخر...
    اگرم نداری اچ دی 2 که همه چیزش حاضر و آماده س بگیر...

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

دوست عزیز ، شنیدن کی بود مانند دیدن!

ولی خوندم چیا گفته...اومده از بقیه گوشی ها ایراد گرفته که گند خودشو کمرنگ کنه...که البته مطمئنا جواب نمی ده!! بعدم خودش پیشنهاد بامپر رایگان داد به کاربرا...این یعنی چی؟
    نه ولی متاسفانه ، سایت های خبری مثل فارنت و نارنجی و... چون از منابعی مثل Engadget ، Gizmodo و یا ... استفاده می کنند!

و این منابع هم ، همیشه ، در حال شایع پرکنی هستند ، مخصوصا در باره ی اپل هیچ وقت کم لطفی نکرده اند ! مثلا از قبل از معرفی آیفون ۴ تا به امروز ، بصورت حساب شده و منظم در حال ایراد گیری و شایعه پراکنی بودند!

منزل من نزدیک های مجتمع کامپیوتر پایتخت ه ، دیروز بصورت اتفاقی یه جیز جالب رو متوجه شدم ،

وقتی شما از سر میر داماد تا میدون ونک پایین می آیید ، یک نقطه وجود داره ، که به دلیل قرار گیری بین سه آنتن مخابراتی ، تلفن همراه آنتن نمیده! (وقتی دقیقا بین آنتن های اسکان ، پایتخت و برج نگار قرار می گیری!)

خب ، حالا یک دست من آیفون ۴ و یک دست 3G S ، جفت گوشی ها تو این نقطه No Service میزدند! اما گوشی Samsung s8003 JET خواهرم ، آنتن ش فول بود !

یکی از دوستام هم که با من بود ، بلک بری 9700 Bold داشت ،آنتنش فول بود !

یاد حرف استیو تو کنفرانس ۱۶ جولای افتادم ، گفتم شما ها که آنتن گوشیتون فول ه، یک زنگ به خونه بزنید ببینم!

جالب بود ، چون هر دو گوشی هیچ کجا رو نمی گرفتن! (حتی ۱۱۹) رو گوشی آنتن فول بود ولی نه زنگ میزد و نه اس ام اس !

آیفون هیچ موقع به شما دروغ نمیگه! اما برند های دیگه ، چرا !

شاید ، به نظر شما مسخره بیاد ، ولی این درسته!

اینم ، ببینی ، بد نیست :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید ،

امید

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من شما خیلی متعصبانه برخورد می کنی...

بحث مشکل آنتن در آیفون 4 اصلا ربطی به جاش نداره...در واقع شما تو همین نقطه که هستی مثلا 4 تا آنتن داری...اگه گوشه دستگاه رو بگیری آنتن میشه 1 دونه...

در مورد این لینک از سایت اپل که گذاشتی....

تو همون کنفرانسی که میگی و استیو جابز اومد از بقیه گوشی ها هم ایراد گرفت...یکی از خبرنگارها ازش سوال کرد: نمی دونم شما چجوری این گوشی ها رو گرفتین که آنتنش کم شده...ولی ما هر کاری کردیم این اتفاق نیفتاد...

حالا اصلا بحث سر گوشی های دیگه نیست...شایدم اونها هم مشکل داشته باشن...ولی این حل مشکل آیفون نیست.

از شما سوال می کنم...اگه این مشکل اصلا وجود نداره...چرا جابز پیشنهاد بامپر مجانی کرد؟یا اینکه قبل از 1 ماه گوشی هارو پس بگیره؟
    لطفا نگو که اپل چون خیلی مشتری مدار هست این کارو کرده...این کارو کرده چون خودشم می دونه مشکل داره.

اصلا چرا تو اون کنفرانس بجای اینکه بیاد بگه سامسونگ و بقیه ال و بل...نیومد آیفون رو گوشه هاشو بگیره و نشون بده که آنتنی کم نمیشه؟

در مورد سایتها هم که گفتی بعید نیست که اونها بخوان خبرسازی کنن...ولی فراموش نکن این مشکل رو درصد بسیار زیادی از کاربرای اپل گزارش کردن و نمیشه که بگیم همه دروغ میگن!

10. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

از شما سوال می کنم...اگه این مشکل اصلا وجود نداره...چرا جابز پیشنهاد بامپر مجانی کرد؟
    هیچ کس منکر این نیست که این مشکل وجود داره .. صحبت اینه که این مشکل اونقدری نیست که داره دربارش تبلیغ میشه .. در انجمن آیفون به تفصیل دربارش بحث شده .. مراجعه کنید پست ها هست.

یا اینکه قبل از 1 ماه گوشی هارو پس بگیره؟
    همه آیفون های اپل (هر چهار مدل) رو می شد تا 30 روز پس از خرید پس داد .. این قضیه ربطی به اون کنفرانس یا آیفون 4 نداشته.

اصلا چرا تو اون کنفرانس بجای اینکه بیاد بگه سامسونگ و بقیه ال و بل...نیومد آیفون رو گوشه هاشو بگیره و نشون بده که آنتنی کم نمیشه؟
    چون اپل منکر عدم وجود مشکل نیست.

در مورد سایتها هم که گفتی بعید نیست که اونها بخوان خبرسازی کنن...ولی فراموش نکن این مشکل رو درصد بسیار زیادی از کاربرای اپل گزارش کردن و نمیشه که بگیم همه دروغ میگن!
    بله .. درصد بسیار زیاد .. 0.55 درصد کاربرانی که مشکلی درباره آیفون 4 اشون داشتند، مشکلشون قضیه آنتن دهی بوده (یعنی یک نفر از 200 نفری که مشکل داشتند) درصد بازگشتی های آیفون 4 هم نسبت به چند برابر کمتر از 3GS بوده. فکر می کنم همه چی واضح باشه.

موفق باشید.

12. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

چون اپل منکر عدم وجود مشکل نیست.
    فکر می کنم منظورت اینه که اپل منکر وجود مشکل نیست....منم همینو میگم...به هر حال مشکلی هست که این قضایا پیش اومده....ولی این دوستمون میگه هیچ مشکلی نیست...از همین تعجب کردم.

در ضمن تعداد کل برگشتی ها چقدره؟
    Last edited by malkemid; 30-07-2010 at 18:35.

14. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

فکر می کنم منظورت اینه که اپل منکر وجود مشکل نیست....منم همینو میگم...به هر حال مشکلی هست که این قضایا پیش اومده....ولی این دوستمون میگه هیچ مشکلی نیست...از همین تعجب کردم.
    با تشکر از آرمان خان ،

اشتباه نکنید ، من نگفتم هیچ مشکلی نیست!

قبلا هم گفتم ، اونطوری که شما فکر میکنی نیست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •