من هم مشکل تو رو پیدا کردم اگه تونستی ردش کنی به من هم بگو چطوری؟نوشته شده توسط AmirArdawan
من هم مشکل تو رو پیدا کردم اگه تونستی ردش کنی به من هم بگو چطوری؟نوشته شده توسط AmirArdawan
سلامنوشته شده توسط mohyad
اگه منظورتون مبارزه با ويرژيل هستكه اين اصلا سخت نبود و من همينجوري بار اول بردمش. فقط بايد ضربه بزنين و فرار كنين. اما اگه منظورتون جاي ديگه هست بگين تا راهنمايي كنم.
mehdi جان من اونجا که دیوار خراب شده میری داخل دو تا از این قفس های گرد که داخلش کله اسکلت هستش از سقف آویزان هستند گیر کردم هر چی میزنم نمیشکنند باید با چی بزنی با کدوم یک از اسلحه هاش باید بزنی تا خراب بشه . راهنمایی کنی ممنون میشم .
دوست عزيزنوشته شده توسط m_r1986
بايد به هر دو تا همزمان ضربه بزني تا به هم بخورند توجه كن بايد به هم بخورند وگرنه تا صبح بزنيشون هيچي نميشه!
![]()
ghost dog جان ممنون از راهنمایی که کردی .
سلام
یکی بمن بگه وقتی میخوای از بازی بیای بیرون چه کلیدی رو باید بزنیم ... من هر کاری کردم نتونستم از بازی خارج بشم
لطفآ کمک کنید
سلام
یکی بمن بگه وقتی میخوای از بازی بیای بیرون چه کلیدی رو باید بزنیم ... من هر کاری کردم نتونستم از بازی خارج بشم
لطفآ کمک کنید
سلام
لطفآ کمک کنید
سلامنوشته شده توسط bayern
شما Alt+F4 رو بزنين مشكلتون حل ميشه![]()
سلام بروبچز گیمر
من یه جاش گیر کردم کسی میتونه کمک کنه؟
تو مرحله 17 وقتی که از همه ی فنرها میپری بالا بعدش میرسی یه جایی که چند تا در هست من رسیدم به اتاقی که یه مشت جعبه هستن هی بالا پایین میشن بعد تو اون اتاق هم میرم یه اسکلت هست میکشم ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم یکی کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)