آقا دمت گرم خيلي با حاله بي صبرانه منتظر آموزشهاي بعدي هستم
آقا دمت گرم خيلي با حاله بي صبرانه منتظر آموزشهاي بعدي هستم
با عرض سلام خدمت شما
من هر کاری کردم نه توانستم فایلها را دانلود کنم از راپید شیر و نه فایلهای ضمیمه زیپ را چرا نمیدانم در هر حال من خارج از کشور به سر میبرم وشدیدا مشتاق ومحتاج این اموزش سی اس 4 و اموزش پیشرفته ان هستم اگر به طور واضح و کامل راهنمایی کنی که چه طور انها را دانلود کنم سپاس گذارم در ضمن اکانت راپید شیر و اینترنت پر سرعت هم دارم
اين فايلها موردي ندارند. البته با توجه به تستي كه هم اكنون كردم اين حرف رو ميزنم.
شما بگيد كه كدوم يك از فايلها رو نميتونيد دانلود كنيد تا من نگاهي بندازم.
شاد باشيد![]()
سلام ..من اکانت رپید باز ندارم ..اجازه نمیده بیشتر از 20 مگابایت رو دانلود کنم ؟؟ پیکار کنم ؟؟
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
من dvd کامل این آموزشها رو میخوام از کجا باید تهیشون کنم ؟؟؟
از کجا باید بخرم ؟؟؟
به لینک زیر مراجعه کنید:
شاد باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام دوست عزیز ممنون از این همه زحمت لطفا این لینکها رو دوباره تو همین رپید شیر برام بذارید
Mjzaret_-_dreamskin1.part3.rar
Mjzaret_-_dreamskin1.part3.rar
Mjzaret_-_dreamskin3.part2.rar
Mjzaret_-_dreamskin4.part2.rar
Mjzaret_-_dreamskin5.part2.rar
Mjzaret_-_dreamskin6.part2.rar
Mjzaret_-_dreamskin6.part3.rar
Mjzaret_-_paintdig11.part1لینکها از کار افتاده اند
با تشکر
یا علی
سلام تایپک فوق العاده ای است و بسیار ممنون
راستش دیدم که در جواب دوستان یک آدرس برای خرید داده بودید و من هم خودم یک آدرس پیدا کردم در آدرس شما، نمی دونم حدوداً 8 ، 9 تومان بود اما در این آدرس 13 تومان بود چرا فرقشان چیست کدام مطمئن هستند و البته کامل کامل واقعاً بهش احتیاج و علاقه دارم داشته باشمش
از نمایندگی اصلی خودش بخر .... در ضمن تایپیک مربوط به رپیدشیر داریم .. بهتر اونجا ادامه بحث رو داشته باشیم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)