تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 6 از 265 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام
    فکر کنم مندر این فروم اولین نفری هستم که سرویس 256 داره و برای همین چند تا تست از سرویسم براتون می زارم

اما همونطور که قبلا گفتم من از مخابرات سرویس 256 دارم البته بخاطر دانشجوی ارشد بودن برادرم

من از مخابرات هفت حوض این سرویس رو گرفتم

اولش قبول نمی کردن(یعنی انگار یکی از مسئولین اونجا قبول نمی کرد) ولی بالاخره قبول کردن که 256 بدن البته ما اولش 512 می خواستیم گفتن باید بری مخابرات کل استان تهران

برادرم وقتی رفت اونجا گفتن ما به شخص 512 نمی دیم(البته فکر کنم الکی گفته چون در تست هامی تونید میانگین سرعت که البته ispرو ببینید که چقدر بالاست که البته شاید به مراکز دولتی داده باشن که بازم نمی فهمم یعنی کارمند میان سایت speed test وسرعتشون رو می سنجن که میانگین سرعت اینقدر بالا رفته چون باید به تعداد زیاد تست گرفته بشه وگرنه چون سرویس 128 زیاد داده شده و افراد زیاد تست می گیرن و اگر سشرعت بالاها زیاد تست نگیرن باعث میشه میانگین پایین بیاد!!!!!!!! حالا اگر اشتباه می کنم دوستان اصلاح کنن)

نکته ی خیلی مهم: برادرم که مخابرات کل رفته بود گفتن که مراکز سلیقه ای عمل می کنن و ممکن مرکزی به دانشجوی ارشد 256 بدن و بعضی ها ندن

اینم تست ها:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[URL=http://www.pingtest.net][/URL

[URL=http://www.speedtest.net][/URL

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

نکته ی 1: به avarage isp دقت کنید که چقدر بالاست حدود 3 برابر سرعت من هست و چون کیانگین هست می تونیم حداقل سرعت بالا رو 1 مگا بیت در نظر بگیریم update: البته انگار در این لینک میانگین isp رو نمایش نمی ده ولی خودتون هم می تونید وقتی تست میگیرید ببینید که چقدر میانگینش بالاست

نکته ی 2: من پینگم خوبه بخاطر برنامه ی گوگل که آقا مهرداد قرار دادن واقعا برنامه ی کاربردی هست

سوال1: چرا پینگ من در سایت speed test با پینگم در سایت ping test متفاوت هست؟ در صورتی که همونطور که می بینید سرور ها رو یکسان انتخاب کردم

سوال2: چرا برخی از سرورها در speed test هستن ولی در ping test نیستن ؟

سئوالاش که خیلی ساده است بابا جواب ندادید.
    اول بهت بگم پینگ همون قضیه شت جریان در برق هستش یعنی هرچقدر وات بالا داشته باشی برنده ای ولی برعکسش در شبکه میشه پینگ هرچقدر پینگ کمتری داشته باشی بهتره و سرعت مییگری.
    حالا :

1- سایت اسپیدی تست یک سایته که چندتا سرور رو در اختیار داره و در کشورهایی که میبینی و در نقشه ستاره دارند نمایندگی گرفته و سرورهاشون یک بنرامه نصب دارند که با توجه به مسافت شما ( یعنی از ایران تا اونجا) پینگ رو نشون میده
    هرچقدر که فاصله کمتر باشه پینگ هم کمتر میشه چون دیگه تاخیر و اطکاکی نیست
    پس این ربطی به اسپ=یدی تست و پینگ تست نداره
    مثلا در پینگ تست شما از ایالت فلوریدا تست گرفتی در حالی که باید نزدیکترین رو انتخاب میکردی نه کشوری در اون سر دنیا @@
    برای همینه که پینگ فلوریدا از باکو بیشتره در حالی که باکو همین بغله ...
    پینگ فلوریدا رو 7300 در حالی که مال کویت 300 !!!! خودت نگاه کن !!!

2- این هم به سیاست همچین سایتهایی برمیگرده و اینکه با کی قرار داد داشته باشند .
    زیاد مهم نیست..
    مثلا خود شرکت مخابرات هم یه برنامه جاوا داره که خوب بازم ه حساب کنی پینگش نسبت به اینها کمتره چون فاصله شما تا خود مخابرات رو نشون میده
    در سایت خود مخابرات میتونین ببینین ولی باید برنامه vitrual machine java رو نصب داشت هباشید
    اخه تحت فلش نیست و تحت جاوا اجرا میشه
    ضمن اینکه امکان رپیورت گرفتن بصورت عکس و نداره
    شبیه یچزی که ایدی تست میده نیست
    (تولید وطنه دیگه چه انتظاری ازش داری )

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خدایا من رو ببخش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم تا حالا ندیدم استاد دانشگاه بتونه 128 بالاتر بگیری تا حالا مشکوک بودی از این به بعد به جمع صحابه و برادران ایمانی می پیوندی
    من غلط بکنم جز این آشغال های آدم کش باشم

گفتم سلیقه ای عمل می کنن حتی آقا مهرداد هم که رفته بود بهش گفته بودن به کارشناسی نمیدن و گویا باید کارشناسی ارشد باشه

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

من هم تا حالا ندیدم استاد دانشگاه بتونه 128 بالاتر بگیری تا حالا مشکوک بودی از این به بعد به جمع صحابه و برادران ایمانی می پیوندی

من نمی دونم این شانس بد چیه این جغد شوم چیه که روی تاپیک مخابرات می شینه .

من نمی دونم چرا باید تاپیک مخابرات با صحابه و برادران ایمانی پیوند بخوره

(منظورم به کسی نیست)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوال1: چرا پینگ من در سایت speed test با پینگم در سایت ping test متفاوت هست؟ در صورتی که همونطور که می بینید سرور ها رو یکسان انتخاب کردم

سوال2: چرا برخی از سرورها در speed test هستن ولی در ping test نیستن ؟

اینم دو تا سوالم

ویرایش:

یه کار دیگه می کنم از سرعت دانلودم بادانلود منیجر بوسیله ی add ones فایر فوکس فیلم می گیرم فقط باید برم دوباره پیداش کنم
    Last edited by nikaan; 05-07-2010 at 23:01.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه من منظورم چیز دیگه ای بود آخه یک مدت باب شده بود هرکی سرعتش بالاست از این القاب به این و اون نسبت داده می شد گفتم امیدوارم از اینها به شما نسبت داده نشه. اتفاقا هر کی بخواد می تونه اگر دانشجوی کارشناسی و مرتبط باشه بره یک وقت با رئیس کل بگذاره و توجیه ش کنه مطمئن باش اگر نامه بده راحت همون 512 رو هم میدن. آخه تا ماه قبل تو کرج همون 128 رو هم نمی دادن من به یکی این پیشنهاد رو دادم رفته بود گرفته بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

گفتم سلیقه ای عمل می کنن حتی آقا مهرداد هم که رفته بود بهش گفته بودن به کارشناسی نمیدن و گویا باید کارشناسی ارشد باشه
    دور از جون

اقا جواب جفتشو دادم به مشکلی خوردی بگو توضیحشو بدم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سئوالاش که خیلی ساده است بابا جواب ندادید.
    اول بهت بگم پینگ همون قضیه شت جریان در برق هستش یعنی هرچقدر وات بالا داشته باشی برنده ای ولی برعکسش در شبکه میشه پینگ هرچقدر پینگ کمتری داشته باشی بهتره و سرعت مییگری.
    حالا :

1- سایت اسپیدی تست یک سایته که چندتا سرور رو در اختیار داره و در کشورهایی که میبینی و در نقشه ستاره دارند نمایندگی گرفته و سرورهاشون یک بنرامه نصب دارند که با توجه به مسافت شما ( یعنی از ایران تا اونجا) پینگ رو نشون میده
    هرچقدر که فاصله کمتر باشه پینگ هم کمتر میشه چون دیگه تاخیر و اطکاکی نیست
    پس این ربطی به اسپ=یدی تست و پینگ تست نداره
    مثلا در پینگ تست شما از ایالت فلوریدا تست گرفتی در حالی که باید نزدیکترین رو انتخاب میکردی نه کشوری در اون سر دنیا @@
    برای همینه که پینگ فلوریدا از باکو بیشتره در حالی که باکو همین بغله ...
    پینگ فلوریدا رو 7300 در حالی که مال کویت 300 !!!! خودت نگاه کن !!!

)
    نه منظور من اینه که با سرور یکسان مثلا شما سرور دوبلین رو در نظر بگیر وقتی در speedtest تست می گیرم پینگمو زده 406 میلی ثانیه در صورتی که در ping test با همون سرور پینگمو زده 169 میلی ثانیه

این تست ها از یه سرور هست و بلافاصله بعد از تست در سایت اول ، در سایت دوم تست رو با همین سرور انجام دادم ولی می بینید دو تا پینگ متفاوت داده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    Last edited by nikaan; 05-07-2010 at 23:17.

پروفشنال محمد امين's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    در پناه حق

پيش فرض

خيلي خوشحالم كه بعد از مدتها اومدم اينجا و اين بحث رو ديدم تا مشخص بشه وقتي كسي منطق كم مياره، چطور توهين ميكنه؟!
    من خودم از شهراد دارم و بعد از عيد كلا سرويسش پدر ما رو درآورده! هم گرون كرده، هم دانلود رايگان شبانه رو حذف كرده و هم قطعي سرويسش زياد شده! ميخوام سوئيچ كنم روي مخابرات. ميخوام ببينم غير از دانشجوي ارشد بودن، با چه چيزايي ميشه 256 گرفت؟
    يه چيز ديگه اينكه چقدر طول ميكشه سرويس بدن؟ من الان دارم از شهراد سرويس ميگيرم و همه چيم وصله پس نبايد زياد طول بكشه نه؟ نميخوام بدون اينترنت بمونم. آقا راستي اين سرويس مخابرات وقتي اوضاع كشور خراب بشه، قطع نميكنن كه؟!
    ممنون
    Last edited by محمد امين; 05-07-2010 at 23:15.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خيلي خوشحالم كه بعد از مدتها اومدم اينجا و اين بحث رو ديدم تا مشخص بشه وقتي كسي منطق كم مياره، چطور توهين ميكنه؟!
    من خودم از شهراد دارم و بعد از عيد كلا سرويسش پدر ما رو درآورده! هم گرون كرده، هم دانلود رايگان شبانه رو حذف كرده و هم قطعي سرويسش زياد شده! ميخوام سوئيچ كنم روي مخابرات. ميخوام ببينم غير از دانشجوي ارشد بودن، با چه چيزايي ميشه 256 گرفت؟
    يه چيز ديگه اينكه چقدر طول ميكشه سرويس بدن؟ من الان دارم از شهراد سرويس ميگيرم و همه چيم وصله پس نبايد زياد طول بكشه نه؟ نميخوام بدون اينترنت بمونم. آقا راستي اين سرويس مخابرات وقتي اوضاع كشور خراب بشه، قطع نميكنن كه؟!
    ممنون
    سلام

استاد دانشگاه ، وکیل ، خانواده شهدا، جواز کار(البته باید تلفن برای محل کار باشه) و شاید موارد دیگه

این رو هم تکرار می کنم که مراکز مخابراتی سلیقه ای عمل می کنن و باید مثل داداشم سیریش بشین(در صورت نیاز)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •