اما معتقدم هشت پاراهمونطور که دوستمون گفته شرطیش کردند.هشت پا دومین موجود باهوش دریایی است.
اما معتقدم هشت پاراهمونطور که دوستمون گفته شرطیش کردند.هشت پا دومین موجود باهوش دریایی است.
اگه واقعا" 4 تا بازی رو درست پیش بینی کرده طبق گفته خودشون حالا نوبت اون 20% آرژانتینه.....![]()
Last edited by CHEGUEVARA.; 01-07-2010 at 11:21.
جالبه که جایی خوندم که ملک الشعرای یکی از پادشاهان گذشته کشور عثمانی ( ترکیه کنونی ) بعد از مرگش ادعا
کرده بود که مرگ این شاه رو پیش بینی کرده و با کنار هم گذاشتن حرف های اول یکی از شعراش اینو ثابت کرد
همین شاعر ملک الشعرای پسر همون شاه شده بود . جمعی از رندان گشتن توی یکی از شعرایی که برای
شاه تازه سروده بود همون پیش بینی ها رو پیدا کردن و شاعر محترم رو بالای دار فرستادن
داستان این بود که این شخص توی هر شعر یه سری اشارات و استعاره ها رو مخفی می کرده اگر
اون قضیه رخ میداده علنی می کرده و اگر رخ نمیداد ایشون هم سکوت میکرد
این به داستان هشت پا ربطی نداره ولی چون جالب بود گفتم
چون گفته آژانتین به آلمان می بازه ، من بهش اعتقاد دارم![]()
آقا ولی جدای بحث این هشت پا، که اتفاقا یکی از باهوش ترین حیوانات دریایی هم هست، کلا آرژانتین توی دفاع مشکل داره و احتمال اینکه به آلمان ببازه کم نیست. به هرحال این جام، جام شگفتتی هاست!
![]()
خودمونيم اما خوب 1 هشتپا كلي مارو گذاشته سره كار!
تازه شانس آورديم به تعداد پاهاش دست نداره![]()
آقا شنیدین : 8 پای آلمانی به علت تزریق مواد مرده![]()
من یه دو پا رو می شناسم که باهوش ترین دوپای روی زمینه و پیش بینی کرده فینال اسپانیا و هلنده.
کلا توی ایران خرافات خیلی خریدار داره.
تا بوده همین بوده.
موفق باشید.
فعلا که جوش دنیا را گرفته و اتفاقا ایران جایی که کمتر مردم به خرافات اعتقاد دارند.........ولی بعضی ها واقعا خیلی خرافاتی ان.........کلا توی ایران خرافات خیلی خریدار داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)