مرکز استانمون؟
مارو جزو استان سمنان حساب کردی؟ بابا ریفیق با ما هم؟
امضامو نگاه کن.
من از تهران میرم شاهرود...
بله - راضي هستم در خوابگاه اقامت كنم
نخير - حاضر نيستم در خوابگاه اقامت كنم
برايم فرقي نميكند
مرکز استانمون؟
مارو جزو استان سمنان حساب کردی؟ بابا ریفیق با ما هم؟
امضامو نگاه کن.
من از تهران میرم شاهرود...
سلام به نظرم خوابگاه برای ترم اول عالیه با زندگی دانشجویی و مرام رفیقات آشنا می کنه بعد ترم بعد با اونا خونه میگیرید
نه منظورم دانشگاهت بود , وگر نه هیچ وقت به هیچ کسی همچین توهینی نمیکنم ...![]()
سلام عليكم
ايول شما هم درس نخونن بچه هاي خوابگاه تون؟تو دانشگاه ما هم بچه هايي كه محل زندگي خودشون هستن خرخوني ميكنن!ماها بيشتر شب امتحان جزوه يه كسي كه از يه روز مونده به روز اول ترم سركلاس بوده رو ميگيريم كپي ميزنيم و ميخونيم!جالبه نمره هامون هم از اونا بهتر نشه بدتر هم نيست!
اي بابا چقدر پول داديم واسه اين كپي ها
بيخيال!
اتفاقا توی دانشگاه ما فقط خوابگاهی ها درس میخونن اساسی !
توی خونه که نمیشه درس خوند .
Pc
Sat
Film
Game
Friends
Holidays
Entertainment
.....................
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
این که گفتی مال کلاس های ساعت 10 بود که شب قبلش به نیت بیدار شدن میخابی ! کلاس های ساعت 8 کلا بیدار نمیشی ، قصد بیدار شدن هم نداری !
باريك!
خوبه يه تاپيك واسه اين موضوع هم بسازنن كه تو دانشگاه هر كسي كدوم گروه بيشتر درس ميخون!
همه که نه بلاخره باید یکی دو نفر بخونن تا بقیه بتونن جزوه و جواب تمرین ها رو ازشون بگیرن ...
کلا واسه هرچی پول بدی قدرشو بیشتر میدونی مثل شبانه های ما ...
به جز SAT همه ی اینایی که گفتی به صورت خیلی شدید تری تو خوابگاه انجام میشهاتفاقا توی دانشگاه ما فقط خوابگاهی ها درس میخونن اساسی !
توی خونه که نمیشه درس خوند .
Pc
Sat
Film
Game
Friends
Holidays
Entertainment![]()
البته بستگی به خوابگاه دارهبه جز SAT همه ی اینایی که گفتی به صورت خیلی شدید تری تو خوابگاه انجام میشه
ولی به نظر منم تو خوابگاه بهتر میشه درس خوند
اگه درس خون باشی هر جایی که باشی واست فرقی نمیکنه
من تاحالا کسی رو ندیدم درس نخون باشه و بیاد خوابگاه و درس خون بشه ولی بر عکسش زیاد اتفاق میفته ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)