اولا از پست hobgoblin تشکر می کنم
دوما :
دوست عزیز.....من فکر کنم شما اشراف زیادی رو بازی ندارید و فقط چند بازی تو سال رو انجام میدین یا پیگیر اخبار کلی بازیها نیستید
من خودم به شخصه حالا تمامی کنسولهای بازی این نسل رو دارم و باهاشون بازی کردم .....در نتیجه به همراه شما لیست چند تا از بازیهای بزرگ این نسل رو میارم تا ببینیم چند تا از اینا سیاسی هستن یا نه:
uncharted
gears of war
halo
crysis
call of duty
mario
fifa
killzone
gt
god of war
bioshock
فقط call of duty و crysis تو این لیست سیاسی هستن(حالا crysis هم غیر مستقیم)
بببینید ما نمی گیم ما هم بازی سیاسی یا مذهبی نسازیم بسازیم ولی چند عنوان سیاسی و چندین عنوان بسیار دیگه هم غیر سیاسی یا مذهبی باید باشه
تا وقتی مسیولیت ترویج و ساخت صنعت در دست فقط قشر کسانی مثل شما باشه مطمین باشید هیچ نوع بازی دیگه ای ساخته نمیشه و چون این موضوع هم هی هی تکرار میشه همیشه از سط پایینی برخوردار خواهد بود و فقط وقتی پیشرفت خواهد کرد که همه با هر ایده ای بتونن بازی بسازن.
دقیقا مثه صنعت و فوتبال و سینما و موسیقیمون و ............... .
سوما این خبر رو هم بشنوید تا بیشتر لذت ببیرید:
بازی های رایانه ای "نبرد خیبر" و "اخراجی ها" به ترتیب خرداد و تیر امسال توسط ویژه پرداز پارس وارد بازی می شود.
نادر لطفی مدیر پروژه این بازی رایانه ای به خبرنگار خبرگزاری سینمای ایران گفت: "بازی نبرد" خیبر مربوط به عملیات خیبر در جنگ تحمیلی عراق و ایران سال 1362 است که در حال حاضر در مرحله تکثیر و قفل گذاری است و خرداد ماه توسط شرکت ویژه پرداز پارس به بازار عرضه می شود.
وی افزود: بازی رایانه ای "اخراجی ها" نیز در حال ساخت است که 40 درصد کار پیشرفته است، این بازی تلفیقی از اخراجی های 1و2 است.
مدیر پروژه این بازی رایانه ای درباره سریوس (serious game) بازی های جدی گفت: این بازی ها فقط جنبه آموزشی داشته و به دور از فضای سرگرمی و تفریح است.
انتخابات مجازی از جمله بازی های جدی که سال گذشته برای وزارت کشور ساخته شد و وظیفه آموزش پرسنل هیئت های اجرایی و نظارتی انتخابات را بر عهده داشت.
لطفی در ادامه افزود 210 هزار نسخه از انتخابات مجازی توسط وزارت کشور تکثیر شد که نظر مسئولان هم مثبت بود و می توان گفت به عنوان اولین تجربه در تولید بازی جدی موفق بود، دومین پروژه از serious game ویژه انتخابات مجلس هشتم بود.
مدیر پروژه "نبرد خیبر" خاطر نشان کرد: بازی رایانه ای حج در حال ساخت است که تا امروز 70 درصد پیشرفت داشت که در سبک بازی های جدی قرار دارد و هدف آن آموزش حجاج در قالب گیم است.
لطفی افزود: از بازی های دیگر آموزش و تفریحی بازی رایانه ای کارگاه دایی و پرنده جزیره است که تیر امسال عرضه خواهد شد و ویژه رده سنی پایین با هدف آموزش و حفظ محیط زیست است.
یادآور می شود عواملی که در پروژه نبرد خیبر و اخراجی ها فعالیت می کنند می توان به گروه کارگردانی نادر لطفی و علیرضا برهن، موسیقی و صدا، ناهید عباسی، گروه دوبلاژ، محمدرضا علیمردانی، امین الیاسیان، مهرداد میراکبری، مدیر دوبلاژ امین الیاسیان، تحقیقات و پژوهش، محسن کرمی ، علیرضا برهن، گروه طراحی کاراکترهای بازی مجید بروری نیت و علی ولی زاده گروه طراحی بخش دمو، محمود فیض نژاد و احسان دباغی، اعضای مدل سازی غیراورگانیک بازی، محسن فارسی، محمد گذاری، سمیه بخشنده، نگار محمودی، حمزه زیدآبادی نژاد، مریم لطفی، گروه مدل سازی اورگانیک؛ جعفر دشتی نژاد، صالح کشوری سناریو و داستان بازی؛ علیرضا برهن، نادر لطفی و اسد مجتهدی انیماتور کاراکترهای بازی؛ سعید امین، مهدی پاکدل، صالح کشور دوست و محسن فارسی اشاره کرد.