تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 10 اولاول ... 2345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 96

نام تاپيک: پیش بینی ناسا ؛ فاجعه بزرگ در 2013

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

.....
    ناسلامتی کلی فیلم علمی تخیلی دیدیم، در عرض چند دیقه بر اثر انفجارهای هدروژنی می‌شه رستاخیز رخ بده، خیلی راحت یه جرم آسمانی بخوره تو مغز زمین و و و ( پس تعیین کنندگان وقت دروغ‌گو هستن ولی دلیل نمیشه که دین بیاد راست و حسینی هم بگه بعله در تاریخ فلان منجی میاد من و شما رو نجات می‌ده، تا اون موقع هم هیچ فاجعه‌ی بشری رخ نمی‌ده )

و اما در مورد ناسا، مقر این سازمان تو ایالات متحده هست، پس خیلی راحت می‌شه نتیجه گرفت، اخباری که با آرامش ملت و از همه مهم‌تر اقتصاد و سیاست مملکت بازی می‌کنه، به هیچ وجه منتشر نشده، نمی‌شه و نخواهد شد

حتی اگه ده دقیقه قبل از فاجعه‌ی احتمالی (!) ملت آمریکا زل بزنن به آسمون و ببینن یه چیز داره می‌خوره تو فرق سرشون، دولت اعلام می‌کنه که هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده، لطفا داخل خونه‌هاتون بمونید و به هیچ عنوان نظم اجتماعی رو به هم نزنید، هیچ خطری شهروندان رو تهدید نمی‌کنه، شرایط تحت کنترل‌ه

من تعجب از اینه که این اکاذیب و به تبع اون، اظهارنظر‌های به دور از عقل و فکر، برای چی انقدر ادامه دار می‌شه، بهتر نیست تاپیک رو قفل کنید ؟

2. این کاربر از huti_421 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

این خزعبلات چیه غصه 3 سال دیگه میخورید همه دارن پیشرفت می کنن سر ما جهان سومیا هم با این چرت و پرتا سرگرم می کنن
    تاپیک قفل بشه .سریعا

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

من تاپیک رو ویرایش کردم. دوستان زحمت بکشن بحث رو از حیطه قابل بحث در انجمن علمی خارج نفرمایند.

5. 7 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

.....
    ناسلامتی کلی فیلم علمی تخیلی دیدیم، در عرض چند دیقه بر اثر انفجارهای هدروژنی می‌شه رستاخیز رخ بده، خیلی راحت یه جرم آسمانی بخوره تو مغز زمین و و و ( پس تعیین کنندگان وقت دروغ‌گو هستن ولی دلیل نمیشه که دین بیاد راست و حسینی هم بگه بعله در تاریخ فلان منجی میاد من و شما رو نجات می‌ده، تا اون موقع هم هیچ فاجعه‌ی بشری رخ نمی‌ده )

و اما در مورد ناسا، مقر این سازمان تو ایالات متحده هست، پس خیلی راحت می‌شه نتیجه گرفت، اخباری که با آرامش ملت و از همه مهم‌تر اقتصاد و سیاست مملکت بازی می‌کنه، به هیچ وجه منتشر نشده، نمی‌شه و نخواهد شد

حتی اگه ده دقیقه قبل از فاجعه‌ی احتمالی (!) ملت آمریکا زل بزنن به آسمون و ببینن یه چیز داره می‌خوره تو فرق سرشون، دولت اعلام می‌کنه که هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده، لطفا داخل خونه‌هاتون بمونید و به هیچ عنوان نظم اجتماعی رو به هم نزنید، هیچ خطری شهروندان رو تهدید نمی‌کنه، شرایط تحت کنترل‌ه

من تعجب از اینه که این اکاذیب و به تبع اون، اظهارنظر‌های به دور از عقل و فکر، برای چی انقدر ادامه دار می‌شه، بهتر نیست تاپیک رو قفل کنید ؟
    یعنی شما می گی اگه ناسا بفهمه یه طوفان خورشیدی قراره تو یه منطقه بیاد هیچ کاری نمی کنه؟بعد از اون فاجعه ملت نمی گن پس این ناسا چی کاره است و دولت رو محکوم ب همخفی کاری نمی کنن؟!ممکنه اگه واقعا کاری نشه کرد ناسا هم چیزی نگه.خب اگه نشه کاری کرد فقط اوضاع رو از کنترل خارج می کنه.ولی طوفان خورشیدی چیزی نیست که یه میلیون ادم رو بکشه.شهاب سنگ که نمی خواد بیاد.مگه اینکه شدتش اونقدر باشه که کلا جو رو نابود کنه اونوقت تقریبا کار کل زمین تمومه نه یه منطقه خاصی.اتفاقا این همه اخبار دروغ داره تو کل دنیا و همون آمریکا پخش میشه و کسی نمی تونه چیزی رو سانسور کنه.حالا ناسااگه کاری از دستش بر بیاد نمی تونه خبر بده تا حد اقل تخلیه عمومی صورت بگیره.به نظر من که این کار رو می کنه.چون عواقب بعد اون فاجعه برای دولت یا ناسا و ... به مراتب بیشتر خواهد بود.این اخبار هم تا تایید نشه به درد سازندا هاش می خوره که ملت رو سر کار گذاشتن.مگه سال 2000 یا 2012 یا ... از هیچ منبع علمی تایید شده؟نه.همش مزخرفات یه سری ادم تعطیله.البته خودمون هم دوست داریم این چیزا رو گنده کنیم.حالا تقویم مایا تو این تاریخ تموم میشه که بشه یا فلان پیشگو گفته تو این تاریخ دنیا تموم می شه.مگه هیچ کدومشون منبع علمی اراءه دادن؟پس یه دنیای علم ربطی نداره این قضایا.این چیزها فقط تو جهان سوم انقدر بزرگ می شن و راجع بهشون بحثهای جدی میشه و یه عده می زنن سر و کله هم می گن غرب ضد مهدویته و نمی دونم چی چی .به نظرم مشکل از خودمونه.وگر نه یه شهروند اروپایی یا امریکایی سطح اطلاعاتش اونقدر بالا هست که تشخیص بده اینها همش در حد حرفه.اگه هم سطح فکریش پایین باشه وقتی این حرفهای رو از رسانه هاش می شنوه همون رسانه می گه که این چیزها ثابت شده نیست.ولی واسه ما نمی گن که هیچ کلا موضوع رو به یه سمت دیگه می برن

7. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alirezaghanbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه دوست عزیز.پیشرفت علم آینده ربطی به به علم الان نداره.اگه علم فیزیک و نجوم الان بگه (اگه بتونه)یک سال دیگه فلان اتفاق می افته مطمئن باشید می افته.این به مذهب و ... هم ربط نداره.مذهب اصلا علم نیست که بخواد چیزی رو بگه......... تاریخه.راوی تاریخ هم انسانه و اتفاقا از خصوصیات انسان اینه که چه با دلیل چه بی دلیل عین آب خوردن دروغ می گه!پس نمی شه علم حاضر رو فدای یه مشت حذف که معلوم نیست از کجا اومده و کی گفته ایا دروغ گفته و راست کرد.خصوصیت علم اینه که اگه شما قبولش نکنی بهتون ثابت می کنه.از جدول ضرب بگیر تا علم امروز.اگه شما قبول نداری دو دتا می شه چهرتا ریاضی بهتون ثابت می کنه.اگه نتونست شما هم قبول نکن.ولی حدیث و روایت و کلا دیم چیزی رو به ادم ثابت نمی کنه.بلکه این چیزا قلبیه و اعتقادی.یه سری اعتقاد دارن و یه سری ندارن.اینجا جای بحث مذهبی نیست.وگرنه بیشتر توضح می دادم..

سلام. فکر نمیکنی یکم در مورد دین و نگرش وسیعش به جهان بی انصافی میکنی؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام. فکر نمیکنی یکم در مورد دین و نگرش وسیعش به جهان بی انصافی میکنی؟
    نه.من دین رو قبول دارم.ولی نمی دونم کدوم حرفش درسته و کدوم غلط.چون زمان پیغمبرش نبودم که بدونم چی گفتن.تاریخ کلا دروغ توش زیاده.ولی تاریخ ادیان صد برابر توش دروغه و از همه بیشتر تو اسلام.هر کی یه حرفی می زنه و می گه من راست می گم.مخالفتم کنی ... .واسه همین ملاک من و هر کس دیگه ای عقله.اون دنیای هم اگه باشه خدا شما رو بر اساس عقلی بهتون داده باز خواست می کنه.شما نمی تونی یه حرف دینی که مخالف عقله رو انجام بدی بعد اون دنیا بگی خب دین بوده دیگه!خدا هم می گه پس من عقل دادم بهت واسه چی!یه روایت فوقالعاده زیبا از پیغمبر اسلام هست که می گه "ما حکم به العقل حکم به الشرع و ما حکم به الشرع حکم به العقل"(نمی دونم شاید هم ایه قران باشه درست یادم نیست)من کاری ندارم پیغمبر گفته این حرف رو یا نه.من کلا حرفها رو گوش می دم ببینم درسته قبول می کنم.حالا هر کی می خواد گفته باشه.این روایات و خیلی های دیگه واقعا درستند و مشکل تاریخی هم ندارن.من نمی گم همه روایتها دروغه.می گم دروغ توش زیاده و من نمی تونم تشخیص بدم.علم رجال و ... هم می گه فلان شخص واثق ه مثلا.خب من چه می دونم فلان شخص واثقه یا نه..من که نمیشناسمش.شاید اومده فلان روایت رو تغیر داده و فکر کرده با این کار خدمت هم می کنه!شما اگه یه واقعه دینی-تاریخی واسه من اوردی که اون واقعه رو دو منبع دقیقا عین هم گفته باشن من حرف شما رو قبول می کنم!بالا خره یه واقعه یه جور اتفاق می افته نه 100 جور!من اول از همه قران رو قبول دارم به عنوان منبع بعد هم نهج البلاغه رو.قران که کسی نتونسته ثابت کنه تحریف شده.نهج البلاغه هم تا حالا حرف نادرستی توش ندیدم که رد کنم.بقیه چیزهایی که شبهه دارم توش حرف عقل و علم رو قبول می کنم.البته گفتم بحث مذهبی نمی خواستم بکنم تو این تاپیک ولیواسه روشن شدن مطلب این پست رو دادم.این که مثلا می گید امام باقر گفته فلان اول باید ثابت بشه که ایشون واقعا این حرف رو زده.کسی هم نمی تونه صد در صد بگه.چون اون زمان نبوده و دست به دست اومده.حالا اینکه تحریف شده یا نشده هیچ وقت از لحاظ علمی ثابت نمی شه.البته به نظر من حرف درستی هست و امام پنجم واسه مشکلات احتمالی آینده این حرف رو زده تا سوء استفاده گران سوءاستفاده نکنن.ولی این روایت. ربطی به پیشگویی ناسا نداشت!ناسا هر وقت گفت به قول شما قبل از ظهور زمین نابود می شه اونوقت این حدیث مهم میشه.الان که چیزی نگفته!اگه علم خلاف این روایت رو ثابت کرد اونوقت من می گم این روایت دروغه!چون روایات معمولا پشتوانه علمی ندارن.هر چند خیلیهاشونم دارن و علم الان ثابت کرده.ولی اینگونه روایات که خبر از اینده می دن کاری به علم نداره اصولا.چون جنبه خبری داره و یکی قبول می کنه و یکی نه.وقتی تو یه چیز دروغ زیاد میشه چیزهای راست هم زیر سوال می ره!
    Last edited by amin666; 18-09-2010 at 17:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه only4u-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کرج

2

نوشته شده توسط Babak [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من یه بار دیگه هم گفتم . وقتی پیش بینی علمی مبتنی بر نظم جهان با پیشگویی و طالع بینی قاطی بشه این شکلی میشه که همه چیز با هم مورد حمله قرار میگیره.
    چرا خیلی خوب و با دقت میشه پیش بینی کرد که 10000 سال دیگه کجا و چه وقت خورشید گرفتگی رخ میده. , و امثالهم
    این که خورشید گرفتگی کی انجام میشه پیشگویی نیست....بلکه نظمی هست که با محاسبات ریاضی و فیزیک فهمیده میشه
    دوست عزیز بابک گفت پیش بینی که یعنی همون که با علم میشه فهمید, کی گفت پیشگویی؟!!! چرا حرف تو دهن مردم میذاری؟!

11. این کاربر از only4u-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

بخدا دارم از این انجمن نجوم زده میشم یکی بیاد توش فک میکنه چه خبره!
    2013 فاجعه بزرگ
    2012 پایان زندگی
    برخورد زمین با زحل
    و ....
    یکی بیاد اینجا فک میکنه خبریه , نمیخوام اسپم کنم یا بگم این تاپیک ها بی ارزشن اتفاقا حرف علمی هم توش زیاده
    اما دارم انتقاد میکنم میگم عنوان ها خیلی ترسناک هست برای یه تازه وارد یا هرکس دیگه ای

13. 3 کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

انتقادتون کاملا وارده!مباحث باید علمی باشه.نه شایعه های بی اساس

15. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

البته در نظر بگبرید ماهیت داشن روشن کردن تاریکی ذهن انسان بوده و هست. شاید دوستانی شایعات رو باور کنن. اینجا موضوع باز میشه براشون.

17. 3 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •