اینم از کتاب هاش به ترتیب :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اینم از کتاب هاش به ترتیب :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام بچه ها من یکی از طرفدار های پر پا قرص هری پاترم ولی از بس کتاباشو خوندم دیگه لحظه به لحظشو حفظم
میشه چند تا کتاب دیگه معرفی کنین البته به جز ارتمیس فاول نبرد با شیاطین و سرزمین اشباح و بچه های بدشانس و دایره وحشت
ممنون![]()
رمان فانتزی؟
مجموعه دلتورا از امیلی رودا(اسم اصلیش جنیفر رو است ولی با اسم امیلی رودا کتابارو چاپ کردن)بد نیست،15 جلده.![]()
مرسی میشه یکم از موضوشو بگی
3سریه
درجستجوی دلتورا-سرزمین سایه های دلتورا-اژدهای دلتورا
سری اول درمورد سرزمین دلتوراست که نیرو های تاریک فتحش کردن حالا برای اینکه بتونن اینارو بیرون کنن باید 7 جواهر کمربند جادویی دلتورا رو پیدا کنن و بزارن روش بعد وارس تاج رو پیدا کنن که از نیروی این استفاده کنه...(اگه اشتباه نوشتم بگید خیلی وقت پیش خوندم)
کلا کتاب خوبیه و ارزش خوندن داره...
شما که از هری پاتر خوشت اومده پندراگون رو هم بگیر بخون خوشت میاد
![]()
چه شکلی کار میکنه؟
متوجه منظورت نمیشم
اونیم که شما گفتی سوتی نبودش
چو از طریق مهمون خونه ابرفورث اومدش به هاگوارتز نه اینکه اونجا درس میخونده
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
به نظر من مجموعه پادشاهی کهن رو حتما بخون
واقعا قشنگه
پی دی افش هم اومده به زبون فارسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترجمش هم کار انتشاراتیاس نه بچه های فانتزی کار.
مرسی
میشه موضوع پادشاهی کهن وپندارگون هم بگین چند جلد هست؟
پادشاهی کهن داستانش دقیق یادم نمیاد ولی میتونم بهت بگم خیلی از هری پاتر قشنگتره
آقا بردیا میشه لینکش رو بزاری من سابریل رو خوندم لیراییل رو که دو بخش چاپ کردن یه جلدشو گرفتم دو روز بعد رفتم جلد دومشو بگیرم یا رو گفت فقط جفت میفروشیم
پندراگون درمورد یه پسر نو جوونه که به همراه عموش(یا دائیش) بین دنیا های موازی سفر میکنن تا دنیا هارو از نابود شدن و به هم خوردن توازن حفظ کنن ؛اینا یه دشمنم دارن که معمولا به هر دنیا که میرن باید گند کاری اینو جمع کننتا نمایشگاه امسال که 2 تاش ترجمه شده بود از اون به بعد نمیدونم اومده یا نه
اگه دنبال رمان فانطزی میگردی اینام کتابای خوبین:
نیروی اهریمنیش،سرزمین اشباح،وارکرفت(اگه گیربیاری)
کتابای آرمان آرین و دیوید گمل هم فوقالعادن فقط یکم تم تاریخی هم قاتیشونه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)