من میخوام یکی از همین دوربینای سوپر زوم پاناسونیک بخرم میخواستم fz38 بخرم که fz100 تو اینجا دیدم براش تاپیک زدن حالا دو به شک شدم fz38 بخرم یا صبر کنم fz45 بیاد!!!؟؟؟
من میخوام یکی از همین دوربینای سوپر زوم پاناسونیک بخرم میخواستم fz38 بخرم که fz100 تو اینجا دیدم براش تاپیک زدن حالا دو به شک شدم fz38 بخرم یا صبر کنم fz45 بیاد!!!؟؟؟
میشه بگی کدوم رقیبش زوم بیشتری داره?!؟
تا جاییکه میدونم 24x بالاترین حد زومیه که در سوپر زومها دیدم یا شنیدم که اونم فقط در این FZ100 معرفی شده
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
دو به شک نمیخواد
من 7-8 ماه قبل FZ38 که تازگی وارد ایران شده بود رو خریدم
با رم 8گیگ Gold اصل پاناسونیک افتاد واسم حدود 540 تومن.اصلاً هم پشیمون نیستم.شما هم دست دست کنی پشت سر هم مدلای جدیدتر میاد بازار همینجور دو دل موندی تا آخر عمرت!
FZ38 الان حسابی قیمتش جا افتاده و اومده پایین.این FZ100 هم وقتی بیاد بازار یه 150 تومن یا 200 تومن قیمتش بالاتر از چیزیه که 6 ماه بعدش میشه خرید! همیشه همینه عزیز
اینم جالب بودا
60 frames/sec High Speed Burst mode
60 عکس در ثانیه!!!
البته کاربرد چندانی نداره چون کیفیت عکس در حالت اولویت سرعت بشدت میاد پایین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا بیشترند از 24x شاید 1یا 2 تا هم جا انداخته باشم
Fujifilm HS10
Kodak Z981
Nikon P100
Pentax X90
Olympus SP-590 UZ
درسته FZ35 بهترین بازار هست من هم این دوربین رو دارم![]()
دو به شکی من بین fz100 با fz38 نیست بین fz38 با fz45ـه پاناسونیک میگه تو fz35 از پردازنده تصویر Venus Engine FHD استفاده کرده که سه تا CPU داره!! قدرت کم کردن نویزش جهش زیادی پیدا کرده و تا 0.007 ثانیه shutter lag ـش کاهش پیدا کرده م سرعت AF ـشم تا 40 درصد بهتر شده میترسم الان fz38 بخرم ولی بعدا که fz45 بیاد پشیمون بشم.
با افزایش مگاپیکسل یه مقدار نویز بیشتر طبیعی هست
اما همه چیز که نویز نیست امکانات دوربین و کیفیت اون هم مطرح هست
البته زیاد به نویز در ایزوی بالا نباید توجه کرد
اگر در ایزوی 100-200 نویز خوبی داشته باشه به نظرم قابل قبوله
اوه پسر اگه اینه که دیگه شک نداره
با 100 درصد اطمینان ها.نه حتی 99 درصد.با یقین کامل FZ38 برتری داره مخصوصاً مخصوصاً قیمت مناسبترش که دیگه افت خودشو کرده
حالا اگه میگفتی بین FZ38 با FZ100 یه چیزی چون اون فیلمبرداری Full HD داره گرچه بدرد خیلیهانمیاد یا حتی بخاطر سیست ضعیفشون حتی نمیتونن این فیلم رو اجرا کنند و ببینند! البته میبینی که راجع به کیفیت عکسبرداریش همچنان حرف و حدیث وجود داره
ولی بین 38 با 45 تفاوتها کم و بی اهمیت هستش و همونطور که گفتم یه 6 ماهی بعد از ورود 45 قیمتش متعادل میشه میرسه به حدی که الان 38 رسیده.معطلش نکن آقا...![]()
به نظر من صبر کن fz45 بیاد یا lx5 بین fz28 با fz38 میگفتن زیاد فرقی ندارن ولی فرقشون همچین کم نبود.
سلام
در سایت زیر می توانید نقدی از این دوربین را به همراه نمونه عکس هایی در ISO های مختلف را مطالعه کنید
این سایت در قسمت نتیجه گیری این دوربین را به عنوان یک دوربین Highly Recommended انتخاب کرده است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو امتیاز کیفیت عکس به fz38 امتیاز 4.5 داده به fz100 امتیاز4 ولی کیفیت فیلمبرداریش خیلی بالاتر از fz38 هست به نظر من فکر کنم پاناسوینک این دوربینو برای علاقه مندای فیلمبرداری و عکاسی خیلی خوب با هم ساخته به خاطر نوع سنسوراش ولی fz45 احتمالا تمرکزش میره روی کیفیت عکاسی پاناسونیک که خیلی داره روی پردازنده تصویر lx5 و fz45 مانور میده خداکنه فقط حرف نباشه چون بعد از دو سال یه رقیب جدیدو جدی برای lx3 پیدا شده.
fz100 یه جورایی جای گزین fz50 هست که سال 2007 اومده بود
عکسای fz50
![]()
Last edited by Terry Bogard; 18-08-2010 at 03:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)