برای هندسه :فقط مبتکران ابوالقاسم
فیزیک :اندیشه سازان
قرابت معنایی :دریافت سبطی
آرایه ها :کلک معلم
برای هندسه :فقط مبتکران ابوالقاسم
فیزیک :اندیشه سازان
قرابت معنایی :دریافت سبطی
آرایه ها :کلک معلم
سلام
هندسه انتشارات مبتکران مهندس فرهاد ابوالقاسمی
فیزیک 1و2 اندیشه سازان قدیم فیزیک3 انتشارات خیلی سبز
قرابت سبطی انتشارات دریافت آرایه ها کلک معلم![]()
بنظرم بجز فرمولای کتاب درسی هیییییییییچ تستی حفظ نکن چون اغلب تستهایی که توی کتابای آموزشی گفته میشه ترکیب همون تستای درسیه که شما اگه با یاد گرفتن فرمولای کتاب درسی به راحتی میتونید هر تستی رو بزنید.
من از فیزیک اندیشه سازان استفاده کردم و خیلیم راضیم . توی کتاب اندیشه سازان یه سری فرمول گفته ولی مطلقا نیازی به حفظشون نیست. فصل 4فیزیک 1هم مثل بقیه فصلهای کتاب فقط فرمولای کتاب رو یاد بگیرین . در عوض تا میتونید تست بزنید تاآرامش بگیرید که نیازی به حفظ تست خارج از کتاب نیست و ضمنا طرز ترکیب فرمولا هم دستتون بیاد و شکلای مختلف تست ها رو ببینین. در مورد قرابت معنایی بچه ها از من واردترن ولی تا جایی که من از بحثهاشون متوجه شدم قرابت معنایی دکترهامون سبطی (انتشارات دریافت) رو همه پیشنهاد میکنن.
من خودم واسه هندسه 1و2 تحلیلی از انرژی اتمی استفاده کردم وخیلی ام راضی بودم . تو هندسه ها (البته به جز تحلیلی)نیاز به حفظ کردن فرمول آنچنان ناشناخته ای نیس!چون فرمولای اصلیش ،فرمولای کتابن.چیزی که مهمه توش مهارت حل مساله است که با تمرین حل کردن و تست زدن به دست میاد.تحلیلی در ظاهر کاملا حفظیه ولی بعضی وقتا ازش سوالای سختی میدن.که اونام اگه فرمولاشو(منظورم طرز به دست آوردنشون یا همون اثباتشونه)درست فهمیده باشی ،شکل خاصی نیس.
هندسه 1 و 2 رو هرکی اولش سوالو میبینه میگه سخترین سواله.اما بعد از دیدن حل مسئله میگن که راحترین سوال بود.
منم موافقم.فقط با تست زیاد میشه تو این درس موفق بود
wow !!!! از الان استرس دارید ؟ببین از الان خیلی زوده واسه استرس ها ! به نظر من برو کتابخونه در حد سه چهار روز و بقیه بچه ها رو ببین که دارن چه جوری درس میخونن تا شما هم تشویق بشیدر ضمن یکی از مشکلات شما نداشتن برنامه ریزی هست به نظر من برو قلم چی ثبت نام کن بعد طبق برنامه ی ازمون ها برای خودت برنامه ریزی کن
این که از الان شما استرس داشته باشی دردی رو دوا نمیکنه ها ! در ضمن این دو ساعت در روز خیلی خوبه که میذارید برای درس خیلی از بچه های دیگه همین مقدار وقت رو هم نمیذارن ... کم کم سعی کنید افزایش بدید ساعت مطالعه تون رو
هندسه مبتکران میگویند که خوبهولی من کانون ابی رو کار کردم که جالب بود
فیزیک پایه و پیش هم من گاج سفید داشتم که درس نامه هاش هم خوب بودن
قرابت معنایی من کتاب هامون سبطی رو ندیدم ولی از قرابت معنایی نشرالگو استفاده میکردم که خوب بود .
لطفا از حفظ کردن فرمول زیاد این قدر فراری نباشیدحالا سه چهارتا فرمول که فکر نمیکنم خیلی فضا از مغزتون اشغال کنه درست میگم ؟ شما در اینده نزدیک این قدر فرمول باید حفظ کنید که فرمولای فصل اینه ها در برابر اون هیچ هستن و ارزو میکنید کاش همه ی فرمولا به اسونی فرمولای فصل اینه بود
هیچ کسی نیست یه خلاصه یی چیزی بزاره
لطفا در مورد خلاصه کردن درسایه حفظی مثل زیست و دینی و ادبیات هم توضیح بدین![]()
توی لینک زیر روش خلاصه نویسی درسای حفظی,فرمولاو...رو توضیح داده یه نگاه بندازین شاید به دردتون خورد.لطفا در مورد خلاصه کردن درسایه حفظی مثل زیست و دینی و ادبیات هم توضیح بدین![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز در پایان کتابهای اندیشه سازان ( البته بعضی هاشون ) نحوه ی خلاصه کردن رو توضیح داده و برای نمونه یک درس عمومی و یک درس اختصاصی رو خلاصه کرده تا با نحوه ی خلاصه کردن آشنا بشید و تا اونجا که من دریافت کردم از توضیحات اون کتاب و بعضی از مشاوران در برنامه گزینه 2 میتونم بگم :
خلاصه نوشتن باید از زبان خودت باشه . یعنی باید تو قبل از اینکه خلاصه نویسی کنی باید متن درس رو خوب یاد گرفته باشی ، بطوری که قادر باشی از زبان خودت خلاصه نویسی کنی .
در خلاصه کردن تا اون جایی که میتونی نباید از فعل استفاده کنی .چون اگه از فعل استفاده کنی مجبور میشی که یک جمله بسازی و این باعث میشه تا خلاصه هات شبیه کتاب باشه و نوعی کپی برداری از کتاب که دیگه کپی برداری از کتاب خلاصه نویسی نیست
خلاصه نباید جامع و کامل باشه . هیچ خلاصه ای جامع نیست .اصلا دو کلمه خلاصه و جامع ضد و نقیض هم هستندو خلاصه شامل نکات فرار هست نه همه نکات.
در خلاصه کردن دروس تخصصی سعی کن از یک سری علایم استفاده کنی . مثلا اگه بگی دما افزایش پیدا میکنه و بعد سرعت افزایش پیدا میکنه ( فیزیک پیش 2 ) این رو میتونی با علایم بگی . مثلا به جای افزایش از یک فلش که جهتش به سمت بالاست استفاده کنی و به جای دما و سرعت از T و V استفاده کنی .
تو خلاصه کردن دروس عمومی حداقل باید یک درس مثلا دین وزندگی رو تو یک یا 2 ورقه A4 خلاصه کنی .مثلا اهداف کلی فصل رو بنویسی و بعد زیر شاخه های هر هدف رو با یک { نام ببری و ببینی در مورد هر کدوم چه مطلب مهمی هست و جلوش یادداشت کنی .البته مواردی که برجسته هستند و لپ کلام و مطلب اند .
من فعلا این نکات به ذهنم رسید و اگر چیزی یادم میاد بازم میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)