تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 13 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 125

نام تاپيک: ::::: تايپيك كره جنوبي. آيا شگفتي ساز جام 2010 يك آسيائيست:::::

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چرا نارحت ميشي دوست من
    اخلاقت مثل آب و هواي اهواز آتيشيه ها
    من هيچ وقت ذلت نكشيدم و نخواهم كشيد
    ايراني جماعت هم هيچ وقت ذلت نكشيده و نميكشه
    خيليها در طول تاريخ در مورد غيرت ايرانيها دچار سوتفاهم شدن مثل جناب صدام
    و چوبشم خوردن
    ما توي فوتبال هيچ وقت در برابر كره جنوبي ژاپن كره شمالي و چين چهار قدرت شرق آسيا كم نياورديم
    تحقيرشون كرديم اما هيچ وقت تحقير نشديم
    همون كره اي كه 2002 به بالاترين جاها رسيد
    بعدش توي جام ملتهاي آسيا مقهور علي كريمي و حسين كعبي و ... شدن
    حرف من اينه
    ما يه كره قوي رو ببريم بهتره يا يه كره ضعيف رو....
    بحث صدامو پیش نکش قضیه سیاسی میشه فقط در یک کلام بگم اون دوره گذشته و اونایی که اسم اون جوونای مخلصو یدک میکشن ریاکارترین افرادن چون که الان جنگی نیست که نگران جونشون باشن و غیرت به خرج بدن فقط یه قیافه درست میکنن و با خیال راحت از همین طریق کلی منافع به دست میارن ...
    دیگه غیرتی تو این کشور وجود نداره کاری به جناحا ندارم کاریم به سیاست ندارم جامعه کثیف شده چون از این طرف یه مشت بی دین میخوان هر توهینی به متدینا بکنن از اونطرف اون مذهبیا غیرخودشونو سگو خوک تشبیه میکنن جامعه ایرانی دیوونس !
    توی ورزشو کار و تلاشم علت همینه که شکست خوردیم هیچ جایی نمیبینی یه جمعیت به طور قاطع برای پیشرفت کلیتشون تلاش کنن فقط هرکسی دنبال اینه که کلاه خودشو قازی کنه یه جرقه هاییم که یه سری افراد میزننو یه تلنگری به بقیه میخوره تا میخواد شروع بشه اون گنده بکای گردن کلفت محله اراذلو اوباشو مطبوعاتیا و رسانه های مزدورو خلاصه اونایی که میتونن میان این افرادو در نطفه خفه میکنن الانم همونا که قدرت توی دستشونه دارن تبلیغ برای کره میکنن برای سامسونگ که توی خهونه خودم همه وسایل سامسونگه و یه زمانی خود من نمیدونستم این یه خفته برای من ولی چاره ای هم نیست تقصیر اونیه که اون بالا داره از استعمار جدید حمایت میکنه از سریال های مزخرفو تاریخی که کوچکترین ارزش هنری برای کشور ما نداره مثل جومونگ حمایت میکنه و با وقاحت تمام داره سری دوم و سومشم آماده میکنه و مصرم هست به کارش ! حرص ملتو درآوردن و علناً خودشونم دارن میگن ما داریم تبلیغ فرهنگی کره رو میکنیم پس استعمار مگه شاخو دم داره ؟ حقارت همینه حقارت تن به استعمار دادنه برادر من
    من آتیشی نیستم من واقعیتو میبینم من اینو میبینم که شما دارید از یه مشت بیگانه حمایت میکنید و این نشونه سادگیتونه من به شما نمیگم بی غیرت به هیچ وجه همچین جسارتی نمیکنم من خطابم به جامعه هست به نمای کلیش نه شخص شما
    از این خیلی ناراحتم که فوتبال کره رو توی هر برنامه ای عامل پیشرفت فوتبال ما دونستن الان 8 سال میگذره و هرچی بیشتر میگذره فوتبال مظلوم ما بیشتر داره افول میکنه و اون کره ای ها بیشتر جاشون توی دنیا محکم میشه بازیکناشون توی همه لیگ ها ستاره میشن و سطح اول قبولشون کردنو حتی جزو بهترین های دنیا شدن فکر میکنید تبلیغات تاثیر نداره ؟ اتفاقاً همین حمایتهای تلویزیونیو کارشناسهای خارجی میبینن همین صحبتهای جاودانی و همکاراشو فرگوسن و بقیه متوجه میشن و اینها برای بازیکنای کره ای مقبولیت درست میکنه وقتی میبینن این مجری های احمق به جای اینکه از بازیکنای خودمون تعریف کنن لب به تمجید از ستاره های پوشالی کره باز میکنن خود به خود نظرشون عوض میشه و نتیجش این میشه که اگر هم اومدن یه نگاهی به استعدادهای ایرانی بندازن با این حرفا روشون برمیگرده به سمت کره ای ها خودکرده را تدبیر نیست برادر من حرص منم از اینه ... این دلیلیه که میگم ایرانیا خودباخته هستن هنوز این که این مجری ها این مطبوعات ذلیل شده هرروز توی صحبتاشون از تاریخ یه کشور دیگه میگن از بازیکنای اونا میگن از پیشرفت اونا میگن و خودشون اعتراف میکنن که کسی مهمتر از ایرانیه که بهش فکر کنی !! اینا لیاقت اسم ایرانی ندارن اینا خائن به ملتن نفرت منم از کره به خاطر این مسائله همونطور که از ژاپن بدم میومد البته ژاپن رو به خاطر این که خودمون مستقیماً باعث صعودشون شدیم و با یه بازی مسئله دار تو جام 98 بلیطو بهشون دادیم و خودمونون راهی ملبورن شدیم برای اوناهم همین کارارو کردن رفتن روی ناکاتا مانور دادن هنوز یادمه چطور توی جام جهانی برای یه بازیکن ژاپنیتبلیغات میکردنو نفسیر میکردن اون بهرتین بازیکن آسیاس و همینم باعث شد کارشناسای کنفدراسیون اونو بهترین بازیکن سال بشناسن که بعد هم به پروجا و آ اس رم رفت و قهرمان شد و ...
    و باز هم متاسفم . حالا دیگه فوتبال عقب افتاده ما چیزی برای از دست دادن نداره و دلش به شگفتی سازی خوشه ! دلش به این خوشه که اگر از زمینو زمان ببازه بره یه تو گوشی به کره و ژاپن بزنه دلش خوش باشه ! بردی که قبلاً نشونه برتری ما به کره بود حالا فقط یه شگفتی سازی کوچیک هست و با نتایج ضعیف بعدی همه میگن شانس آوردیمو احساسی بازی کردیم گرچه مطمئن باش از امسال همین شانسهارو هم نمیاریم چون رمقی برای این کارا توی تیمی که به قول یکی از دوستان حتی ترکیبش مشخص نیست نمونده
    حکایت ما همون مرگ بر آمریکاهای مسخرمونه که 30 ساله داریم میگیم کسی هیچ غلطی نمیتونه بکنه ولی درواقع هرغلطیم دلشون میخواد با کمک خودمون دارن میکنن و حتی اونقدر ذلیل و کوچکیم که :
    "دشمن حتی نیم نگاهی هم به منو تو نمیاندازد"
    هر روز این ملت فقیرتر تنهاتر و افسرده تر میشن و اون گردن کلفتا دلشون برای ارباب های خارجیشون میسوزه ...!
    کاش این ملتم یه گردن کلفت داشت یه تبلیغیم برای ما میشد یه رستم داشتیم که جومونگو ضربه فنی کنه
    یه جهان آرای جدید داشتیم که بیادو الان به کارایی که میشه کرد برسه نه به قیافشو پوز قیافه بسیجی دادنو کتک زدن دخترای مردم!!

