تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 101

نام تاپيک: نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی‌های رایانه‌ ای

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اولا از پست hobgoblin تشکر می کنم

دوما :

دوستان من بحث رو کامل نخوندم ولی تا اونجایی که شنیدم گفتن بازیسازی نباید سیاسی بشه مثل خارجی ها درسته؟
    شما راست می گید سری بازیهای cod اصلا سیاسی نیستند و یا بازیهای دیگه شما تمام بازیهای که از کمپانی های خارجی که پخش میشه جنبه سیاسی داره
    این بازیها یا ضد روسیه هست یا ضد چین یا ضد مسلمانان هست یا ضد زاپنی ها در اخر هم شاید ایرانی ها هست همیشه تو این بازیها می بینید که گروه امرکایی برنده هستش شما فکر می کنید تمام کمپانی های بازی سازی مستقل هستند !!!!!!!!
    اقا به خدا الان جنگ شروع شده ما خودمون حالیمون نیست کاری به سیاست .و مذهب ندارم الان همه ی ماها تبدیل شدیم به یک مصرف کننده حرفه ای و به این حرفه ای شدنمون هم افتخار می کنیم بنده های خدا همه ماها شدیم عروسک خیمه شب بازی خارجی ها دقیقا تو بازی داریم همون کارهایی رو انجام میدیم که برامون ترسیم کرده اند اون فکری رو می کنیم که بازیساز خواسته و خودمون هم خبر نداریم
    کجا رفته هویت ملی ایرانیمون
    (من میدونم که الان بعضی از دوستان باز هم به جای جواب دادن به شخصیت من حمله می کنن

دوست عزیز.....من فکر کنم شما اشراف زیادی رو بازی ندارید و فقط چند بازی تو سال رو انجام میدین یا پیگیر اخبار کلی بازیها نیستید

من خودم به شخصه حالا تمامی کنسولهای بازی این نسل رو دارم و باهاشون بازی کردم .....در نتیجه به همراه شما لیست چند تا از بازیهای بزرگ این نسل رو میارم تا ببینیم چند تا از اینا سیاسی هستن یا نه:

uncharted

gears of war

halo

crysis

call of duty

mario

fifa

killzone

gt

god of war

bioshock

فقط call of duty و crysis تو این لیست سیاسی هستن(حالا crysis هم غیر مستقیم)

بببینید ما نمی گیم ما هم بازی سیاسی یا مذهبی نسازیم بسازیم ولی چند عنوان سیاسی و چندین عنوان بسیار دیگه هم غیر سیاسی یا مذهبی باید باشه

تا وقتی مسیولیت ترویج و ساخت صنعت در دست فقط قشر کسانی مثل شما باشه مطمین باشید هیچ نوع بازی دیگه ای ساخته نمیشه و چون این موضوع هم هی هی تکرار میشه همیشه از سط پایینی برخوردار خواهد بود و فقط وقتی پیشرفت خواهد کرد که همه با هر ایده ای بتونن بازی بسازن.

دقیقا مثه صنعت و فوتبال و سینما و موسیقیمون و ............... .

سوما این خبر رو هم بشنوید تا بیشتر لذت ببیرید:

بازی های رایانه ای "نبرد خیبر" و "اخراجی ها" به ترتیب خرداد و تیر امسال توسط ویژه پرداز پارس وارد بازی می شود.

