خوش بحالت.
هیچ دقت کردی اوروپایی ها و البته شرقی هم کوسه هستن؟
آخ بدم میاد از نژادهای پر مو![]()
خوش بحالت.
هیچ دقت کردی اوروپایی ها و البته شرقی هم کوسه هستن؟
آخ بدم میاد از نژادهای پر مو![]()
جاي نگراني نيست . خوب توي صورتت نگاه كن كه مو هاي ريز و بور اصلا نيست؟ اگر هست خوب عاليه شما نياز داري كه تيغ زدن صورتت رو شروع كني و به مرور اون موهاي بور مشكي مي شن.ولي اگر اون موهاي بور ريز هم نيست.شما از تيغ ژيلت استفاده كن و بعد يه سري خمير ريش هايي هستن كه بنده خودم هم استفاده مي كنم اسمش nivea for men هستش . اين محصول باعث تحريك ريش و سبيل مي شه.بعد از اينكه با تيغ ژيلت موهاي بور در آوردي و تقريبا داشتن سياه مي شدن از اين تيغ هاي 6 ماهه بگير كه اون ها باعث رشد ريش و سيبلت مي شن.من يادمه كه هر بار كه تيغ مي زدم ريش بيشتري در مي آوردم.پس نگران نباش.تا 19 سالگي داشتن ريش كم اهميت كمتري داره.دوستان یه چیزی بگم...
من الان 17 سالمه ولی صورتم اصلا ریش و سیبیل نداره؟
به نظرتون مشکلی هست؟
خیلی نگرانم....؟
مي دونم كه اينجا جاش نيست. ولي كسي مي تونه بگه چطور تاپيك بزنم ؟يا لينك آموزش بده !
دوست عزیز من الان صورتم رو حدود یکسال هست که میزنم ولی هنوز موهای کمپشت مشکی دارم از خمیر ریش YVES ROCHER استفاده میکنم.....!
ولی کلا ممنون از راهنماییت.
معلوم نیست : یه عده می خوان ریش در بیارن یه عده می خوان در نیارن ..![]()
اون عده اي كه نمي خوان ريش در بيارن خرشون از پل گذشته حالا با خيال راحت ....دو روز ديگه كه بچه دار بشه بايد با بچه اش يك صورت داشته باشن؟معلوم نیست : یه عده می خوان ریش در بیارن یه عده می خوان در نیارن ..
تازه كساني كه ريش دارن مي تونن 6 تيغ بزنن بشن اروپايي مي تونن هم مدل بدن.اينجوري دستش باز تره
خواهش مي كنم.حالا جهت اطلاع مي گم جهت تيغ زدن هم مهمه .من خودم صورتم به يك سري جهت ها حساس هست وقتي به اون جهت خاص تيغ مي زنم ريشي كه داشتم ديگه در نمياد تا يه مدتي.من بيشتر جهت مخالف و به صورت افقي تيغ زدن رو پيشنهاد مي كنم.مثلا براي گونه راست از كنار لب ها به جهت گوش تيغ رو بكش.به هر حال فكر كنم توي اين يه سال اين ها رو امتحان كردي.دوست عزیز من الان صورتم رو حدود یکسال هست که میزنم ولی هنوز موهای کمپشت مشکی دارم از خمیر ریش YVES ROCHER استفاده میکنم.....!
ولی کلا ممنون از راهنماییت.
امتحان که کردم مثلا یه بار مخالف زدم تا یک ماه همون کم پشت ها هم درنیومد......!
ولی حالا بریم ببینیم چی میشه....!![]()
کم مویی یه چیز ژنتیک هست و اصلاً ضعف یا مشکل تلقی نمیشه.اصلاً نگران نباشید.
بچه ها فروشگاهي هست كه فويژن رو آنلاين بفروشه ؟؟
من با ژیلت می زنم احساس می کنم از ته ته نمی زنه یعنی جای اون ریش ها می مونه چه جوری از ته زد ؟ یا شاید به خاطر پوست باشه ؟
براي اين كه بخواي از ته بزني بايد جهت رشد ريش و سبيلت رو در نظر بگيري و نكته ي مهمتر اينكه چون گونه ها حالت نرمي دارن پس وقتي تيغ رو روش فشار مي دي كاملا اجازه نمي ده كه تيغ با پوست در تماس باشه.راه حلش هم آسونه از داخل زبونت رو به اون قسمتي كه داري تيغ مي زني به سمت بيرون فشار بده و اگر زبونت نمي رسه مي توني گونه ات رو باد كني و سر تيغت رو به سمت پايين نگه دار ! طوري كه اگر تيغ رو يه آدم فرض كنيم كله پاش كن تيغه رومن با ژیلت می زنم احساس می کنم از ته ته نمی زنه یعنی جای اون ریش ها می مونه چه جوری از ته زد ؟ یا شاید به خاطر پوست باشه ؟.ولي مواظب باش كه پوستت رو نكني چون من يه بكي دوبار اينطوري شد و لكش هم رو صورتم موند.واسه همينه كه بعضي وقت ها مي بيني حتي توي فيلم ها طرف داره تيغ مي زنه صورتش رو مي بره.چون در غير اين صورت كه فشار چنداني به پوست نمياد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)