بله زمانی که فول شارژ میشه چراغش باید خاموش بشه !!!!
در این مواقع باتری از مدار کار خارج میشه و شما دارید با برق شهری کار می کنید.
موفق باشید
بله زمانی که فول شارژ میشه چراغش باید خاموش بشه !!!!
در این مواقع باتری از مدار کار خارج میشه و شما دارید با برق شهری کار می کنید.
موفق باشید
ولی چراغ لپ تاپ من خاموش نمیشه
مرسی
واسه من که خاموش میشه ولی اونیکی لپ تاپم رنگش عوض میشه !!!!!
مدل لپ تاپتون چی هست ؟؟؟
Acer 5738z
یه چراغ داره که وقتی به شارژر میزنی زرد هست وقتی هم شارژ میشه آبی میشه.
اگه تغیر رنگ میده مشکلی نیست اما اگه چراغ شارژ روشن میمونه ممکنه باتری داره خراب میشه یا از مادربورد هست.
گرما
یکی از متداول ترین مشکلات لپ تاپ دار ها گرما هست.
از شارژر بگیر تا خود دستگاه داغ میکنه و این خودش باعث میشه که تا حدودی سرعت دستگاه کاهش پیدا کنه !!!!
با توجه به چند نکات می تونیم این مشکل رو تا حد چشمگیری کاهش دهیم :
1. استفاده از Cool Pad
2. قرار دادن صفحه ی در زیر شارژر (( من خودم یونلیت رو گذاشتم ))
3. استفاده در مکان های خنک
4. قرار دادن پرفورمنس بروی بالانس
5. تمیز کردن فن
6. عدم گذاشتن دستگاه در مکان های پرز دار (( مثل فرش ))
البته عواملی مثل: جنس بدنه و نوع cpu و همچنین سرعت دوران هارد در این امر مهم هست.
بستگی به نوع طراحیش هم داره ......
مثلا amd داغ میکنه : طراحی شده که با اون درجه دما سازگاری داشته باشه.........
(( البته الان مشکل داغ کردن AMD خیلی کاهش پیدا کرده نسبت به گذشته ))
ویرایش: ضمنن دور فن نسبت به دمای cpu گردش داره و هرجا cpu متوجه گرمای بیش از انداره بشه سرعت و قدرت پردازش
رو به حداقل میرسونه ........
ویرایش: هر چقدر گرما بیشتر بشه ، مقاومت هم بیشتر میشه و هر چقدر مقاومت بیشتر بشه شدت جریان
کمتر میشه و هر چقدر شدت جریان کمتر باشه قدرت و کارایی هم کمتر میشه .
دوستان عزیز در هر موردی توضیح خواستن بگن تا توضیح کامل بدم ........
فقط تشکر یادتون نره (( منظورم کل مطالب هست 2,191 بازدید اما سرجمع 40 تا تشکر نمیشه !!!! ))
ممنون
Last edited by pooriya_hp; 20-11-2010 at 15:07.
* Helium *,1salam,Akbar"22",alexjojo,alidanger_202,amaska,amin_a_y,amir_91,amirvania,anon85,aridonald,armin_punisher6,atall,babialex,bahadorgamer,baren,bbsbsbs2012,Cna_1,Demon_342,ehsan_2000,fa13,farzad3260,S0R3N4,Fowad,fusion,gggmail,hacker2007,hamidhetfild,hermione,HESAM_5700,hldvpsdk,jahan_n_s,king 2009,Life24,Lord007,lovelord2020,manli7,masoud_5april,Masоud,Matarsak_Magic,mehran_286,Mehran-King,metallboyz,mhd2005,moas,mohamad gh,mojtabap99,Mostafa.yey,pooria-ir,POROMA2008,saeidperak1,saman_gh510,seyed_reza,seyyedi,Sh-Meteor,sheytoon001,soldier,subliz,tiyam 01,Topher,vahid.ime,wahid2003vj,نيما7
عمر متوسط باتری ها دو تا 3 سال هست
چه راهی وجود داره؟؟؟ یه لپ تاپ اچ پی داریم بانریش بعد از از 2.5 سال فقط 3 دقیقه شارژ نگه میداره. شنیده بودم اگه باتری رو بزاریم فریزر یه کم بهتر میشه
قبلاَ اینجا گفتن وفتی دسترسی به برق شهری هست لپ تاپ به پریز برق وصل باشه باتری هم روش باشه. هر یه هفته یه یار هم از شارز باتری استفاده کنید بزارید تا باتری تخلیه شه و اونوقت شارژ کنید. حالا شما میگید زمانی باتری فول شد سوکت رو در بیارید.
بوجود اومدن مشکل واسه سوکت لپ تاپ چیه؟ تا حالا نشنیده بودم
بله عمر مفید 3 سال هست اما بعدش دیگه کاملا خراب نمیشن ......
شما باید به مدت 45 دقیقه داخل فریز قرار بدید.....
بعد ببین چی جوری میشه....
اگه توضیح کامل خواستی بگو
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
اگر دقت کنید نوشتم در زمانی که دستگاه خاموش هست.....
مشکل سوکت منظور همون شکستگی هاش هست که به ندرت این اتفاق میافته.........
میدونم نوشته وقتی خاموشه. حتما باید سوکت درآورده بشه یا اگر وصل هم باشه اشکال نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)