تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تا الان با افترافکت درآمدی کسب کردین؟

راي دهنده
47. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

15 31.91%
  • خیر

32 68.09%
صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 61

نام تاپيک: کسب درآمد با افترافکت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام به تمام بچه ها

من یه مدتی هست کار با افتر رو شروع کردم و به نظر من کسی که میخواد حرفه ای کار کنه باید بتونه بین این سه برنامه رابطه برقرار کنه

AE+PS+3ds max Or 3D تا بتونه در اخر نتجه خوبی به دست بیاره .

من دارم هم زمان روی این سه مورد کارم میکنم

در مورد بازار کار به نظرم بستگی به خود شخص داره مثلا من خودم میخوام یه چند وقطی کارکنم تا راه بیفتم

بعد خارج از کشور و کار

داره خودمونی میشه Samet-22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    میان نفت ها

پيش فرض

سلام ، من یه تازه واردم ، همه ی مطالب دوستان را خواندم . نکته ها و جملات جالبی عرض شده بود که همه حرف دل و اعتراض ما افتری ها و حرفه ای هاست .
    من در یک شهرستان زندگی می کنم که شاید اسمش هم تا حالا نشنیده اید . ولی کار هایی با AE و PS میکنم که بیا و ببین .
    ما یک گروه هستیم که با کمترین امکانات جلوه های ویژه کار می کنیم و هدف ما نشان دادن قدرت و کسب درآمد (که بحثش داغه) است .
    حالا هم قرار است با یک کارگردان از یم شهرستان دیگه (آبادان) که موضوع فیلم هایش دفاع مقدس است کار کنیم .
    محض اطلاع دوستان پارتی لازم نبود فقط کافی است که یک گروه تشکیل دهید و اوایل در راه خدا (به قول خودمان) کار کنید ، در این حین می توانید بازار یابی و معرفی هم کنید . برای راهنمایی می گم که افراد گروهمان :
    طراح - (مدل را طراحی میکند .)
    مدل ساز - Maya (کسی که مدل 3D میسازد .)
    متحرک ساز - Maya - Video Motion Capture (مدل ساخته شده را به کمک این دو نرم افزار حرکت می دهد و متحرک میکند .)
    رندر یا خروجی - (به کمک نرم افزار های بسیار قوی مدس متحرک را خروجی میگیرد .(با اجتناب از رندر معمولی Maya))
    کمپوزیت و تدوین - (خودم) After FX (مدل متحرک خروجی گرفته شده را روی صحنه ی واقعی دوربین قرار می دهم و صداگذاری میکنم .)
    به استثنای همه این ها یک پشتیبان هم نیاز دارید که حمایت های مالی و بازار یابی را به خوبی انجام دهد .
    به همین راحتی ، فقط کافی است که افراد را تهیه کنید .
    ضمنا میخواستم بگم که چرا کارگردان ملک سلیمان میگوید : که در ایران 30 نفر بیشتر پیدا نکردیم ؟ آیا منظور ایشان از ایران ، همان تهران است ؟ آیا سری به این جور انجمن ها در سایت ها زدند ؟ :43:

3. این کاربر از Samet-22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan_nekooee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میدونی یه مشکلی که اکثر ما ایرانیا داریم چیه؟ این که هر کی دوس داره فقط برا خودش کار کنه و همه از کار گروهی فرار می کنن. حالا به هر دلیلی. من دقیقا برنامه داشتم همچین برنامه ای رو پیاده کنم به چند نفری که اطرافم بودن گوشه دادم اما کسی همکاری نکرد!

5. این کاربر از ehsan_nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

سلام

من هم با سه تا از دوستان صمیمیم تویه شهر خودمون دارم ویدئو کلیپ درست میکنم.....کارمون هم گرفته به لطف کمک های شما!

تا الان 4 تا پروژه داشتیم که به خوبی انجام شده!