نادر لطفی مدیر پروژه این بازی رایانه ای به خبرنگار خبرگزاری سینمای ایران گفت: "بازی نبرد" خیبر مربوط به عملیات خیبر در جنگ تحمیلی عراق و ایران سال 1362 است که در حال حاضر در مرحله تکثیر و قفل گذاری است و خرداد ماه توسط شرکت ویژه پرداز پارس به بازار عرضه می شود.
    وی افزود: بازی رایانه ای "اخراجی ها" نیز در حال ساخت است که 40 درصد کار پیشرفته است، این بازی تلفیقی از اخراجی های 1و2 است.
    مدیر پروژه این بازی رایانه ای درباره سریوس (serious game) بازی های جدی گفت: این بازی ها فقط جنبه آموزشی داشته و به دور از فضای سرگرمی و تفریح است.
    انتخابات مجازی از جمله بازی های جدی که سال گذشته برای وزارت کشور ساخته شد و وظیفه آموزش پرسنل هیئت های اجرایی و نظارتی انتخابات را بر عهده داشت.
    لطفی در ادامه افزود 210 هزار نسخه از انتخابات مجازی توسط وزارت کشور تکثیر شد که نظر مسئولان هم مثبت بود و می توان گفت به عنوان اولین تجربه در تولید بازی جدی موفق بود، دومین پروژه از serious game ویژه انتخابات مجلس هشتم بود.
    مدیر پروژه "نبرد خیبر" خاطر نشان کرد: بازی رایانه ای حج در حال ساخت است که تا امروز 70 درصد پیشرفت داشت که در سبک بازی های جدی قرار دارد و هدف آن آموزش حجاج در قالب گیم است.
    لطفی افزود: از بازی های دیگر آموزش و تفریحی بازی رایانه ای کارگاه دایی و پرنده جزیره است که تیر امسال عرضه خواهد شد و ویژه رده سنی پایین با هدف آموزش و حفظ محیط زیست است.
    یادآور می شود عواملی که در پروژه نبرد خیبر و اخراجی ها فعالیت می کنند می توان به گروه کارگردانی نادر لطفی و علیرضا برهن، موسیقی و صدا، ناهید عباسی، گروه دوبلاژ، محمدرضا علیمردانی، امین الیاسیان، مهرداد میراکبری، مدیر دوبلاژ امین الیاسیان، تحقیقات و پژوهش، محسن کرمی ، علیرضا برهن، گروه طراحی کاراکترهای بازی مجید بروری نیت و علی ولی زاده گروه طراحی بخش دمو، محمود فیض نژاد و احسان دباغی، اعضای مدل سازی غیراورگانیک بازی، محسن فارسی، محمد گذاری، سمیه بخشنده، نگار محمودی، حمزه زیدآبادی نژاد، مریم لطفی، گروه مدل سازی اورگانیک؛ جعفر دشتی نژاد، صالح کشوری سناریو و داستان بازی؛ علیرضا برهن، نادر لطفی و اسد مجتهدی انیماتور کاراکترهای بازی؛ سعید امین، مهدی پاکدل، صالح کشور دوست و محسن فارسی اشاره کرد.
    Last edited by halflife g; 22-08-2010 at 17:10.

2. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

uncharted

gears of war

halo

crysis

call of duty

mario

fifa

killzone

gt

god of war

bioshock
    ایا حرف من بوی از این میده که من از بازیهایی که الان تو ایرانساخته میشه دفاع کنم من مثل شما از این وضع ناراضی ام و یا میگم خوبه که جلوی بازیها رو میگیرن نه والا منم این کار رو محکوم می کنم ولی دوستان چرا خلط مطلب می کنید حرف من یه چیز دیگه است

دوست عزیز انگلیسی زبان ها ادبیاتشون با ما فرق داره
    اونها چیزی دارن به اسم سیمبول (نماد) که همون کنایه خودمون هست خارجی ها تو فرهنگ ادبیاتشون برای هر چیزی دنبال سیمبول می گردند یعنی هر چیزی نماد و معنی خاص خودش رو داره بهتره از کسی که ادبیات انگلیسی می دونه بپرسید
    دوست عزیز این بازیهای برای ما ساخته نمیشه برای مردم خودش.ن ساخته میشه و قبول دارم
    شما تمام این بازیها رو ببینید یک نمادی از قدرت گروه امریکایی نشون میده (اینطور نیست؟) واین یک نوع خودباختکی و ترسیدن جلوی این نیروها ایجاد می کنه یعنی ما قدرت برتر هستیم(ولی اینطور نیست یادشون نمی یاد که وقتی سربازهای انگلیسی رو گرفته بودند تو ابهای خلیج فارس یکی از سرباز ها از ترس خودشو خیس کرده بود و نمی دونم چرا تلوزیون اینو نشون نداد )

(یه
    بازی تو بازی gears of war به نظر شما همون هیولا ها نماد چه کسانی هستند ) من قسمت یک /این بازی رو انجام دادم به نظر شما اون هیولایی که چشم بسته به شما حمله می کنه چه نمادی می تونه داشته باشه (ایا نماد حمله شهادت طلبانه نیست) ما شاید این نمادها رو درک نکنیم ولی مردم اونها این نمادها رو به خوبی درک می کنند

god of war
    اصلا اسم این بازی یعنی چی؟ این بازی دقیقا داره دنیا رو چند خدایی نشون میده

اونوقت شما چند بازی رو از قلم انداختید
    prince of persia همین یکی بسه
    fallout
    Tom Clancy’s H.A.W.X 2
    Battlefield: Bad Company 2

منم تمام این بازی ها رو مثل شما بازی کردم و بازی میکنم ولی زورم میاد وقتی بعضی از دوستان میان می نویسند خارجی ها با ما چکار دارن

البته هستند کمپانی که مستقل باشند اینو قبول دارم
    Last edited by marvel_malayer; 22-08-2010 at 18:43.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بازی تو بازی gears of war به نظر شما همون هیولا ها نماد چه کسانی هستند ) من قسمت یک /این بازی رو انجام دادم به نظر شما اون هیولایی که چشم بسته به شما حمله می کنه چه نمادی می تونه داشته باشه (ایا نماد حمله شهادت طلبانه نیست) ما شاید این نمادها رو درک نکنیم ولی مردم اونها این نمادها رو به خوبی درک می کنند
    حمله شهادت طلبانه؟؟؟؟
    خدای من ...کجایی شما..در کدوم سیاره از کدوم کهکشان زندگی می کنی شما؟؟؟همه چیز رو تهدید می بینی ؟؟اگه تو بازی بهت حمله کنن میگی داره سربازای ایران رو نشون میده.... اگه چشم بسته حمله کنه میگی شهادت طلبانه.....اگه با ماشین بهت حمله کنه میگی داره تانکای ایرانی رو نشون میده.......
    بس کن برادر من ..خداییش خودت خندت نمی گیره از این حرفات؟؟

دیدی گفتم اگه دست شماها بیفته دیگه نمیشه با موضوع دیگه ای بازی ساخت ...پس میگم تو شماره 3 geow فقط روی صندلی به کاراکترها حمله بشه تا خدایی نکرده سیمبل نباشه......

آخه اسم این بازی رو چی بذاره؟؟بذاره خدای عبادت؟؟داستان بازی برگرفته از خدایان یونان باستان هست و کریتوس هم فرزند یکی از این خدایانه دیگه....
    اگه بازی میکردی می فهمیدی چرا این اسمو گذاشتن..............................

fallout
    Tom Clancy’s H.A.W.X 2
    اخه به غیر از fallout کدوم یکی از اینها بازی بزرگ نسل محسوب میشه ؟؟؟که البته همین fallout به طور دقیق به سیاستهای امریکا انتقاد میکرد(چون اگه موضوع رو درست دونسته باشید که مطمینا درست نمی دونید در fallout 2 این رییس جمهور امریکاس که سر مردمشو شیره میماله و به خاطر بعضی ازمایشا اونا وادار می کنه در اون valt ها مستقر بشین:نشون دهنده امپریالیسم و سرمایه داری امریکاس)مقاله مفصلی هم در موردش نوشته شده.

می بینید ..می بینید چقدر کمبود اطلاعات انسان رو به بد بینی و تباهی می کشونه..........

در مورد pop و bbc2 هم قبول دارم ولی چون بازی های بزرگ نسل محسوب نمیشن نمیشه در مقایسه اوردشون چون به همون مقدار هم بازی متوسط مثه pop هست که سیاسی نیستن)

در نهایت فک کنم در fallout new vegas سمبل انرژی هسته ای ما باشه و در killzone 3 هم هدف ماه مبارک رمضاه هست نه؟؟؟؟؟؟

5. 9 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

fallout
    Tom Clancy’s H.A.W.X 2
    منم تمام این بازی ها رو مثل شما بازی کردم و بازی میکنم ولی زورم میاد وقتی بعضی از دوستان میان می نویسند خارجی ها با ما چکار دارن
    این HAWX 2 رو چجوری بازی کردی؟؟

7. 3 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

این HAWX 2 رو چجوری بازی کردی؟؟
    آخه جزو سازندگانن ایشون ......بازی لیک نشده ..منتر نشده واسه pc هم با تاخیر میاد ولی حاجی بازی کرده.

9. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

آقا دمت گرم ، چقدر شادم کردی
    میگم تا حالا درباره ی فرهنگ این خارجکی های متخاصم تحقیق کردی ؟
    مثلا می دونی اگه بری به کلیف بلزینسکی ( می شناسی کیه ایشون ؟ ) بگی شهید یعنی چی هنگ می کنه ؟
    ول کن برادر من ! شما مثل این که زیادی مخت شست و شو داده شده خیلی جو گیری
    هر چی ببینی دنبال اینی که یه چیزی بر علیه خودت درش کشف کنی

اصولا یکی که از این دست نظرات میده دو حالت داره ، یا اینکه خیلی به حرف خودش مطمئنه و می دونه که توانایی دفاع از خودش رو داره یا این که فقط از روی احساس و از نااگاهی کامل نظر میده؛ شما هم جزو دسته ی دومی.
    حتما پس فردا بیان داستان شاهنامه رو برات بخونن میگی یعنی چی ضحاک مار داشته رو دوشش ! شاهنامه مزخرفه چون تخیلیه !!
    خدای جنگ هم همینه شما اصلا درباره ی خدایان یونان هیچی نمی دونی و بعد میگی این بازی داره "دنیا" رو چند خدایی نشون میده
    اصولا اون کسی که کمی دانش داشته باشه، می دونه که بازی خدای جنگ چه داستانی داره و این ها چه جور خدایانی هستند !

11. 6 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

خدای من ...کجایی شما..در کدوم سیاره از کدوم کهکشان زندگی می کنی شما؟؟؟همه چیز رو تهدید می بینی ؟؟اگه تو بازی بهت حمله کنن میگی داره سربازای ایران رو نشون میده.... اگه چشم بسته حمله کنه میگی شهادت طلبانه.....اگه با ماشین بهت حمله کنه میگی داره تانکای ایرانی رو نشون میده.......
    بس کن برادر من ..خداییش خودت خندت نمی گیره از این حرفات؟؟
    گفتم دیگه ماها سر در نمی اریم به خاطر همینه که مسخره می کنیم چون سواد نداریم و چیزی از ادبیات انگلیسی نمی دونیم
    در ضمن جواب منو ندادید باز هم از شوخ طبعی تون استفاده کردید شما بجای تحویل این گلواژه ها جواب بدین به نظر من شما دارید مغالطه می کنید

اخه به غیر از fallout کدوم یکی از اینها بازی بزرگ نسل محسوب میشه ؟؟؟که البته همین fallout به طور دقیق به سیاستهای امریکا انتقاد میکرد(چون اگه موضوع رو درست دونسته باشید که مطمینا درست نمی دونید در fallout 2 این رییس جمهور امریکاس که سر مردمشو شیره میماله و به خاطر بعضی ازمایشا اونا وادار می کنه در اون valtها مستقر بشین:نشون دهنده امپریالیسم و سرمایه داری امریکاس)مقاله مفصلی هم در موردش نوشته شده.
    دوست عزیز ایا محیط این بازی ترس استفاده از بمب هسته ای رو نمی رسونه ایا کسی که این بازی رو انجام میده ایا یک لحظه به خودش نمی گه اگه واقعا بمب هسته ای بزن و این اتفاق بیفته چه خبر میشه بعدا بازیکن میاد کامپیوتر خاموش می کنه و بعد تلوزیون رو روشن می کنه تمام شبکه ها رو باز می کنه که دارن از انرزی هسته ایران رو نشون میده نا خوداگاه یه ترس از ایران تو ذهنش میره اونوقت ایران و ایرانی میشه لولو خور خوره ایا اینطوری هست یا نه در ضمن مطمئن باش اگه رئیس جمهور رو بد نشون میده اونم یه منظور داره اونم مطئن باش یه نکاتی داره که اونم حتما حزب مخالف سازنده رو نشون میده

خه جزو سازندگانن ایشون ......بازی لیک نشده ..منتر نشده واسه pc هم با تاخیر میاد ولی حاجی بازی کرده.
    با اطلاع برو پیش نمایش بازی رو بخونید

مثلا می دونی اگه بری به کلیف بلزینسکی ( می شناسی کیه ایشون ؟ ) بگی شهید یعنی چی هنگ می کنه ؟
    اره خوب می دونم ایشون خالق بازی Gears of War هستش
    Last edited by marvel_malayer; 22-08-2010 at 20:41.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

با اطلاع برو پیش نمایش بازی رو بخونید
    میشه معنی کنید این یعنی چی؟ خوبه خودت میگی پیش نمایش دیگه این حوزه بازی نیست حوزه ادبیاته !!پیش به معنی قبله!!!پیش نمایش یعنی قبل از نمایش نقدی بر دمو ها و تریلر ها!!!
    بعد شما بازی نمی کنی؟ فقط پیش نمایش می خونی؟
    در ضمن مطمئن باش اگه رئیس جمهور رو بد نشون میده اونم یه منظور داره اونم مطئن باش یه نکاتی داره که اونم حتما حزب مخالف سازنده رو نشون میده
    اقا تو جدا شاهکاری!!! چند وقت بود نخندیده بودیم!!!

14. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

قا تو جدا شاهکاری!!! چند وقت بود نخندیده بودیم!!!
    دیدی بازهم جواب ندادی با هم شوخی می کنی (خدارو شکر شما بخندی برای ما کافیه)

هر چی ببینی دنبال اینی که یه چیزی بر علیه خودت درش کشف کنی
    بهتر از اونه که مثل یه عرب . بازی کنم حداقل جست و جو می کنم
    Last edited by marvel_malayer; 22-08-2010 at 20:49.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

دیدی بازهم جواب ندادی با هم شوخی می کنی
    الان یه بار دیگه بازی کردم حق با شماست . اون جنازه ها هستن توی بازی یکیشون کچله!!!من فهمیدم اون نماد مک کینه!!!
    یکی دیگشون هم سیاه بود ولی بازم کچل بود .
    اونم نماد اوباما بود کچلیشم بخاطر اینه که مخش تهی هست از انسانیت!!!
    ما هم نماد یک جنایتکار غاصب هستیم که در بازی می خوایم نشون بدیم بمب هسته ای بده .و بعدا خیلی زیرکانه می خوایم نتیجه بگیریم که ایران اخه!!!
    این فقط fallout بود .
    فیفا هم پره نماده اون دروازه هارو میبینی؟ نماد امریکان دقت کنی توی استادیوم هم پر نوشته انگلیسی هستش که نشون میده اینجا خاک امریکای جنایتکاره .
    شما وقتی گلل میزنی در اصل با مشت بر دهن امریکا زدی
    بازم هست!!!...

17. 5 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •