ای نامرد دادی پسر خاله جان 10 گیگو دان کرد
یعنی چی اسم الفی باشه؟ آزادی تو انتخاب اسم نداری؟
حاالا میخوای پول بدی یا نه؟
ای نامرد دادی پسر خاله جان 10 گیگو دان کرد
یعنی چی اسم الفی باشه؟ آزادی تو انتخاب اسم نداری؟
حاالا میخوای پول بدی یا نه؟
من اشتباهی توضیح دادم
چون کاراکترم الف بود باید اسمایی رو انتخاب میکردم که با توصیفات تالکین و زبان ابداعی تالکین برای الفها بخونه چون الفا از یه سری اسامی خاص همراه با پیشوندها یا پسوندهای مشخص استفاده میکنن اکثرا
اینم بگم که خودشم یه سیستم انتخاب اسم داره که شامل اسمای وسیعی میشه به طور مثال الفای میرکوود یا ریوندل یا لیندون یا ... هر کدوم شیوه انتخاب اسم خاصی دارن
من خواستم اسم مرلین رو برای کاراکترم انتخاب بکنم که ایراد گرفت و گفتش این اسم مناسبی برای کاراکتر تو سرزمین میانه نیستش،نمیدونم برای نژادای دیگه مثل انسانا و دورف ها هم این ایرادو میگیره یا نه که فکر کنم بگیره
هنوز زیاد بازی نکردم که ببینم،چون هم میخواستم 24 رو ببینم هم شالکه بازی داشتش و میخواستم فوتبال رو ببینم
فعلا فقط 4لول رفتم.الان برم یکی 2ساعتی بازی کنم ببینم چی میشه
اینو زودتر میگفتی دیگه
من اونجا که واسه طرح بتا هست ثبت نام میکردم
از فردا منم میام
من تازه متوجه شدم این تاپیک یذره جون گرفته .
بردیا اگه تغییراتی انجام شده مثلا تو لینک دانلود یا ریجستری یا نکته ضروری هست که باید تو پست اول باشه حتما به من پیغام خصوصی کن بگو تا پست اول رو ویرایش کنم تا افراد دیگه با مشکلات کمتر بتونن بازی رو شروع کنن.
من خودم Episode جدید شایا اومده 24 ساعته اونجام وقت انجام این بازی رو ندارم !
اسم الفی؟
یعنی اسم آزادانه مثل Albis نمیتونیتم اینتخاب کنیم حالا کلا همین Albis جزو کدوم نژاد میشه(از نظر اسم)
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
یکم از بازی توضیح بده . اینکه همشون Elf Dwarf Men Habbit هست . خب پس PVP نداره ؟ توی میدان جنگ (باتل گراند) با کی میجنگید ؟ هورد (ارک) نداره که .. لول
مال الفها که باید حتما اسم مخصوص الف انتخاب بکنی
مال نژادای دیگه رو هم نمیدونم
توی حالت فری در حالت عادی نمیتونی بیشتر از 2تا کاراکتر در آن واحد داشته باشی ولی توی وی ای پی تا 5تا هم میتونی
pvp هم داره که یکیش player vs monster هستش که طبق توضیحات ویکی پدیا وقتی به لول 10میرسی باز میشه برات و میتونی به عنوان یه monster لول 65 بازی کنی.اگه انگار لول کاراکترت بیشتر از 40بشه به hero تبدیل میشی و میتونی سر کنترل زمین و منابع با monster ها بجنگی
در همین حالت عادی هم با گابلینا میتونید بجنگید توی یه سری از کوئستای خاص
من الان سرور imladris هستم
یه ساعت خاص قرار بزاریم که توی یه منطقش همدیگه رو ببینیم و همدیگه رو تو بازی به عنوان friend اد بکنیم
Last edited by بردیا; 12-09-2010 at 00:38.
من دیروز یه کمی بازی کردم
نژاد انسان برداشتم و هانتر شدم لول 2 هم هستم
ولی یه مشکلی که دارم نمیدونم که از پینگ یا از سیستم دیزلی من که تو دهکده ها وقتی تعداد بازیکنان زیاد هست بازی گیر میکنه خیلی
من جای کوئست ها رو از کجا پیدا کنم ؟
تو نقشه که چیزی نیست
تو نقشه که چیزی نیست
خب طبق اطلاعات سایت خود بازی متاسفانه monster play برای ما که یوزرای فری هستیم قابل دسترس نیست
حتی پرمیوم ها هم نمیتونن بازی کنن
فقط مال یوزرای VIP هستش که ماهانه حق عضویت پرداخت میکنن یا به صورت LIFE TIME هستن
مال الفها که باید با یه سری از افراد که کنترلشون تحت فرمان کامپیوتر هستش صحبت بکنی و اونا بهت کوئست میدن که توی نقشه با یه علامت ریز که معمولا اطراف نقشه هستش جایی که باید بری برای انجامش مشخص میشه
من که پینگم خوبه،سیستمم هم مناسبه با آخرین رزولیشن و بهترین گرافیک بدون اینکه گیربکنه بازی میکنم
خیلی روونه
Hunter میگن قابلیتای خوبی داره که یکیش اینه که میتونی اسپیدت رو زیاد بکنی و حتی به کسی که رفیقت هم باشه میتونی بدی
بعدا که به این لول دست پیدا کردی بگو یه جا باهم قرار بزاریم بدی بهم
من lore-master هستم
با جادو و چوبدستی میجنگم
اینم بگم که بعد ازینکه لول 7رو رد میکنید انگار میتونید برید بری پیش یه یارویی تا اسکیل سوارکاری رو یاد بگیرید
تا لول 35نمیتونید اسب شخصی داشته باشید ولی میتونید اسب از stabl master ها اجاره بکنید
شما تو کدوم مختصات هستید من تقیربا تو نقطه 30 و35 هستم
لول 4 ولی این کوئست ها رو پیدا کنم عالی میشه
تا حالا چیزی خریدی ؟
سلاح یا دفاعی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)