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

یکی از علتهاش همینه که شدیم هوادار کره و تشویقش میکنیم اوناهم سوارمون شدنو دارن به ما قاه قاه میخندن که به جای اینکه فوتبال خودمونو پیشرفت بدیم داریم رقیبمونو تشویق میکنیم
    در حال حاضر کره و ژاپن رقیب ما هستن؟ مگه ایران رفته جام جهانی و با هم هم گروه شدیم و موقع بازی رفتیم طرفداری اونارو می کنیم؟
    به نظرت روبرو یونان باید بگیم یونان یونان دوست داریم
    یه خورده منطقی باشید تو رو خدا!
    اصلا گور پدر سهمیه همون بهتر که نرفتیم وگرنه میشدیم مثله کره شمالی!
    ما میگیم تیمی از آسیا رفته بالا. همش شده آمریکا جنوبی و اروپا!

3. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بیشتر صحبتای داش مجتبی تایید میشه. مخصوصا اون قسمت خودباختگی که از سر و روی جامعه ما میباره!....حق داره آتیشی باشه!!

البته هر کسی حق داره طرفدار یه تیم باشه..حتی کره!
    اما اینکه بعضیا برای رقیب قدیمی کف و سوت بزنن اونم به خیال اینکه پیروزیهای کشوری که از نظر فرهنگی/نژادی کوچکترین ارتباطی با ما نداره ممکنه دید دنیا رو نسبت به ما هم عوض کنه جالبه..
    این نگاه فقط میتونه ناشی از ساده لوحی باشه + توجیه تنبلی خودمون.
    البته برای یک ملت بی تعصب راحتترین راه همینه که دست رو دست بذاره و منتظر باشه که ذره ای از موفقیتهای دیگران سهم ببره!

مطمئن باشید کشورهایی مثل کره و ژاپن کوچکترین ارزشی برای ما قائل نیستن (اینو چون با آسیای شرقیها برخورد داشتم میگم)....و نمیدونم چطور موفقیتهای فوتبال شرق آسیا قراره ارزش فوتبال خاورمیانه رو بالا ببره در حالیکه همه میدونن سبک و ویژگیهای این دو فوتبال کاملا متفاوتن.
    Last edited by Rastin.; 24-06-2010 at 12:03.

5. این کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بحث صدامو پیش نکش قضیه سیاسی میشه فقط در یک کلام بگم اون دوره گذشته و اونایی که اسم اون جوونای مخلصو یدک میکشن ریاکارترین افرادن چون که الان جنگی نیست که نگران جونشون باشن و غیرت به خرج بدن فقط یه قیافه درست میکنن و با خیال راحت از همین طریق کلی منافع به دست میارن ...
    دیگه غیرتی تو این کشور وجود نداره کاری به جناحا ندارم کاریم به سیاست ندارم جامعه کثیف شده چون از این طرف یه مشت بی دین میخوان هر توهینی به متدینا بکنن از اونطرف اون مذهبیا غیرخودشونو سگو خوک تشبیه میکنن جامعه ایرانی دیوونس !
    توی ورزشو کار و تلاشم علت همینه که شکست خوردیم هیچ جایی نمیبینی یه جمعیت به طور قاطع برای پیشرفت کلیتشون تلاش کنن فقط هرکسی دنبال اینه که کلاه خودشو قازی کنه یه جرقه هاییم که یه سری افراد میزننو یه تلنگری به بقیه میخوره تا میخواد شروع بشه اون گنده بکای گردن کلفت محله اراذلو اوباشو مطبوعاتیا و رسانه های مزدورو خلاصه اونایی که میتونن میان این افرادو در نطفه خفه میکنن الانم همونا که قدرت توی دستشونه دارن تبلیغ برای کره میکنن برای سامسونگ که توی خهونه خودم همه وسایل سامسونگه و یه زمانی خود من نمیدونستم این یه خفته برای من ولی چاره ای هم نیست تقصیر اونیه که اون بالا داره از استعمار جدید حمایت میکنه از سریال های مزخرفو تاریخی که کوچکترین ارزش هنری برای کشور ما نداره مثل جومونگ حمایت میکنه و با وقاحت تمام داره سری دوم و سومشم آماده میکنه و مصرم هست به کارش ! حرص ملتو درآوردن و علناً خودشونم دارن میگن ما داریم تبلیغ فرهنگی کره رو میکنیم پس استعمار مگه شاخو دم داره ؟ حقارت همینه حقارت تن به استعمار دادنه برادر من
    من آتیشی نیستم من واقعیتو میبینم من اینو میبینم که شما دارید از یه مشت بیگانه حمایت میکنید و این نشونه سادگیتونه من به شما نمیگم بی غیرت به هیچ وجه همچین جسارتی نمیکنم من خطابم به جامعه هست به نمای کلیش نه شخص شما
    از این خیلی ناراحتم که فوتبال کره رو توی هر برنامه ای عامل پیشرفت فوتبال ما دونستن الان 8 سال میگذره و هرچی بیشتر میگذره فوتبال مظلوم ما بیشتر داره افول میکنه و اون کره ای ها بیشتر جاشون توی دنیا محکم میشه بازیکناشون توی همه لیگ ها ستاره میشن و سطح اول قبولشون کردنو حتی جزو بهترین های دنیا شدن فکر میکنید تبلیغات تاثیر نداره ؟ اتفاقاً همین حمایتهای تلویزیونیو کارشناسهای خارجی میبینن همین صحبتهای جاودانی و همکاراشو فرگوسن و بقیه متوجه میشن و اینها برای بازیکنای کره ای مقبولیت درست میکنه وقتی میبینن این مجری های احمق به جای اینکه از بازیکنای خودمون تعریف کنن لب به تمجید از ستاره های پوشالی کره باز میکنن خود به خود نظرشون عوض میشه و نتیجش این میشه که اگر هم اومدن یه نگاهی به استعدادهای ایرانی بندازن با این حرفا روشون برمیگرده به سمت کره ای ها خودکرده را تدبیر نیست برادر من حرص منم از اینه ... این دلیلیه که میگم ایرانیا خودباخته هستن هنوز این که این مجری ها این مطبوعات ذلیل شده هرروز توی صحبتاشون از تاریخ یه کشور دیگه میگن از بازیکنای اونا میگن از پیشرفت اونا میگن و خودشون اعتراف میکنن که کسی مهمتر از ایرانیه که بهش فکر کنی !! اینا لیاقت اسم ایرانی ندارن اینا خائن به ملتن نفرت منم از کره به خاطر این مسائله همونطور که از ژاپن بدم میومد البته ژاپن رو به خاطر این که خودمون مستقیماً باعث صعودشون شدیم و با یه بازی مسئله دار تو جام 98 بلیطو بهشون دادیم و خودمونون راهی ملبورن شدیم برای اوناهم همین کارارو کردن رفتن روی ناکاتا مانور دادن هنوز یادمه چطور توی جام جهانی برای یه بازیکن ژاپنیتبلیغات میکردنو نفسیر میکردن اون بهرتین بازیکن آسیاس و همینم باعث شد کارشناسای کنفدراسیون اونو بهترین بازیکن سال بشناسن که بعد هم به پروجا و آ اس رم رفت و قهرمان شد و ...
    و باز هم متاسفم . حالا دیگه فوتبال عقب افتاده ما چیزی برای از دست دادن نداره و دلش به شگفتی سازی خوشه ! دلش به این خوشه که اگر از زمینو زمان ببازه بره یه تو گوشی به کره و ژاپن بزنه دلش خوش باشه ! بردی که قبلاً نشونه برتری ما به کره بود حالا فقط یه شگفتی سازی کوچیک هست و با نتایج ضعیف بعدی همه میگن شانس آوردیمو احساسی بازی کردیم گرچه مطمئن باش از امسال همین شانسهارو هم نمیاریم چون رمقی برای این کارا توی تیمی که به قول یکی از دوستان حتی ترکیبش مشخص نیست نمونده
    حکایت ما همون مرگ بر آمریکاهای مسخرمونه که 30 ساله داریم میگیم کسی هیچ غلطی نمیتونه بکنه ولی درواقع هرغلطیم دلشون میخواد با کمک خودمون دارن میکنن و حتی اونقدر ذلیل و کوچکیم که :
    "دشمن حتی نیم نگاهی هم به منو تو نمیاندازد"
    هر روز این ملت فقیرتر تنهاتر و افسرده تر میشن و اون گردن کلفتا دلشون برای ارباب های خارجیشون میسوزه ...!
    کاش این ملتم یه گردن کلفت داشت یه تبلیغیم برای ما میشد یه رستم داشتیم که جومونگو ضربه فنی کنه
    یه جهان آرای جدید داشتیم که بیادو الان به کارایی که میشه کرد برسه نه به قیافشو پوز قیافه بسیجی دادنو کتک زدن دخترای مردم!!
    ما طرفدار كره نيستيم به هيچ وجه
    فقط به قول دوستمون وقتي با يونان بازي ميكنه دوست داريم كره ببره
    شما اگه مثلا دوست داري برزيل ببره
    تمام اين حرفا كه زدين در مورد برزيل هم مصداق پيدا ميكنه؟؟؟
    شما بازيه دو تيم از دسته دو مالديو هم كه ببيني بعد از 10 دقيقه اتوماتيك يكيشونو انتخاب ميكني و دوست داري ببره

7. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

من کلا پستای این تاپیک رو زیاد نخوندم که ببینم رو چی بحث می کنید،ولی عنوان تاپیک رو که دیدم گفتم بیام منم نظرمو بدم
    کره تا الان هیچ کار بزرگی نکرده،تنها اتفاقی که افتاده این بوده که یونان بد بازی کرده و نیجریه خیلی بد!!
    مطمئنا تو بازی بعد کره حذف میشه،جایی که باید نشون بده که یه چیزایی بارشه،ولی در حقیقت هیچی بارش نیس

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

سایت گل:
    * جونگ مو، سرمربی کره جنوبی پس از پایان دیدار تیمش مقابل نیجریه با تساوی 2-2:«فکر می کردیم که اگر گل اول را بخوریم کارمان بسیار سخت می شود ..وقتی هم که گل اول را خوردیم، شرایط برایمان سخت شد.»

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ما طرفدار كره نيستيم به هيچ وجه
    فقط به قول دوستمون وقتي با يونان بازي ميكنه دوست داريم كره ببره
    شما اگه مثلا دوست داري برزيل ببره
    تمام اين حرفا كه زدين در مورد برزيل هم مصداق پيدا ميكنه؟؟؟
    شما بازيه دو تيم از دسته دو مالديو هم كه ببيني بعد از 10 دقيقه اتوماتيك يكيشونو انتخاب ميكني و دوست داري ببره
    این حرفم یه کم تجدیدنظر بکنید چون فوتبال کره رقیب مستقیم ماست مثل عربستان
    مثلاً آرژانتین و برزیل هم که ببینید همیشه توی افتخارات برزیلیها برتریشونو به رخ آرژانتین میکشن و باهم کری شدیدی دارن اینه که دوست ندارن برزیل دوباره قهرمان بشه چون دیگه سخته بهش برسن با این حال اونا هم مثل ما نیستن چون با پیشرفت برزیل نگاها از آرژانتین برنمیگرده علتشم مطرح بودن فوتبالشونه ولی ما قضیمون فرق داره ما باید این رقیبارو کنار بزنیم تا دیده بشیم
    ویرایش: اگر رقیبا نتیجه بگیرن کار ما سختتر میشه و راه طولانی تری باید طی کنیم اینطور نیست که وقتی شکستشون دادیم همه بگن پس ایران بهتر از اوناس نه ...
    مگه آفریقا جام ملتهاشو نمیبینید مصر قهرمان میشه اما هنوز تیمهایی که توی جام جهانی موفق شدن بیشتر موردقبول دنیا هستن یعنی همون نیجیره کامرون و سنگال و غنا ... با اینکه مصر همه اینارو بارها شکست داده !!
    Last edited by dashmojtaba; 24-06-2010 at 13:23.

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

خیلی خوب شد که کره صعود کرد

ولی بازی خیلی سختی مقابا اروگوئه داره

شکست با 4 گلمقابل آرژانتین کمی روحیه کره رو اورده پائین

در هر حال امیدوارم به نوان نماینده آسیا موفق باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب ژاپن هم صعود كرد
    50 درصد تيمهاي آسيايي صعود كردن و تازه استراليا هم با تفاضل گل حذف شد
    اين خبر خوبي براي فوتبال آسياس

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب ژاپن هم صعود كرد
    50 درصد تيمهاي آسيايي صعود كردن و تازه استراليا هم با تفاضل گل حذف شد
    اين خبر خوبي براي فوتبال آسياس

صفحه 6 از 13 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •