تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 6 از 515 اولاول ... 23456789101656106506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه phoenix.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برای هندسه :فقط مبتکران ابوالقاسم
    فیزیک :اندیشه سازان
    قرابت معنایی :دریافت سبطی
    آرایه ها :کلک معلم

2. این کاربر از phoenix. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من تو چند مورد مشکل داشتم , ممنون میشم راهنمایی کنید .
    من هندسه ام واسه تست زدن خیلی بده , چون معلممون اصلا 1 تست هم باهامون تا حالا کار نکرده . اینطور که به نظر میرسه معلم امسالمون هم پس باید خودم بشینم بخونم . به نظرتون من از روی کدوم کتاب بخونم درس هاش و نکته ها رو ؟ + تست
    جزوه ی گام اول رو دیدم واسه هندسه , یه فرمول هایی دیدم که تا حالا حتی چشمم هم بهشون نخورده بود , به نظرتون حفظ کردن این همه فرمول لازمه ؟

در مورد فیزیک هم تقریبا همینطور هست , به نظرتون کدوم کتاب درس + تست بهتره ؟
    و اینکه مثلا برای فصل 4 فیزیک 1 کدوم فرمول ها رو باید از حفظ کنیم ؟ فقط همینای کتاب ؟ چون معلممون یکم زیاد فرمول گفته ...

و آخریش هم اینکه واسه تمرین قرابت معنایی ( با پاسخ تشریحی) و آرایه ها از کدوم کتاب استفاده کنم به نظرتون ؟

ممنون
    سلام
    هندسه انتشارات مبتکران مهندس فرهاد ابوالقاسمی
    فیزیک 1و2 اندیشه سازان قدیم فیزیک3 انتشارات خیلی سبز
    قرابت سبطی انتشارات دریافت آرایه ها کلک معلم

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من هندسه ام واسه تست زدن خیلی بده , چون معلممون اصلا 1 تست هم باهامون تا حالا کار نکرده . اینطور که به نظر میرسه معلم امسالمون هم پس باید خودم بشینم بخونم . به نظرتون من از روی کدوم کتاب بخونم درس هاش و نکته ها رو ؟ + تست
    جزوه ی گام اول رو دیدم واسه هندسه , یه فرمول هایی دیدم که تا حالا حتی چشمم هم بهشون نخورده بود , به نظرتون حفظ کردن این همه فرمول لازمه ؟

و اینکه مثلا برای فصل 4 فیزیک 1 کدوم فرمول ها رو باید از حفظ کنیم ؟ فقط همینای کتاب ؟ چون معلممون یکم زیاد فرمول گفته ...

و آخریش هم اینکه واسه تمرین قرابت معنایی ( با پاسخ تشریحی) و آرایه ها از کدوم کتاب استفاده کنم به نظرتون ؟

ممنون
    بنظرم بجز فرمولای کتاب درسی هیییییییییچ تستی حفظ نکن چون اغلب تستهایی که توی کتابای آموزشی گفته میشه ترکیب همون تستای درسیه که شما اگه با یاد گرفتن فرمولای کتاب درسی به راحتی میتونید هر تستی رو بزنید.
    من از فیزیک اندیشه سازان استفاده کردم و خیلیم راضیم . توی کتاب اندیشه سازان یه سری فرمول گفته ولی مطلقا نیازی به حفظشون نیست. فصل 4فیزیک 1هم مثل بقیه فصلهای کتاب فقط فرمولای کتاب رو یاد بگیرین . در عوض تا میتونید تست بزنید تاآرامش بگیرید که نیازی به حفظ تست خارج از کتاب نیست و ضمنا طرز ترکیب فرمولا هم دستتون بیاد و شکلای مختلف تست ها رو ببینین. در مورد قرابت معنایی بچه ها از من واردترن ولی تا جایی که من از بحثهاشون متوجه شدم قرابت معنایی دکترهامون سبطی (انتشارات دریافت) رو همه پیشنهاد میکنن.

5. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reyhaneh_1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

سلام

ممنون
    من خودم واسه هندسه 1و2 تحلیلی از انرژی اتمی استفاده کردم وخیلی ام راضی بودم . تو هندسه ها (البته به جز تحلیلی)نیاز به حفظ کردن فرمول آنچنان ناشناخته ای نیس!چون فرمولای اصلیش ،فرمولای کتابن.چیزی که مهمه توش مهارت حل مساله است که با تمرین حل کردن و تست زدن به دست میاد.تحلیلی در ظاهر کاملا حفظیه ولی بعضی وقتا ازش سوالای سختی میدن.که اونام اگه فرمولاشو(منظورم طرز به دست آوردنشون یا همون اثباتشونه)درست فهمیده باشی ،شکل خاصی نیس.

7. 2 کاربر از reyhaneh_1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

هندسه 1 و 2 رو هرکی اولش سوالو میبینه میگه سخترین سواله.اما بعد از دیدن حل مسئله میگن که راحترین سوال بود.
    منم موافقم.فقط با تست زیاد میشه تو این درس موفق بود

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اقا من یکم استرس دارم ولی اصلا دلم به درس نمی ره نمی تونم بیش از 2 ساعت در روز واسه درس بزارم تازه اون دوساعتم همش دارم می خونم (دروس عمومی) چکار کنم؟اول به خودم گفتم بعد جام جهانی درست می شه ولی نشد که نشد من درست نشدم
    راستی کتابخونه رفتن می تونه مفید باشه؟ دوستام دارن میرن به منم می گن بیا ولی من میگم زیاده رویه اخه از 9 صبح میرن تا 9 شب
    wow !!!! از الان استرس دارید ؟ببین از الان خیلی زوده واسه استرس ها ! به نظر من برو کتابخونه در حد سه چهار روز و بقیه بچه ها رو ببین که دارن چه جوری درس میخونن تا شما هم تشویق بشی در ضمن یکی از مشکلات شما نداشتن برنامه ریزی هست به نظر من برو قلم چی ثبت نام کن بعد طبق برنامه ی ازمون ها برای خودت برنامه ریزی کن
    این که از الان شما استرس داشته باشی دردی رو دوا نمیکنه ها ! در ضمن این دو ساعت در روز خیلی خوبه که میذارید برای درس خیلی از بچه های دیگه همین مقدار وقت رو هم نمیذارن ... کم کم سعی کنید افزایش بدید ساعت مطالعه تون رو

سلام

ممنون
    هندسه مبتکران میگویند که خوبه ولی من کانون ابی رو کار کردم که جالب بود
    فیزیک پایه و پیش هم من گاج سفید داشتم که درس نامه هاش هم خوب بودن
    قرابت معنایی من کتاب هامون سبطی رو ندیدم ولی از قرابت معنایی نشرالگو استفاده میکردم که خوب بود .
    لطفا از حفظ کردن فرمول زیاد این قدر فراری نباشید حالا سه چهارتا فرمول که فکر نمیکنم خیلی فضا از مغزتون اشغال کنه درست میگم ؟ شما در اینده نزدیک این قدر فرمول باید حفظ کنید که فرمولای فصل اینه ها در برابر اون هیچ هستن و ارزو میکنید کاش همه ی فرمولا به اسونی فرمولای فصل اینه بود

10. این کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

هیچ کسی نیست یه خلاصه یی چیزی بزاره
    لطفا در مورد خلاصه کردن درسایه حفظی مثل زیست و دینی و ادبیات هم توضیح بدین

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

لطفا در مورد خلاصه کردن درسایه حفظی مثل زیست و دینی و ادبیات هم توضیح بدین
    توی لینک زیر روش خلاصه نویسی درسای حفظی,فرمولاو...رو توضیح داده یه نگاه بندازین شاید به دردتون خورد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 4 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

دوست عزیز در پایان کتابهای اندیشه سازان ( البته بعضی هاشون ) نحوه ی خلاصه کردن رو توضیح داده و برای نمونه یک درس عمومی و یک درس اختصاصی رو خلاصه کرده تا با نحوه ی خلاصه کردن آشنا بشید و تا اونجا که من دریافت کردم از توضیحات اون کتاب و بعضی از مشاوران در برنامه گزینه 2 میتونم بگم :

خلاصه نوشتن باید از زبان خودت باشه . یعنی باید تو قبل از اینکه خلاصه نویسی کنی باید متن درس رو خوب یاد گرفته باشی ، بطوری که قادر باشی از زبان خودت خلاصه نویسی کنی .

در خلاصه کردن تا اون جایی که میتونی نباید از فعل استفاده کنی .چون اگه از فعل استفاده کنی مجبور میشی که یک جمله بسازی و این باعث میشه تا خلاصه هات شبیه کتاب باشه و نوعی کپی برداری از کتاب که دیگه کپی برداری از کتاب خلاصه نویسی نیست

خلاصه نباید جامع و کامل باشه . هیچ خلاصه ای جامع نیست .اصلا دو کلمه خلاصه و جامع ضد و نقیض هم هستندو خلاصه شامل نکات فرار هست نه همه نکات.

در خلاصه کردن دروس تخصصی سعی کن از یک سری علایم استفاده کنی . مثلا اگه بگی دما افزایش پیدا میکنه و بعد سرعت افزایش پیدا میکنه ( فیزیک پیش 2 ) این رو میتونی با علایم بگی . مثلا به جای افزایش از یک فلش که جهتش به سمت بالاست استفاده کنی و به جای دما و سرعت از T و V استفاده کنی .

تو خلاصه کردن دروس عمومی حداقل باید یک درس مثلا دین وزندگی رو تو یک یا 2 ورقه A4 خلاصه کنی .مثلا اهداف کلی فصل رو بنویسی و بعد زیر شاخه های هر هدف رو با یک { نام ببری و ببینی در مورد هر کدوم چه مطلب مهمی هست و جلوش یادداشت کنی .البته مواردی که برجسته هستند و لپ کلام و مطلب اند .

من فعلا این نکات به ذهنم رسید و اگر چیزی یادم میاد بازم میگم

15. 7 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pcsoft_02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •