بلاخره ما نفهميدم بزنيم يا نزنينم؟![]()
بلاخره ما نفهميدم بزنيم يا نزنينم؟![]()
این کار کار شایسته ای نیست درسته ولی عو ارضی که دوستان میگن هم درست نیست
مطلب مهم اینه که در یک ارتباط جن سی کامل فقط ارضاء جن سی وجود ندارد و یک ارتباط کامل جسمی و روحی وجود داره و به عبارتی یک ارضاء کامل جسمی . جن سی و روحی وجود داره که اینها همدیگر را کامل کرده و احساس شادابی و خوشی به فرد می دهد و در ارتباطات اجتماعی تاثیر بسزایی دارد . ولی در این عمل فقط یک ارضای جن سی وجود داره بهمین علت فرد بعد از این عمل احساس پشیمانی و گناه می کند و حالت افسردگی به وی دست می دهد و همه حالاتی که دوستان ذکر می کنند همگی به علت همین عدم ارضاء احساسی فرد می باشد و حتی خود فرد احساس بیماری و رنجوری می کند ولی این بیماری روحی است نه جسمی![]()
به نظر من بهترين و درسترين جوابو دكتر دادناین کار کار شایسته ای نیست درسته ولی عو ارضی که دوستان میگن هم درست نیست
مطلب مهم اینه که در یک ارتباط جن سی کامل فقط ارضاء جن سی وجود ندارد و یک ارتباط کامل جسمی و روحی وجود داره و به عبارتی یک ارضاء کامل جسمی . جن سی و روحی وجود داره که اینها همدیگر را کامل کرده و احساس شادابی و خوشی به فرد می دهد و در ارتباطات اجتماعی تاثیر بسزایی دارد . ولی در این عمل فقط یک ارضای جن سی وجود داره بهمین علت فرد بعد از این عمل احساس پشیمانی و گناه می کند و حالت افسردگی به وی دست می دهد و همه حالاتی که دوستان ذکر می کنند همگی به علت همین عدم ارضاء احساسی فرد می باشد و حتی خود فرد احساس بیماری و رنجوری می کند ولی این بیماری روحی است نه جسمی
دوست عزیز منم مثل شما کم توان هستم یعنی وقتی کوه میرم یا زیاد پیاده روی و ورزش میکنم احساس میکنم
جون یا قدرت کافی ندارم و احساس خستگی میکنم البته من پسر ننیستم من فک میکنم بخاطر تغذیه و یا کم
خونی باشه .
کنجد با عسل،عدسی، مخلوط پسته و گردو به همراه شیر و موز و عسل،شیره ی انگور یا خرما ...اگه سعی
کنی هرروز حداقل یکیشون تو برنامه غذاییت باشه بهت کمک میکنه..
موفق باشین![]()
فكر ميكنم اين نظر شخصي شما باشه نه نظر علمي وحرفه اي شما
مسائل رواني مذكور تنهادر صورتي بروز ميكنه كه شخص اين احساسات منفي رو به خودش تلقين كنه و ضمير ناخوداگاه هم فقط تحت تاثير واقعيتها نيست بلكه خرافات هم روي ان تاثير گذار است پس چنين روندي در همه اتفاق نمي افته بلكه در اشخاص خاصي كه تفكري خاص دارن . اتفاق افتاده نوجواني بخاطر احساس گناه ناشي از اين عمل وتلقينهاي منفي دست به خودكشي زده حالا نميشه موضوع رو تعميم داد كه هركس چنين كند پس خودكشي هم ميكنه![]()
هر چيزي بر خلاف طبيعت باشه محكوم به نابوديه شما كدوم حيون رو ديدن كه خود----- كنه؟
اونا با اونكه حيوان هستن و قوه درك و شعور ندارن اون كارو نميكنن اما ما آدما كه اشرف مخلوقات هستيم چرا؟
به نظر من يه رابطه ج ن س ي سالم فقط تشكيل شده از يك مرد و زن هست و جز اين عوارض زيادي داره
این که اون کار ، عمل خوبی نیست توش شکی نیست ولی تمام موجوداتی که به جنس مخالف دسترسی ندارند بدین شکل خودشون رو ارضا میکنند.
اما در خصوص حیوانات حرفتون درست نیست. و این کار برخلاف طبیعت نیست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ستاره ها برداشته شود.
يعني شما ميگين ضرر نداره؟خصوص حیوانات حرفتون درست نیست. و این کار برخلاف طبیعت نیست
اگر افراط نشه ، خیر ضرر نداره.
ولی خوب افراط در هر کاری مضر هست.
خوب منم منظورم همينه ديگه
اگر افراط نشه ، خیر ضرر نداره.
ولی خوب افراط در هر کاری مضر هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)