آخرین کلیپی هم که گرفتیم 700 هزار تومن واسمون سود داشت که خدا رو شکر راضی هستیم و مشتری ها هم همینطور.....چون تویه شهرستان ما رقیبی نداریم....یعنی کسه دیگه ای نیست که موزیک ویدئو بسازه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه PrimeP30Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    ¤₪-™ Depth of CGVFX-₪¤

11

با سلام خدمت دوستان بزرگوار و اساتيد گرامي عزيييييييييييييييييز!
    بزرگواران ،وقتي همه پستها رو خوندم فهميدم كه حرف دل همه ما يكيه و هممون اكثرا غصه اين رو ميخوريم كه چرا كاري رو بلديم ولي جايي رو بلد نيستيم كه بريم و خودمون رو نشون بديم و بگيم كه ما هستيم،ناراحت اين هستيم كه چرا با وجود بودن اين همه مغزها،با فكرها و ذهن هاي فعال و قوي و با استعدادهاي دروني سرشار از خلاقيت،سرشار از تخيل و...ولي هيچ كس به ما اعتنايي نميكنه،،،اين درسته كه ما بايد خودمون،استعدادهامون رو نشون بديم،ولي به كي نشون بديم،آخه مگه كسي هم هست كه بتونه اين چيزها رو درك كنه،طرف مقابل شما وقتي ميتونه ارزش كار شما و زحمتي كه براي اون كشيديد رو درك كنه كه خودش يه چيزي بارش باشه كه متاسفانه نيست!!!مثلا ميري فلان اداره پيش رئيس يا ...كارت رو نشون ميدي،طرف نگاش ميكنه و در حين نمايش شما يه توضيحاتي هم ميدي،بعد آخر سر كه تموم شد و نظر طرف رو ميخواي؟؟؟يارو با كمال ميل ميگه:خب اين چي بود؟واسه چيه؟به چه دردي ميخوره؟؟؟!!!و سوالات مسخره ديگه...؟؟؟
    خب يه مدتي ميگذره و بر حسب اتفاق شما ميفهمي كه آره بابا،فلاني بود كه ....آره همون،بابا اون طرف با مدرك مثلا انساني اومده شده مسئول فلان قسمت از فلان اداره.......!!!!!شما هم پس از درآوردن چند تا شاخ رو سرتون،ناراحت و نا اميد ميشي كه آره قضيه اصلي همون...پ ا رت ي ه كه شما يا نداري يا اگه داري خوبش رو نداري؟؟؟!!!
    خب زياد حرف زدم و سرتون رو درد آوردم ولي منم خواستم يه جورايي درد و دل كنم دوستان كه اينها رو گفتم.
    حالا من ميرم سر اصل مطلب:
    عزيزان من الآن تمام كار و زندگيم رو گذاشتم روي اين موضوع و يه فكرهايي در سر دارم كه با اميد خداوند بزرگ و انشاءالله موفق ميشم و با اميد خدا قصد دارم كه از عزيزاني كه در اين حرفه حرفي براي گفتن دارند استفاده كنم و به همين خاطر از شما دوستاني كه دوست داريد در آينده با هم همكار و هميار بشيم و اين احتباس استعدادها رو از بين ببريم و...ميخوام كه به من پيام بديد و مشخصات كامل و توانييهاي خودتون رو بيان كنيد تا در آينده بتونم با شما ارتباط برقرار كنم و...،منتطر پيامهاي شما اساتيد بزرگوار هستم؟!
    و به اميد آينده اي درخشان براي همگييمان، در پناه ايزد منان موفق و سر بلند و پيروز باشيد%100%
    Last edited by PrimeP30Master; 21-11-2010 at 00:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

میدونی یه مشکلی که اکثر ما ایرانیا داریم چیه؟ این که هر کی دوس داره فقط برا خودش کار کنه و همه از کار گروهی فرار می کنن. حالا به هر دلیلی. من دقیقا برنامه داشتم همچین برنامه ای رو پیاده کنم به چند نفری که اطرافم بودن گوشه دادم اما کسی همکاری نکرد!
    دقیقا همین رو میخواستم بگم

خدمت شما دوستان عر کنم از اول صفحه تا اینجا رو مطالعه کردم و بحث جالبی بود
    ولی باید بگم که همه ایرانیا مثل هم نیستند

9. این کاربر از KING_DESIGNER2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

