تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 66

نام تاپيک: تجهيزات مورد استفاده براي فيلمبرداري 3D جام جهاني 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

اولین بار که سه بعدی فیلمبرداری کردن المپیک زمستانی 2010 ونکوور کانادا بود که با دوربینای P2 پاناسونیک فیلمبرداری شد که انصافا کیفیتشون از دوربینای سونی خیلی بالاتره کلا همه المپیکارو با دوربینای پاناسونیک فیلمبرداری میکنن جام جهانیم با دوربینای پاناسونیک و تامسون فیلمبرداری میکردن ولی سونی این جام به فیفا 500 میلیون دلار پول داده که با دوربینای سونی فیلمبرداری کنه!!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کلا کنتور که نمیدازه همینجوری حرف بزنید.
    یه سر به چند تا سایت حرفه ای بزنید بینید فوتبال های اورپا و جام های جهانی با چه دوربین هایی فیلمبرداری میشه.
    احتمالا مسولان فیفا مثل مسولای BBC خر شدن که فیلمبرداری بهترین مستند جهان BBC Planet earth رو با دوربین های پکیده سونی انجام دادن.یه خورده فکر کنید بعد صحبت کنید.نیست توی تمام فوتبال ها از جام جهانی و اروپا و یوفا و... همش تبلیغات پاناسونیک میبینیم حالا این یه بار قراره سونی فیلمبرداری کنه.
    دعواهای خودتون سر هند کم های 1000 دلاری و بحث های Panasonic VS Sony رو وارد این قضایا نکنید.
    واسه بیشتر شدن اطلاعاتتون یه سر به سایت حامد صلاحی بزنید که حداقلش اینه که نیازی به زبان قوی نداره.

2. 6 کاربر از shenhaye_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

من با ----- full hd و TV HD تصاویر رو اینطوری میبینم از aljazeera 3D
    میشه بپرسم ریسورتون چیه؟؟؟
    بازی فینال جام باشگاه های اروپا 2004 در ورزشگاه شالکه آلمان به نام Gelsenkirchen بود که بین تیم های پورتو و موناکو بود که پورتو 3-0 برنده و قهرمان شد. اون زمانی بود که لودویک ژولی در موناکو بازی میکرد و در همون مسابقات چهره شد و خوزه مورینیو هم مربی پورتو بود و از اونجا خودشو به جهانیان نشون داد.

دقیقاً اون صحنه رو یادمه ولی من کف نکردم! شاید باورت نشه ولی من شدیداً غصه خوردم چون من 10 سال قبلش (وقتی 10-11 سالم بود) به طریقه ساخت چنین چیزی فکر کرده بودم و هرجا میگفتم منو مسخره میکردن از بخت بد تحصیلات و مشوقی هم نداشتم که ضمن راهنمایی منو از نظر مالی هم حمایت کنه.
    این زیاد تکنولوژی خاصی نیست. سال 99 هم برای فیلم ماتریکس همچین چیزی بود که تازه اون موقع میگفتن ما از ... این کار رو یاد گرفتیم.
    ... = یادم نمیاد دقیقا چی بود
    برای این کار دور تا دور زمین دوربین کار گذاشته بودن که همشون از یه صحنه فیلم میگرفتن و بعد برای نمایشش از 1 صحنه تصویر تک تک دوربینارو به ترتیب نشون دادن!

4. 2 کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کلا کنتور که نمیدازه همینجوری حرف بزنید.
    یه سر به چند تا سایت حرفه ای بزنید بینید فوتبال های اورپا و جام های جهانی با چه دوربین هایی فیلمبرداری میشه.
    احتمالا مسولان فیفا مثل مسولای BBC خر شدن که فیلمبرداری بهترین مستند جهان BBC Planet earth رو با دوربین های پکیده سونی انجام دادن.یه خورده فکر کنید بعد صحبت کنید.نیست توی تمام فوتبال ها از جام جهانی و اروپا و یوفا و... همش تبلیغات پاناسونیک میبینیم حالا این یه بار قراره سونی فیلمبرداری کنه.
    دعواهای خودتون سر هند کم های 1000 دلاری و بحث های Panasonic VS Sony رو وارد این قضایا نکنید.
    واسه بیشتر شدن اطلاعاتتون یه سر به سایت حامد صلاحی بزنید که حداقلش اینه که نیازی به زبان قوی نداره.
    ممنون دوست عززيزم كه جواب اين آقا رو دادي . اين كاربر Terry Bogard بسيار متعصب به پاناسونيك هستش.
    من يكي دوبار باهاش توي انجمن صوتي تصويري بحث كردم و ديدم كه از تعصب به پاناسونيك كاملا كور شده. به خاطر همين اصلا جوابشو ندادم.

بله دقيقا درسته . بسياري از مسابقات ورزشي دنيا با دوربين هاي سوني انجام ميشه. توي بسياري از كشورهاي اروپايي دستگاههاي تصويربرداري 3D رو از سوني دارن ميخردن.

مثلا اولين پخش مسابقات فوتبال توي آلمان با تجهيزات سوني انجام شد.

بسياري از فيلمهاي هاليوودي مثل Avatar با دوربينهاي سه بعدي سوني فيلمبرداري شده.

BBC در اكثر مستندهاي خودش از دوربينهاي سوني استفاده ميكنه و نمونه بسيار معروفش همين BBC Planet Eerth بوده.

دوست عزيز ، بزار اين افراد متعصب توي حال خودشون بمونن ، بهترين كار ناديده گرفتن اونهاست.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خوب این چیزی که شما میگی میشه کارگردانی تلویزیونی نه فیلمبرداری!

این کارگردان تلویزیونیه که تشخیص میده که کدوم تصویر چه زمانی پخش بشه فیلمبردار کارشو انجام میده بقیه رو میسپرن به کارگردان تلویزیونی.
    حرف شما هم دقيقا درسته.

ولي حتي به نظر من كارگرداني هم امسال بسياز زيبا شده .

2 تا مورد رو ميگم.

1- نميدونم كدوم بازي بازي بود ، ولي بازي خيلي سرد و بي روحي شده بود ؛ هيچ هيجان و افت و خيزي نداشت. كارگردان تلويزوني براي اينكه سكون بازي رو نشون بده ، تصوير يه پرنده رو نشون دادن كه بغل زمين نشسته و داره علف ها رو ميخوره.

خيلي جالب بود ، كارگردان داشت ميگفت اينقدر بازي كم تحرك شده كه حتي يه پرنده ميشنه بغل زمين و غذا ميخوره !

2- يه مورد ديگه كه ديشب توي بازي فرانسه و آفريقاي جنوبي ديدم.

وقتي كه فرانسه گل خورد ، يه دوربين رفته بود پشت تور دروازه و فوكوس كرده بود روي تماشاچيان آقريقا كه داشتند شادي ميكردند و بالا پايين ميپريدند.

در همون حالت دوربين فوكوس رو آورد به فضاي جلوي دوربين كه چهره ي پر از اضطراب و نگراني دراوزبان فرانسه رو از پشت تور دروازه نشون ميداد.نميدونيد اون لحظه چقدر با دورازه بان فرانسه احساس همدردي ميكردم.

اين حركتشون در حد فيلمهاي سينمايي بود . خيلي زيبا داشتن تضاد احساسات جاري در باشگاه رو فقط با يه فوكوس ساده نشون ميدادن.

7. 2 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

كمپاني Sony Pictures اعلام كرد كه تا پايان سال 2010، فيلم بازي هارو به صورت بلوري هاي سه بعدي در اختيار علاقه مندان قرار ميده.

منبع : سايت رسمي فيفا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

من یه سوال دارم ...
    این بحثهای کارشناسی که روی فیلمای بازی ها انجام میدن و تصاویر گرافیکی میفته روی بازی مثلا زیر پای بازیکن گرد دایره کشیده میشه یا نور میفته روی بازیکن یا خط دنبال میکنه بازیکن رو.
    اولش فک میکردم برادران صدا سیما این کارو میکنن ... بعد دیدم بابا اینا خیلی پیشرفته اس کار اینا نمیتونه باشه ... واسه همین فک کنم همین کار خود ناکس سونی باشه که باز همه رو غافلگیر کرده.
    اون تیزرها یا بهتره بگم معرفی هایی که از کشورها میره شبکه 3 اونا رم فک کنم خودش نساخته باشه....
    کسی اطلاعاتی بیشتری در این زمینه داره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

@minizoro
    آقا من بازیارو از الجزیره می بینم اونم دقیقا چیزایی که ایران میزاره رو میزاره. البته قبل از جام جهانی هم از این کارا میکرد. حالا اگه شبکه های دیگه هم دقیقا آنالیزشون اینطوره که باید بگیم مسئولین مسابقات از این جینگولک بازیا در میارن ولی اگه شبکه دیگه ای نداره که مال الحزیرس.

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

@قبلی
    پس دیگه ثابت میشه که اینا رو خود ناکس سونی تهیه میکنه ... دوستم هم این مطلبو تایید کرد ... کلی حق پخششه این مسابقات که صدای سیمان میپردازه و با تبلیغ و این اس ام اسها چند برابر در میاره ... منم از لجش یه بارم نفرستادم 

حالا کسی میدونه یا میتونه حدس بزنه که سونی چطوری اینا رو درس میکنه؟ چون واقعا تو اون زمان کم کار واقعا جالب و تحسین بر انگیزیه...
    چه طوری این کارا رو میکنن؟ یا چه نرم افزاری یا احیانا سخت افزاری ....

کسی میدونه اسکای کم به کجاها وصله؟ یه چند تا عکسم بود که دیگه بهتر...

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

آفا این چیزا برا ما چیزه خاصیه. اگه دقت کرده باشی جلالی هم از این چیزا داره البته به صورت فوق العاده ابتدایی حالا باید تحقیق کرد بینیم چی به چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

@قبلی
    حالا کسی میدونه یا میتونه حدس بزنه که سونی چطوری اینا رو درس میکنه؟ چون واقعا تو اون زمان کم کار واقعا جالب و تحسین بر انگیزیه...
    چه طوری این کارا رو میکنن؟ یا چه نرم افزاری یا احیانا سخت افزاری ....
    کسی میدونه اسکای کم به کجاها وصله؟ یه چند تا عکسم بود که دیگه بهتر...
    اولا فکر نمیکنم نسبت به سال 2010 همچین کار خفنی باشه.همچنین اینکه واسه جام جهانی که معلومه باید با لیگ های معمولی فرق داشته باشه.به عبارتی دیگه گل کاراشو توی جام رو کرده.
    Last edited by shenhaye_zaman; 25-06-2010 at 01:05.

15. 2 کاربر از shenhaye_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •