بله. من هر روز یه قرص می خورم. ولی از اونجایی که بعد از 6 سال از برطرف شدن مشکلم نا امید شده بودم 4 سال دکتر نرفتم! و TSH از 5.9 رسید به 28.
بله. من هر روز یه قرص می خورم. ولی از اونجایی که بعد از 6 سال از برطرف شدن مشکلم نا امید شده بودم 4 سال دکتر نرفتم! و TSH از 5.9 رسید به 28.
سلام. حالتون رو می فهمم. من هم 8 ساله که به اختلال تیروئید دچارم. یکشنبه که رفته بودم پیش فوق تخصص غدد، خانمی رو دیدم که از 19 سالگی به اختلال تیروئید دچار بود(البته نمی دونم پرکار یا کم کار) و حالا ایشون 39 سالش هست و تیروئیدش سرد شده یعنی به قرص جواب نمی ده. دکتر براش سی تی اسکن و آزمایش و نمونه برداری تجویز کرد. حالا بسته به جواب نمونه برداری، براشون یا عمل جراحی تجویز می شه یا شاید خوردن ید.
واقعاً یه جوری شدم وقتی این صحنه رو دیدم. تازه دو یا سه نفر دیگه هم اومده بودن برای نمونه برداری.
پمی بینید، ای کاش ناامید نمی شدیم. ای کاش بیشتر مراقب خودمون بودیم. ولی حالا هم دیر نشده، باید زود به داد سلامتیمون برسیم تا تیروئید درمون بشه. شما هم دیگه از ناامیدی دست بردارید و درمان رو از سر بگیرید.
خوردن پیاز، برای کم کاران تیروئید، تیروئید رو تنظیم می کنه. شما هر روز با غذاتون پیاز بخورید و تاثیرش رو گزارش کنید. خیلی هم خوش مزه هست. من وقتی می خوردم تاثیرش رو روی جلوگیری از ریزش مو دیدم. البته برای من که پرکار تیروئید هستم، مصرف روزانه اش شاید خوب نباشه چون ید داره. البته قرص هاتون رو هم بخورید چون اینها رژیم های غذایی هستند.خواص درمانی پیاز:
- پیاز سرشار از ویتامینهای A و B و C می باشد ونیزدارای آهن، آهک، فسفر ، پتاسیم ، سدیم ، گوگرد، ید،سلنیوم، سیلیس و قند است که به طور مستقیم جذب بدن می شود.
هر شخص سالم که بخواهد سلامتي خود را حفظ کند بايد در 24 ساعت با غذاي خود در حدود 40 گرم پياز بخورد.
اگه همیشه با طبیعت آشنا و دوست بودیم به گمانم خیلی از این بیماری ها اصلاً به سراغ آدم ها نمی یومد.
راستی: آنهايي كه غده تيروئيدشان كم ترشح مي كند بايد حتما شلغم بخورند زيرا شلغم بعلت داشتن يد فراوان ترشحات غده تيروئيد را تنظيم مي كند .
Last edited by قله بلند; 18-08-2010 at 14:16.
بنده چیزی در این مورد نمی دانم . منبع مطلب بالا کجاست ؟چرا؟ مگه اگزوفتالمی چه ارتباطی با آب و نمک داره؟ هیچ وقت توصیه اینجوری به من نشده بود. آیا ممکنه طول کشیدن بهبودی چشم راست من به خاطر همین بوده باشه؟
این یک مورد خاص می باشد و شما خودتون را با این مورد مقایسه نکنیدبا اینکه میزان هورمون های تیروئید من به سمت حداکثر بود ولی TSH بالا بود ولی علائم من، علائم کم کار تیروئید نیست. پس مقاومت یا سرطان هیپوفیز چه ارتباطی با بالا رفتن TSH داره؟
در مورد مقاومت باید گفت که همانطور که سلولهای بدن به هورمونهای تیروئید مقاومت نشان می دهند و علیرغم بالا بودن این هورمونها باز هم علائم کم کاری تیروئید را داریم . سلولهای غده هیپوفیز هم نسبت به این هورمونها مقاوم می باشند در حقیقت واکنش طبیعی این سلولها به بالا بودن میزان هورمونهای تیروئید کاهش ترشح TSH می باشد که در این فرد بخصوص بعلت مقاومت هیپوفیز سطح TSH مهار نشده و بالا می باشد .
بحث سرطان هیپوفیز هم کاملا متفاوته
بنده از روی جواب اسکن تیروئید شما این حرف را زدم :شما فرمودید که شک به گریوز کم بوده ولی فوق تخصص غدد بدون آزمایش TSI، گفتند که تیروئید من گریوز هست. چرا؟
The scan shows throid enlargement with
nonhomogeneous uptake throighout the
lobes corresponging to the palpable nodules.
INTERRETATION: Multinodular goiter.
hyperthyroid state
البته در نظر داشته باشید که آزمایش TSI روتین نیست و عمدتا تشخیص گریوز کلینیکی و یا از روی اسکن گذاشته میشود .
Last edited by morsadr; 18-08-2010 at 15:22.
بنده چیزی در این مورد نمی دانم . منبع مطلب بالا کجاست ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه اینکه مطلب غلط باشه ولی این مطالب یکسری مقاله و اظهار نظرهای ثابت نشده می باشد . در کتب علمی بنده چیزی در این مورد ندیدم .
من رفتم دکتر بالاخره. جواب آزمایشم رو دید ( t4=9.6 , TSH=28( گفت تیروییدم کم کاره و تا آخر عمر باید قرص بخورم....آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
بله متاسفانه تیروئید شما کم کار شده![]()
حالا چرا اینجور شده دیگه معلوم نیست
وقتی کم کار بشه هیچوقت خوب نمی شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)