شیطون شدیااا. اینجا هم که ساختی بابا!!!
خوب پس من بگم به دوستان!!!
من امروز این سیستم رو راه انداختم و سرعت دانلودم هم بین 35 تا 45 هست. قبلا با ایرانسل کار میکردم ولی خوب الان بخاطر اینکه EDGE رو منطقه ما ساپورت نمیکنه مجبور شدم برم روی این اپراتور با اینکه زیاد دل خوشی ازش ندارم...
یک اسرین شات ازش میگیرم از IDM که ببینین!!
فقط یک مشکلی داره و احتمالا بخاطر ترافیک بالای این اپراتوره.
اینکه بعضی وقتا ممکنه رسیو به 0 برسه و حدودا کمتر از 1 دقیقه طول بکشه که برگرده حالت اول. و این موضوع تا 1 دقیقه هم ممکنه طول بکشه.
نمیدونم
شاید بخاطر سیستمم باشه!!
چون بعدش شدیدا سرعت برمیگرده بالا و باز روی 35 فیکس میشه!!!
نمیدونم چرا بعضی وقتا وقتی فقط روی سایت پی سی ورلد میزنم یا میخوام بازش کنم یا سرچ کنم رسیوم 0 میشه؟
روی هیچ سایت دیگه ای اینطوری نمیشه!!!!
واسه کانکت هم همونطوری که گفتم واسه ی گوشی های سامسونگ در برنامه ی PC STUDIO باید نام شرکت یا اپراتور رو mcinet بزنیم و کدش هم که دیگه معلمومه!!!
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
شیطون شدیااا. اینجا هم که ساختی بابا!!!
خوب پس من بگم به دوستان!!!
من امروز این سیستم رو راه انداختم و سرعت دانلودم هم بین 35 تا 45 هست. قبلا با ایرانسل کار میکردم ولی خوب الان بخاطر اینکه EDGE رو منطقه ما ساپورت نمیکنه مجبور شدم برم روی این اپراتور با اینکه زیاد دل خوشی ازش ندارم...
یک اسرین شات ازش میگیرم از IDM که ببینین!!
فقط یک مشکلی داره و احتمالا بخاطر ترافیک بالای این اپراتوره.
اینکه بعضی وقتا ممکنه رسیو به 0 برسه و حدودا کمتر از 1 دقیقه طول بکشه که برگرده حالت اول. و این موضوع تا 1 دقیقه هم ممکنه طول بکشه.
نمیدونم
شاید بخاطر سیستمم باشه!!
چون بعدش شدیدا سرعت برمیگرده بالا و باز روی 35 فیکس میشه!!!