تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 17 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 169

نام تاپيک: مشکل با مودم لینک سیس wag120n

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

اقا منم 1ماهی هست 120N رو دارم و مثل بنز کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداشتم. اینترنت هم از شاتل هست
    و اینا همش حرفه مفته که فلان مدم رو شرکت ساپپورت نمیکنه و ...
    کانفیگ این مودم هم فوق العاده راحته و همه چیز تو فیرمور جدید اتوماتیک انجام میشه و چون شما از مخابرات سرویس میگیرین باید تنظیمات پیشفرض اونا رو دستی وارد کننین
    فقط عکس صفحه اول اون Autodetect:رو Enable قرار بدین

2. این کاربر از MILAD99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دستتون درد نکنه

ولی اگه میشه مدل خوب از لینک سیس و smc که حتما امتحانش رو پس داده باشه معرفی کنید

اگه میشه به ترتیب چند تا معرفی کنید تا هر کدوم رو داشتن بگیریم آخه امروز میریم که یه مودم جدید رو از گارانتی بگیریم برای همین عجله دارم
    دوست عزیز مودم هاس smc حرف ندارن
    کاراییشونو کاملا پس دادن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    YAZD

پيش فرض مشکل با wag120n

سلام
    ببخشید من هم مودم لینک سیس مدل wag120n دارم و ویندوز کامپیوتر هم سون است . بار اول که مودم رو به کامپیوتر وصل کردم بدو ن مشکل به اینترنت وصل شد و فقط یکم سرعتش مشکل داشت ولی بعد از اینکه سی دی همراه مودم رو نصب کردم مودم رو میشناسه و به اون وصل میشه ولی به اینترنت وصل نمیشه و چراغ اینترنت اون خاموشه .خواهشا اگه میشه تنضیمات رو موقع نصب سی دی بگید و اگر مشکل از جای دیگه هست راهنمایی کنید . ضمنا اینترنت من از شرکت پارس الاین است
    باتشکر

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ببخشید من هم مودم لینک سیس مدل wag120n دارم و ویندوز کامپیوتر هم سون است . بار اول که مودم رو به کامپیوتر وصل کردم بدو ن مشکل به اینترنت وصل شد و فقط یکم سرعتش مشکل داشت ولی بعد از اینکه سی دی همراه مودم رو نصب کردم مودم رو میشناسه و به اون وصل میشه ولی به اینترنت وصل نمیشه و چراغ اینترنت اون خاموشه .خواهشا اگه میشه تنضیمات رو موقع نصب سی دی بگید و اگر مشکل از جای دیگه هست راهنمایی کنید . ضمنا اینترنت من از شرکت پارس الاین است
    باتشکر
    سلام
    صفحه ی تنظیمات مودم در صفحه اول همین تاپیک موجود هست

طبق تنظیماتی که در اونجا می بینید پیش برید

در ضمن قبل از تنظیم کردن یکبار مودم رو ریست کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من هم تازه دیروز یک مودم linksys wag 120 n خریدم .ولی موقع وصل شدن error 651 میده .
    لطف کنید منم راهنمایی کنید
    داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من هم تازه دیروز یک مودم linksys wag 120 n خریدم .ولی موقع وصل شدن error 651 میده .
    لطف کنید منم راهنمایی کنید
    از چه ویندوزی استفاده میکنید؟
    نسخه Firmware مودم شما چنده؟
    آیا چراغ DSL شما روشنه؟ (به رنگ سبز است؟)
    مودم خودتون رو از حالت Bridge به حالت PPPoE تغییر بدید و ببینید خودش به اینترنت وصل میشه یا خیر.
    Last edited by XSS; 09-08-2010 at 17:14.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از چه ویندوزی استفاده میکنید؟
    نسخه Firmware مودم شما چنده؟
    آیا چراغ DSL شما روشنه؟ (به رنگ سبز است؟)
    مودم خودتون رو از حالت Bridge به حالت PPPoE تغییر بدید و ببینید خودش به اینترنت وصل میشه یا خیر.
    سلام

ویندوزم 7 - نسخه فرمویر را دست نزدم هنوز -وقتی مدم را روشن می کنم dsl روشن میشه (سبز میشه) ولی چون به اینترنت وصل نمیشه سبز نمیمونه و خاموشه - یک اکانت pppoe هم ساختم تو حالت bridge هم تست کردم نشد .
    تو همه ی حالت همون error 651 را میده . در ضمن اکانت هم از مخابرات گرفتم .

مرسی از جوابتون

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

ویندوزم 7 - نسخه فرمویر را دست نزدم هنوز -وقتی مدم را روشن می کنم dsl روشن میشه (سبز میشه) ولی چون به اینترنت وصل نمیشه سبز نمیمونه و خاموشه - یک اکانت pppoe هم ساختم تو حالت bridge هم تست کردم نشد .

مرسی از جوابتون

یه باگ توی فایل درایور RAS PPPoE ویندوز سون وجود داره که ممکنه باعث این مشکل بشه
    برای حل مشکل باید فایل این درایور رو از ویندوز ویستای سالم کپی کنید و جایگزین فایل خودتون کنید که من فایل سالم رو ضمیمه میکنم.
    وارد مسیر C:\WINDOWS\SYSTEM32\Driver بشید و فایل raspppoe.sys رو پیدا کنید و اون رو به raspppoe_original.sys تغییر بدید تا یه بکاپ از فایل اصلی داشته باشید.
    فایل سالم رو از لینک زیر دانلود کنید و بعد از اکسترکت کردن فایل مربوطه رو در پوشه درایور خودتون قرار بدید.
    سیستم رو ریست کنید و نتیجه رو اعلام کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نسخه Firmware خودتون رو هم حتما چک کنید، جدیدترین نسخه 1.12 هست، اگر کمتر هست حتما آپدیت کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه باگ توی فایل درایور RAS PPPoE ویندوز سون وجود داره که ممکنه باعث این مشکل بشه
    برای حل مشکل باید فایل این درایور رو از ویندوز ویستای سالم کپی کنید و جایگزین فایل خودتون کنید که من فایل سالم رو ضمیمه میکنم.
    وارد مسیر C:\WINDOWS\SYSTEM32\Driver بشید و فایل raspppoe.sys رو پیدا کنید و اون رو به raspppoe_original.sys تغییر بدید تا یه بکاپ از فایل اصلی داشته باشید.
    فایل سالم رو از لینک زیر دانلود کنید و بعد از اکسترکت کردن فایل مربوطه رو در پوشه درایور خودتون قرار بدید.
    سیستم رو ریست کنید و نتیجه رو اعلام کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نسخه Firmware خودتون رو هم حتما چک کنید، جدیدترین نسخه 1.12 هست، اگر کمتر هست حتما آپدیت کنید.
    سلام
    یک مسئله ای وجود داره .این فایل rename نمبشه و جایگزین هم نمیشه .
    خوب الا ن چه پیشنهادی دارید .
    داره خودمونی میشه spy_kid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

مرسی از جوابتون
    عزیزم مشکلت همینجاست باید چراغ DSL همیشه روشن باشه که نشون میده سرویست از مرکز وصل شده تو روشن کردن اولیه این مودم چراغ DSL یک لحظه روشن میشه و خاموش میشه و بعد حدود 30 40 ثانیه در صورت وصل بودن سرویست بطور ثابت روشن میمونه شما یک تماس با مرکزی که ازش سرویس گرفتی بگیر ببین سرویستو وصل کردن یا نه. که نشونش همین روشن بودن دائمی چراغ DSL هست بعد این بیا تنظیمات مودمتو انجام بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •