بحث صدامو پیش نکش قضیه سیاسی میشه فقط در یک کلام بگم اون دوره گذشته و اونایی که اسم اون جوونای مخلصو یدک میکشن ریاکارترین افرادن چون که الان جنگی نیست که نگران جونشون باشن و غیرت به خرج بدن فقط یه قیافه درست میکنن و با خیال راحت از همین طریق کلی منافع به دست میارن ...
دیگه غیرتی تو این کشور وجود نداره کاری به جناحا ندارم کاریم به سیاست ندارم جامعه کثیف شده چون از این طرف یه مشت بی دین میخوان هر توهینی به متدینا بکنن از اونطرف اون مذهبیا غیرخودشونو سگو خوک تشبیه میکنن جامعه ایرانی دیوونس !
توی ورزشو کار و تلاشم علت همینه که شکست خوردیم هیچ جایی نمیبینی یه جمعیت به طور قاطع برای پیشرفت کلیتشون تلاش کنن فقط هرکسی دنبال اینه که کلاه خودشو قازی کنه یه جرقه هاییم که یه سری افراد میزننو یه تلنگری به بقیه میخوره تا میخواد شروع بشه اون گنده بکای گردن کلفت محله اراذلو اوباشو مطبوعاتیا و رسانه های مزدورو خلاصه اونایی که میتونن میان این افرادو در نطفه خفه میکنن الانم همونا که قدرت توی دستشونه دارن تبلیغ برای کره میکنن برای سامسونگ که توی خهونه خودم همه وسایل سامسونگه و یه زمانی خود من نمیدونستم این یه خفته برای من ولی چاره ای هم نیست تقصیر اونیه که اون بالا داره از استعمار جدید حمایت میکنه از سریال های مزخرفو تاریخی که کوچکترین ارزش هنری برای کشور ما نداره مثل جومونگ حمایت میکنه و با وقاحت تمام داره سری دوم و سومشم آماده میکنه و مصرم هست به کارش ! حرص ملتو درآوردن و علناً خودشونم دارن میگن ما داریم تبلیغ فرهنگی کره رو میکنیم پس استعمار مگه شاخو دم داره ؟ حقارت همینه حقارت تن به استعمار دادنه برادر من
من آتیشی نیستم من واقعیتو میبینم من اینو میبینم که شما دارید از یه مشت بیگانه حمایت میکنید و این نشونه سادگیتونه من به شما نمیگم بی غیرت به هیچ وجه همچین جسارتی نمیکنم من خطابم به جامعه هست به نمای کلیش نه شخص شما
.gif)
از این خیلی ناراحتم که فوتبال کره رو توی هر برنامه ای عامل پیشرفت فوتبال ما دونستن الان 8 سال میگذره و هرچی بیشتر میگذره فوتبال مظلوم ما بیشتر داره افول میکنه و اون کره ای ها بیشتر جاشون توی دنیا محکم میشه بازیکناشون توی همه لیگ ها ستاره میشن و سطح اول قبولشون کردنو حتی جزو بهترین های دنیا شدن فکر میکنید تبلیغات تاثیر نداره ؟ اتفاقاً همین حمایتهای تلویزیونیو کارشناسهای خارجی میبینن همین صحبتهای جاودانی و همکاراشو فرگوسن و بقیه متوجه میشن و اینها برای بازیکنای کره ای مقبولیت درست میکنه وقتی میبینن این مجری های احمق به جای اینکه از بازیکنای خودمون تعریف کنن لب به تمجید از ستاره های پوشالی کره باز میکنن خود به خود نظرشون عوض میشه و نتیجش این میشه که اگر هم اومدن یه نگاهی به استعدادهای ایرانی بندازن با این حرفا روشون برمیگرده به سمت کره ای ها خودکرده را تدبیر نیست برادر من حرص منم از اینه ... این دلیلیه که میگم ایرانیا خودباخته هستن هنوز این که این مجری ها این مطبوعات ذلیل شده هرروز توی صحبتاشون از تاریخ یه کشور دیگه میگن از بازیکنای اونا میگن از پیشرفت اونا میگن و خودشون اعتراف میکنن که کسی مهمتر از ایرانیه که بهش فکر کنی !! اینا لیاقت اسم ایرانی ندارن اینا خائن به ملتن نفرت منم از کره به خاطر این مسائله همونطور که از ژاپن بدم میومد البته ژاپن رو به خاطر این که خودمون مستقیماً باعث صعودشون شدیم و با یه بازی مسئله دار تو جام 98 بلیطو بهشون دادیم و خودمونون راهی ملبورن شدیم برای اوناهم همین کارارو کردن رفتن روی ناکاتا مانور دادن هنوز یادمه چطور توی جام جهانی برای یه بازیکن ژاپنیتبلیغات میکردنو نفسیر میکردن اون بهرتین بازیکن آسیاس و همینم باعث شد کارشناسای کنفدراسیون اونو بهترین بازیکن سال بشناسن که بعد هم به پروجا و آ اس رم رفت و قهرمان شد و ...
و باز هم متاسفم . حالا دیگه فوتبال عقب افتاده ما چیزی برای از دست دادن نداره و دلش به شگفتی سازی خوشه ! دلش به این خوشه که اگر از زمینو زمان ببازه بره یه تو گوشی به کره و ژاپن بزنه دلش خوش باشه ! بردی که قبلاً نشونه برتری ما به کره بود حالا فقط یه شگفتی سازی کوچیک هست و با نتایج ضعیف بعدی همه میگن شانس آوردیمو احساسی بازی کردیم گرچه مطمئن باش از امسال همین شانسهارو هم نمیاریم چون رمقی برای این کارا توی تیمی که به قول یکی از دوستان حتی ترکیبش مشخص نیست نمونده
حکایت ما همون مرگ بر آمریکاهای مسخرمونه که 30 ساله داریم میگیم کسی هیچ غلطی نمیتونه بکنه ولی درواقع هرغلطیم دلشون میخواد با کمک خودمون دارن میکنن و حتی اونقدر ذلیل و کوچکیم که :
"دشمن حتی نیم نگاهی هم به منو تو نمیاندازد"
هر روز این ملت فقیرتر تنهاتر و افسرده تر میشن و اون گردن کلفتا دلشون برای ارباب های خارجیشون میسوزه ...!
کاش این ملتم یه گردن کلفت داشت یه تبلیغیم برای ما میشد یه رستم داشتیم که جومونگو ضربه فنی کنه
یه جهان آرای جدید داشتیم که بیادو الان به کارایی که میشه کرد برسه نه به قیافشو پوز قیافه بسیجی دادنو کتک زدن دخترای مردم!!