آقا سلام من هم پایه ام واسه این 1v1 . فقط اگر ممکنه به آیدی یاهوم پی ام بدین چون تو P30World زیاد آنلاین نمی شم .
Garena ID : Nozhan
Yahoo ID : Nozhan89
آقا سلام من هم پایه ام واسه این 1v1 . فقط اگر ممکنه به آیدی یاهوم پی ام بدین چون تو P30World زیاد آنلاین نمی شم .
Garena ID : Nozhan
Yahoo ID : Nozhan89
man war و پارسا امروز بازي كنيد و نتيجه رو بگيد وگرنه فردا طبق برنامه بازي ها پيش ميره و بازي آخر رو بينتون برگزار ميكنيم اگه هم يكي خواست استعفا بده از بينتون اون يكي نگران نباشه يار ذخيره پيدا شد!![]()
اقا من با من وار بازی نمیکنم من بایکی دیگه من وار از خونه است DL داره مثه چی اسابم خورد شد
من ديگه نميدونم.كشتي مارو.با همين شخص بايد بازي كني.اگه نه بگو جات يكيو بذارم.
به دليل بي نظمي افراد:
تا آخر هفته همه بازي ها رو انجام بدن هر روز و ساعتي كه خواستن با هم هماهنگ كنن آخر هفته نتيجه ها و ريپلي ها رو هم بذارن.
امیرجان اومده مسابقه ی مجانی گذاشته براتون تازه با جایزه بعد غر هم میزنین؟
طبق قرعه این جوری مسابقه ها به هم افتادن. برا چی اعتراض میکنین؟ تا حالا دیدین یه تیم خیلی ضعیف با یه تیم خیلی قوی تو یه مسابقه فوتبال با هم میفتن غر بزنن که من این حریف رو نمیخوام؟ منم میخواستم با خود امیرجان بازی کنم ولی نشد که چی؟ واقعا که؟![]()
Amir_to کی میای بازی؟
دوست من لازم یه چیرو بگم که من با 256 وصلم و برا مسابثه اصلا دانلود ندارم وقتی که من هاست شدم تو که لاگ نداشتی وقتی تو شدی لاگ بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)