عذر میخوام ولی ، مسخرست حرفتون .
ملاک مقایستون چی بوده ؟
بله
خیر
عذر میخوام ولی ، مسخرست حرفتون .
ملاک مقایستون چی بوده ؟
بازی اسپانیا اصلا چیز قشنگی نداره.فقط پاس میدن.
به نظر من فقط ارژانتین خوب بازی میکرد !
به شخصه دوست دارم یه بازی زیبا و پر گل ببینم تا اینکه از اول تا آخرش به همدیگه پاس بدن و تیکی تاکی و چیکی چاکا بکنن و آخرش هم با یدونه گل هر مرحله رو پشت سر بذارن. تعداد زیاد پاس و درصد درستی اونها هم افتخار نیست. همه تیمها میتونن وسط زمین و توی منطقه خودشون 1400 تا پاس سالم بهم بدن ولی آخرش به زور یک گل بیان بالا !
جک جالبی بود همه تیما!!! کلا بعضیها بجای منطق از باد معده حرف میزنند
نه دوست عزیز هیچ تیمی نمیتونه فقط معدود تیما میتونند که اوجشم تو بارسا و اسپانیاس وگرنه بقیه تیما جلوی این تیما فقط باید دنبال توپ بیوفتن
200 درصد
اسپانیای قهرمان
این حرف نشون میده که شما حتی 1 عکس هم با شورت ورزشی نداری
چون کسی فوتبال بازی می کنه میفهمه که کلا 5-10 تا پاس هم نمیشه توی بازی پشت سر هم داد![]()
در ضمن این هم جواب سرمربی المان هم به شما! هم به کل دنیا
سرمربی تیم ملی آلمان پس از شکست مقابل اسپانیا با تمجید از بازی برتر اسپانیا، آنها را شایسته صعود به دیدار پایانی و قهرمانی در جام جهانی دانست.
تیم ملی آلمان در دومین دیدار از مرحله نیمه نهایی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی، مقابل اسپانیا قرار گرفت و با قبول شکست یک بر صفر، از راه یابی به دیدار پایانی بازماند.
"یوآخیم لو" در نشست خبری پس از بازی درر جمع خبرنگاران گفت: «مطمئنم این اسپانیا فاتح جام نوزدهم خواهد بود. آنها بهترین تیم این رقابتها هستند و هلند را به راحتی شکست خواهند داد.»
سرمربی ژرمن ها در ادامه افزود: «آنها بیشتر از ما توپ و میدان را در اختیار داشتند و ما برای باز پس گرفتن توپ مجبور بودیم با صرف انرژی فراوان به دنبال توپ بدویم.»
لو با اشاره به بازی برتر تیم اسپانیا گفت: «در این تردیدی نیست که آنها شایسته پیروزی بودند. به نظر من با این وضعیت هیچ تیمی از پس آنها بر نخواهد آمد.»
حالا بیاین بگین همه تیمها میتونند اینطور بازی کنند!
نه عزیزم همه تیما فقط باید دنبال توپ از اینور زمین تا اونور زمین بدون![]()
چه کار کرد اسپانیا....عجیب آلمان رو اسیر کرده بود.
گفتم:سبک تهاجمی آمریکای جنوبی که با خشونت همراه هست به نظرم جالبه
همیشه هم تقابل برزیل و ایتالیا برام جالب بوده با اینکه طرفدرا هیچ کدومشون نیستم
در ضمن اونقدر تعریف بیخود بار مسی بیچاره کردند که دلم ازش زده شد
اما از لحاظ اخلاقی واقعا قبولش دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)