salam khobi dosatn man clip after ziad daram ham bary mix film arosi ham tavalod ham bary tizer va ..... agar khaastn be in shomareh tamas begird 09177701125 09376199423 id man in behnam3838
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosein0251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من و چند تن از دوستان یک گروه رو راا انداختیم .
    در راستای صحبتهای دوست عزیزم Samet-22 که کاملا درست می گن .
    ما فقطط 2 تا تیزر تبلیغاتی کاملا رایگان ساختیم و بعد یواش یواش کارت ویزیت و معرفی دوستان و آشنایان و .. تا حد قابل قبولی کسب در آمد می کنیم .
    من خودم تا قبل از اینکه گروه رو تشکیل بدیم فقط افتر کار می کردم و آموزشهای ویدئویی ای رو که می دیدم اونا رو با دوربین خونگی تمرین می کردم و آرزوم این بود که یکی بیاد کار من رو ببینه و بپسنده و بتونم یه جا کار کنم . اما بعدا متوجه شدم که نباید تو خونه نشست و به کارهای آماتوری خودمون بسنده کنیم . باید یه کار رو قشنگ و تر و تمیز جمع کرد که به عنوان نمونه کار به هر کسی نشون میدی واقعا تاثیر گذار باشه .
    نباید به صورت تفریحی کار کنیم .
    باید منسجم و یکپارچه کار رو شروع و به اتمام رساند .
    هدف مند کار کرد .
    قول میدم حتما موفق میشید .
    سعی نکنید تمام کارها رو خودتون انجام بدید .
    مثلا جلوه های ویژه و تدوین رو خودتون به عهده بگیرید . تصویربرداری رو یه نفر دیگه . صدا برداری و کلا کار صدا رو یه نفر دیگه انجام بده .
    مثلا من خودم هم میتونم فیلم برداری کنم هم جلوه های ویژه و هم گرفیک و هم تدوین رو خیلی خوب و مقداری هم کار صدا رو و... انجام بدم ولی من فقط صرفا جلوه های ویژه و تدوین رو انجام میدم و بقیه گروه هر کسی کار دیگه ای از کار رو انجام میده .
    خیلی خوب میشه که یه جایی رو داشته باشید تا در کنار هم و با هم کار کنید تا هم کمتر خسته بشید و اینطوری خیلی انرژیتون بیشتر میشه .

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

salam khobi dosatn man clip after ziad daram ham bary mix film arosi ham tavalod ham bary tizer va ..... agar khaastn be in shomareh tamas begird 09177701125 09376199423 id man in behnam3838
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست گرامی خوش آمدید به پی سی ورد
    ولی اینجا جای تبیغ نیست!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

1 ما جوانان ایران میتوانیم صنعت جلوه های ویژه را درگرگون کنیم.

سلام
    با اجازتون میخام چند تا نکته رو خدمت دوستان عرض کنم
    1- اول اینکه باید تصمیم بگیریم که جلوه های ویژرو شغل دوم خودمون بدونیم.چون اینطوری حس اضطراری بودن پروژه رو نداریم و حس نمیکنیم که تحت فشار هستیم و به همین دلیل میتونیم بهتر کار کنیم و کار بهتری ارائه بدیم.
    2- دیدگاهمون رو در مورد بازار یابی کار هامون باید عوض کنیم. شما حتی اگه آدم بی سوادی رو هم بیارین یه پروژه حرفه ای رو بدون اینکه به اون بگید با افتر افکت کار شده نشونش بدین حداقل یه کار هایی میکنه که نشون بده این کار خیلی عجیبیه و ارزش داره یه بار دیگه دیده بشه.حالا چه برسه به اونایی که چیزایی میدونن و به اصطلاح ارزش کار رو درک میکنن.
    3-به جای اینکه به جاهای بزرگتر و کار های بزرگتر که در ظاهر غیر قابل دسترسی هستن فک کنیم باید از اصل تقسیم پروژه به قسمت های کوچکتر و قابل کنترل استفاده کنیم. کار های خوب رو ببینید و بعد از چند بار دیدن و لذت بردن اون رو مهندسی معکوس بکنین و ببینین از چه اجزایی تشکیل شده. اگه از من بپرسین میگم فقط کار های خارجی رو نبینید یه چند تام کار سطح پایین ببینید تا یادتون نره دارین چه کار بزرگی رو از حرفه ای هاش یاد میگیرین .این کار زمانی که دارین قیمت میدین دست مشتری کمکتون میکنه.
    4- اگه مطمئن شدین که کارهاتون اونقدر ارزش دارن که همه دنیا یه بار ببینن و بگن آفرین به سازندش پس اونوقته که باید قدر خودتونو بدونین و ارزون کار نکنین.
    5-سعی کنین به غیر از وقتایی که دارین صوت رو با تصویر سینک میکنین و کارتون مجبورتون کرده به موسیقی تند گوش بدین ، از شنیدن موسیقی سنتی وطنی لذت ببرین چون شما قبل از هر چیز یه هنرمند جلوه های ویژه هستین که نباید روح لطیفتون و یا همون کودک درونتون بمیره.

هر سوالی هم در مورد افتر داشتین امر کنید بنده در خدمتم

ممنون - من بازم میام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •