آخه تو رو خدا ببین با کیا بازی کردن . نیجریه که واقعا فقط یه سایه بود از اون تیمای قبلیش . کره جنوبییییییییییییی !!!
یونان !!!!!!!!!!!
مکزیک یقه آرژانتینو میگیره . میگین نه؟ باشه .
آلمان
انگلستان
آخه تو رو خدا ببین با کیا بازی کردن . نیجریه که واقعا فقط یه سایه بود از اون تیمای قبلیش . کره جنوبییییییییییییی !!!
یونان !!!!!!!!!!!
همون جرارد و لمپارد چه کاری صورت دادن. ممکنه ذکر بفرمایید.شما که طرفدار آرژانتینی زیاد به تیم خودتو مطمئن نباش.تیم شما هم خیلی مشکل داره. با 5 تا مهاجم تاپ دنیا بایدم با 9 امتیاز برید بالا.
ولی فرق تیمی مثل آرژانتین با انگلیس مربی اونه همین طور هافبک ها که آرژانیتن توی خوابم هافبک هایی مثل لمپارد و جرارد رو نخواهد دید!
پس شما زیاد مطمئن نباشید چون یک چهارم انگلیس شمارو حذف خواهد کرد![]()
شما به قول خودتون نباید با این هافبک های تاپ 9 امتیاز بگیرید؟ یا اون رونی که خیلی بهش مینازید.
مربی با دانش شما نباید بتونه الجزایر رو ببره؟
این جا بحث چیز دیگریست.
مثلاَ استرالیا، غنا و صربستان خیـــــــلی تیم های شاخی هستن.
یونان !!!!!!!!!!!
همین طور آمریکا و اسلوونی(اصلاَ کجا هست؟) و الجزایر خیلی شاخن.
شماها که ادعاتون میشه چرا اینا رو نزدین؟
بازم میگم بحث چیز دیگریست.
با وجود اینکه بحث درمورد آلمان وانگلیسه ولی باید بگم این آرژانتینی که من دیدم هیچ تیمی جلودارش نیست.لازم بذکره گفتم تیم.حالا انگلیس که جای خود داره
فقط عقاب اروپاست که میتونه رویای مارادونا روبه کابوس سیاه تبدیل کنه.
Danke Deutschland
آقايون لطف كنيد فقط در مورد ضعف و قوت دو تيم آلمان و انگليس حرف بزنيد
نوبت آرژانتين هم ميشه
راستي فكر ميكنيد كلوزه از پس جان تري بر مياد؟؟؟
دم منطقت گرم. اما خواهیم دید.با وجود اینکه بحث درمورد آلمان وانگلیسه ولی باید بگم این آرژانتینی که من دیدم هیچ تیمی جلودارش نیست.لازم بذکره گفتم تیم.حالا انگلیس که جای خود داره
فقط عقاب اروپاست که میتونه رویای مارادونا روبه کابوس سیاه تبدیل کنه.![]()
فعلاَ هم آلمانی ها و هم انگلیسی ها به فکر همدیگه باشن و لطفاَ به تیم های دیگه کاری نداشته باشن.
ولی واقعاَ آرژانتین 9 امتیاز رو گرفته میگین شانسی بود. گروه های هر دو تیم به خصوص انگلیس که خِیـــــــــــــــلی آسونتر بود.
والا خیلی رو می خواد با صعود زورکی و تیم دوم شدن در این گروه کری هم بخونن. واقعاَ خیلی رو میخواد.
درسته موافقم فقط در مورد انگلیس و آلمان صحبت کنیم.
فقط من مطمئنم برنده این بازی به فینال میرسه...
xerxes again
جان
اگه ميشه بحث رو به آرژانتين نكشون مرسي
هرچند اين دو تيم به احتمال زياد يه ديدار پر برخورد و پر كارت دارن كه تلفات زياد داره
و سود اين توي مرحله بعد فقط به آرژانتين ميرسه
توی میدون جنگ مشخص میشه،جنگنده بمب افکنهای مخوف آلمان،یا فدافندمهیب انگلیس پیروز خواهدشد.
تقابل تانکهای آلمانی با زره پوشهای انگلیسی باید خیلی دیدنی باشه...........
ژنرال آلمان ها قول نابودی انگلیس روداده .از اونطرف آدمیرال انگلیس قول تیکه پاره کردن آلمانها روداده!!!
بهرحال باید دید این دوابرقدرت فوتبال دنیا چگونه طرف مقابل خودروبرای جاودانگی در تاریخ به نابودی وآتیش میکشه.
هرچندبرنده این جدال مطمئنن آرژانتین است وبس!!!!!!!
من طرفداره آلمانم و اميدوارم ببره ...
ولي در بيشتر اميدوارم حداقل بازي قشنگي بشه تا يه بازي خوب و درست حسابي تو اين جام ببينيم ...
به هر حال هر كي برنده بشه فرقي نميكنه ... مهم بازي جوانمردانه است .. :دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)