همین اروری که دوستمون t.sunami این بالا گذاشته . این برنامه ها هم فکر کنم موقع نصب بازی نصب شد . این کرک هایی که اینجا گذاشتید رو متاسفانه من نتونستم دانلود کنم حتی با فیلتر شکن امکانش هست یک جا دیگه اپلود کنید ؟
همین اروری که دوستمون t.sunami این بالا گذاشته . این برنامه ها هم فکر کنم موقع نصب بازی نصب شد . این کرک هایی که اینجا گذاشتید رو متاسفانه من نتونستم دانلود کنم حتی با فیلتر شکن امکانش هست یک جا دیگه اپلود کنید ؟
این کرک ها رو هم یه تست بکنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست گلتون درد نکنه
دوست عزیز تمام این کرک ها رو امتحان کردم ولی بازم نشد . هیج راه دیگه ای نداره ؟؟
دوست عزیز تمام اون برنامه های پیش نیاز بازی رو که گفتم شما مطمئن هستید که نصب کردید؟
من شک دارم که برنامه ها به طور کامل نصب شده باشه! میشه بزارین اینجا برامون؟؟
Microsoft Visual C++ 2005
Game For Windows - LIVE
این 2 مورد رو من نگاه کردم نصب شده بود
ولی dotnetfx35 نصب نشده . مگه نباید موقع نصب بازی اینا هم نصب شه ؟؟ .
خدمت شما
Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package x86
Game For Windows - LIVEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Microsoft .NET Framework 3.5 Service pack 1 Full Packageکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نه برای gta خودتون باید از توی dvd بازی نصب کنید و همه اینها مطمئنن توی dvd های بازی هستن![]()
سلام دوستان
من gta eflc رو دارم و پچ gtaiv_eflc_pc_v1.1.2.0_patch که 115MB هست رو دانلود کردم ولی مطمئن نیستم پج باشه
یه فایل زیپ هست که فایلهای زیر توش قرار داره ، آیا این فایل ها مربوط به پچ میشه؟
Media1.cab
setup.exe
TitleUpdate.msi
همین سه فایل
لطفا راهنمایی کنید چون تا حالا هیچ بازی رو آپدیت نکردم
در ضمن من فایلهای زیر رو دارم و روی نسخه فعلی نصب کردم و از SparkIV_EFLC_066 هم برای ادیت استفاده میکنم
Asi Loader Episodes From Liberty City [1.0.6.01.1.1.0]
Script Hook 0.5.1
ScriptHookDotNet [v1.7.1.6 BETA]
eflc.IV.FileUnlocker (آیا بعد از نصب پج دوباره باید این فایل رو اجرا کنم)
توی reame مربوط به eflc.IV.FileUnlocker نوشته:
Supported versions:
EFLC.exe 1.1.1.0 (1st patch)
آیا با نصب این پچ میتونم سیوها رو ادامه بدم (مثلا با نصب asi loader جدید که این پچ رو ساپرت کنه بازی رو ادامه بدم)
در ضمن اگر کرک هم لازم هست (اگه ممکنه) آدرس بدید تا بگیرم
ببخشید سرتون رو درد آوردیم
با تشکر فراوان
Last edited by EAGLEBOOY; 31-05-2011 at 21:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)