فامیل شاه هم هست![]()
فامیل شاه هم هست![]()
قطبی خیلی ترسو و **** مال هستش. اصلاَ قابل تحمل نیست.چرا بحث میکنید ؟ یعنی قطبی از مربی کره شمالی هم کمتره ؟ به نظر من مشکل ما بازیکنانمونن . و فدراسیونمون / بازیکن بی غیرت . فدراسیون بی برنامه...
در ثانی همین فدراسیون بی برنامه آوردش.
وقتی پای کلانتر و داروغه و قراول و .... به معامله ایی باز میشه آدم حق داره در همه چیز شک کنه !
شباهت ها و تفاوت هادی قطبی و دایی :
شباهت ها :
1.هر دوشون مربی نیستند و ادعا زیا دارن.
2.تاکتیک هر دوشون دفاع با 9 نفر هست و بزن زیرش و از دفاع های کناری سانتر کردن رو به جلو...(تاکتیک مشابه)
3. هر دوشون زیاد بالا و پائین میپرند....انگار که تیمشون در فینال جام جهانی گل زده...
4.هر دو رویا پردازی میکنند و شب ها خواب نیبینند که همه دارن براشون هورا میکشند....همه ایران
5. هر دو چاپلوس هستند....قطبی برای مراسم تحلیف...... و دایی زمانی که هنوز با آقایون کار داشت به دیدارشون میرفت....
تفاوت ها :
قطبی نمیدونه تسبیح چیه.....ولی دایی با دعا خوندن و بازی کردن با یک تسبیح بزرگ تاکتیک تیم رو تععین میکنه
1.علی دایی بعد از شکست مقابل عربستان 9 ماه تمام فرار کرد ...در حالی که باید میومد و جواب میداد...
ولی چون کلا ظرفیتش پائینه و نمیتونه مخاطب رو راضی نگه داره رفت و سوراخ موش رو گرون خرید تا..............
تا دست هیچ هعدی بش نرسه......
ولی چرا اینهمه آدم یادشون رفت که این آقا باید در مقابل کارش پاسخگو میبود و دوباره با دایی داایی کردن در آزادی این آدم رو مغرور تر میکنند...
در حالی که قطبی وقتی در بازی آخر کم آورد فرار نکرد.......
قطبی خوش برخورد و دایی همیشه طلبکار.....
به عربستان باخته....جلوی 100 هزار نفر....به عربستانی که از همهیشه تاریخش ضعیف تر بوده....
باز دنبال کسی میگرده که اخراجش کرده....به این میگن یک آدم همیشه طلبکار
یکی باید بهش بگه چشمت در بیاد که کی بوده....
من از هیچ کدومشون خوشم نمی یاد.......
ولی دایی 80 درصد مقصر هست....چون کاری رو قبول کرد که از عهدش بر نمی اومد...
و 20 در صد هم اون 4 پایی که این 4 پا رو سرمربی کرد......
به نظر من روسی پور اگه خیلی جرات داشت بعد از 9 ماه که اون آقا تو سوراخ موش قایم بود به جای خنده و تحویل گرفتن ازش جواب میخواست....
ولی چون از وقتی که دایی بهش پول داده طرفدارش شده....پس به یکی دیگه گیر میده......
حالا قطبی نباشه..........کی رو میارن؟
باز اون علی دایی رو...........
نمیرن که کاپلو رو بیارن.......
تا تیم ملی بود للوازم ورزشی مفتی میداد به فدراسیون و کسی هم خبر نداشت......
تا انداختنش بیرون گفت پولشو بدین..........
روزی که قرار داد بست ازش پرسیدن قرارداد چقدره؟ گفت سفید امضا کردم........
وقتی انداختنش بیرون دیگه این تعارف ها تموم شد و آقا طلبکار یک ملت.........
به عربستان باخته و برای اون باختش 1 ملیارد تومن پول بیت المال رو میخواد بگیره........برای چند روز اضافه سرمربی بودن و افتخار آوردن در آزادی....
Last edited by mehr1362; 18-06-2010 at 04:28.
خیلی حرفاتون مزخرف هست قطبی در مجموع 6 ماه تیم دستش نبود میخواستین چیکار کنه؟ اپولو هوا کنه؟
شما اگه بهتر بلدین مربیگری کنین پس چرا اینجا نشستین پست میدین قطبی کم کم باید 4 سال تیم دستش باشه اونوقت دربارش نظر بدین
این تیکه ای که اومد واقعا 6 صفحه تاپیک کشش داشت برای بحث
ایول
اما در کل تیکه ای قوی بود بهش
آي خوشم مياد از اين عادل
خيلي رك و بي رو در وايسي حرفشو ميگه
آخه قطبی مربی که داری اینجوری جوش میزنی ؟چیزی از مربیگری حالیش نیست بابا .
تنها تاکتیکی که این مربی ها بلدن ( دایی , قطبی , .....) سانتر از جناحین و ضربه سر همین .
یه جوری با ادعا میگفت که من دوتا کره رو مثل کف دست میشناسم که من فکر کردم به هر کره 6 تا میزنیم و لولشون
میکنیم .![]()
قطبي انقدر بي دانش و ... هست كه من تيمه كوچمونم نميدم كه حريفشو آناليز كنه.
اون سالم كه با پرسپوليس قهرمان شد.حميد استيلي تيم و قهرمان كرد چون درست يادمه تيم شنبه بازي داشت تازه قطبي 3 روز قبل يعني 4شنبه ي هفته ي قبل بازي(كه شنبه بود) اومد ايران.اگه پرسپوليس قهرمان شد چون استيلي تيم رو تمرين داد و بست.
تازه مگه اين خونش از بقيه رنگي تره؟؟؟ اين مربيه اسلوواكي سالي 220 هزار دلار ميگيره حالا اين قطبي...
واقعآ جاي تاسف.
حرفش کاملا درست بود
دیگه همه میدونن که قطبی یکی از ضلع های مثلثی بود که باعث نرفتن ایران به جام جهانی شد.
(هر چند قطبی ضلع کوچیکه بود و اضلاع بزرگترش مشخصه کیا بودن! و بیشتر باید این تیکه هارو بار اونا کرد)
در رابطه با چاپلوسی قطبی گفتن دوستان
من اینرو قبول ندارم
از لحاظ شخصیتی قطبی خیلی سرتر از خیلی هاست.
ياد حرف احمدی نژاد افتادم که ميگفت : به علی آبادی گفتم برو فوتبال رو درست کن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)