کاملا تائید میشه
کاملا تائید میشه
دوست عزیز شما بر چه اساسی میگین کیفیتش خوب نیست.پیشنهاد می کنم لینک زیر رو ببینین.لینک زیر 1 دقیقه فیلم برداری توی شب با 550D هست که تنظیماتش هم دیفالته .. فوق العادس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز شما بر چه اساسی میگین کیفیتش خوب نیست.پیشنهاد می کنم لینک زیر رو ببینین.لینک زیر 1 دقیقه فیلم برداری توی شب با D550 هست که تنظیماتش هم دیفالته .. فوق العادس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من با توجه به گذشت حدود 2 سال از عرضه Nikon d90 ، تا چند ماه ديگه مدل جديدتر كه احتمالا d90s و يا d95 نام داره به بازار عرضه مي شه . اون چيزي كه مسلمه ، قابليت فيلمبرداري به صورت Full HD 1080P و همين طور افزايش رزوليشن بين 15 تا 18 مگاپيكسل در دوربين جديد نيكون حتمي است . در اون زمان رقابت Canon 550d و Nikon d90(جديد) به اوج مي رسه . بايد تا اون زمان صبر كنيم .
من خودم در حال حاضر بين خريد كانن 550d +28-135 (با قيمت كل حدود 1 ميليون 250 هزار تومن) و نيكون d90 گير كردم . از يك طرف فيلمبرداري 1080p كانن و همين طور مشابه بودن اكثر قابليت هاي اون به 7D وسوسم مي كنه و از طرف ديگه ، از بدنه خوش ساخت تر و حرفه اي تر نيكون نمي تونم بگذرم .
علاوه بر اين همون طور كه مي دونيد ، مدل D90 نيكون ،بالاتر از مدلهاي XXXD (مثل 550D) و پايين تر از مدلهاي XXD (مثل 50D و يا 60D) قرار ميگيره . روي همين حساب ترجيح مي دم كه منتظر مدل جديد d90 بمونم و اون موقع تصميم به خريد بگيرم .
اما يك سوال اساسي هميشه توي ذهن من هست كه چرا با اينكه اكثريت افراد برند نيكون رو تا حدي مرغوبتر از كانن مي دونن ، ولي من SLRهاي كانن (سري EOS) رو خيلي بيشتر دست عكاس ها مي بينم . كسي دليلش رو مي دونه ؟ دليلش تنوع بيشتر لنزهاي كانن هست ؟
Last edited by hashemi_ali_reza; 02-09-2010 at 11:42.
کی دوربینهای نیکون رو مرغوبتر میدونه !!!!
به نظر من این نظریه کاملا تعصبی هست
/50D/5D MII /1D MIV / 7D
دوربینهای نا مرغوبی هستند؟
همین که دست بیشتر افراد کنون هست نشان دهنده کیفیت و بازدهی خوب این برند هست
ممنون دوست عزيز .....
والا من از اكثر فروشندگان كه مي پرسيدم كه جور ديگه اي در مورد نيكون صحبت مي كنن . البته تا با هر دو كار نكني نمي شه نظر قطعي داد .
به نظر خود شما ، 550d با 28-135 رو بگيريم يا d90 رو ؟
Last edited by hashemi_ali_reza; 02-09-2010 at 14:14.
به نظر من d90 سنسور بهتر و کم نویزی داره.
ولی بعضی امکاناتش قدیمی تره. اینی که بعضی از دوستان هم میگن رنگها تو کنون بهتره هم از اون حرف هاست.
من اگر بودم 550 رو انتخاب میکردم دوربین بسیار خوب و کم نویزی هست و فیلمبرداری خیلی خوبی هم دارد
d90 دیگر در فکر خداحافظی و سپردن موقعیت خود به دوربینهای جدیدتر هست بخاطر همین احتمالا افت قیمت خواهد داشت
60D رو هم فراموش نکنید به احتمال بسیار زیاد مدل موفقی خواهد بود
البته اگر عجله ندارید
تعصب درباره ی canon یا nikon کاملا بیمورده چون هرکدوم دوربینهای خوبی تولید کردن. اما در مورد مقایسه مستقیم این دو دوربین بنظر من nikon D90 کاملا بهتره. سایتهای عکاسی عموما اسپانسرهای خاص دارند از این جهت در داوریها و رنکینگ دوربینها تاثیر میزاره. اما تنها سایتی که دیدم کاملا دقیق و بر اساس جزییات فنی در آزمایشگاههای هدفمند دوربینها را تست میکنه سایت dxomark هست که نرم افزارهای خیلی خوبی هم تاکنون تولید کرده. در این سایت برای اثبات مدعای من به بخش رده بندی سنسور دوربینها مراجعه کنید. در بین تمام دوربینهای دیجیتال تولید شده رده ی بسیار عالی هفدهمین دوربین را داره در حالیکه دوربین مورد نظر دیگر دوستان یعنی canon 550d رتبه سی و ششم!! را دارد. اینجا یک نکته مهمتر هست اونم انتخاب لنزه. بیشترین تمرکز را روی لنز بگذارین. با بودجه شما لنز 105-18 نیکون از لنز 135-28 کنون هم کیفیت بهتری داره هم قطعا قسمت وایدش کابرد بیشتری براتون میاره. هرچند بهترین انتخای معمولا لنزهای کوتاه رنج تر هستند چون تعداد لنز کمتری در اونها بکار رفته و شارپ تر هستند. اما خوب اگر لنز مسافرتی می خوان با رنج بیشتر همین نیکون با همین بدنه از آن کنون و بدنه قطعا بهتره.
بجز چند دوربین عالی فول فریم نیکون بطور کلی دوربینهای کنون در گذشته دوربینهای سریعتری برای عکاسی ورزشی و خبری بودند. به این جهت عکاسان خبری که عمده ی آنها استفاده کننده ی کنون بودند و لنزهای متنوعی هم داشتند با کهنه شدن بدنه فقط بدنه کنون را با ورژن جدید عوض میکردند تا از لنزهای قبلیشان هم استفاده کنند. در کار گروهی هم از لنزهای همدیگر استفاده می کردند. هیچ دلیل دیگری پرتعداد بودن کنون ندارد. در حال حاضر ِD3 های نیکون کیفیت به مراتب بهتری نسبت به نمونه های مشابه کنون دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)