کلا همه کارشناسان و گزارشگرها سوتی و اشتباه دارن . یعنی اجتناب ناپذیره حتی فردوسی پور
خیابانی هم خیلی بد نیس . بعضی وقتا بازی ها رو هیجانی میکنه .
کلا همه کارشناسان و گزارشگرها سوتی و اشتباه دارن . یعنی اجتناب ناپذیره حتی فردوسی پور
خیابانی هم خیلی بد نیس . بعضی وقتا بازی ها رو هیجانی میکنه .
ما که از کانالهای hd الجزیره یا hd suise بازی رو میبینیم.....ولی دوست دارم گزارشگر ایرانی باشه
شبکه 3 هم که کیفیت جالبی نداره...
جمله تاریخی خیابانی!
ببینیم مسی با سومین شوتش چی کار میکنه! ما تو زبون فارسی یه ضرب المثلی داریم که میگه تا سه نشه بازی نشه! ببینیم! مسییییییییییییییییییییی... و به بیرون! میبینیم که سه شد! اما بازی نشد و توپ مسی تو گل نرفت!
یعنی این کاریکاتوره رو دیدم، ترکیدم از خنده!!! تهه خندست!! تیمه داره گل میزنه! خیابانی پشتش رو کرده به بازی! معلوم نیست چی رو گزارش می کنه!
نمیدونم گل بازی رفت ایران استرالیا رو تو آزادی یادتون هست یا نه! وقتی اوت و انداختن به مهدوی کیا و مهدی سانت کرد و عزیزی زد تو گل و شروع کرد به خوشحالی، خیابانی تازه گفت: حالا یه فرصت و توی دربازه! (فکر کنم یهو چرتش پاره شد!)
ولی با اینکه گزارشش رو اعصابه، شخصیته جالبی داره! من 10 برابر به جاودانی ترجیحش میدم!![]()
خیابانی خدای چرت و پرت گفتن تو بازی!!!!!
علیرفا خدای یگر دادن و به قول دوستمون تفسیر بازی! کلا بازی رو ول میکنه یه چی دیگه میگه!
مزدک: بازی رو گزارش میکنه و گاهی اضافات تلاوت میکنه ولی گزارشش خوبه.....
عادل: گزارشش خوب و هیجانیه ولی کل بازی رو حرف میزنه و نمیذاره که کسی صدای ورزشگاه رو بشنوه! با 200تومن پول دادم یه اسپیکر یه متری بقل گوئشم باشه که صدای عادل رو توش بشنوم؟!
گزارشگر بازی را دقیق نمیدونم ..بازی کره جنوبی با یونان ....ولی یک سوتی عجیب داد ..کلمه ای گفت که تا حالا از زبان هیچ گزارشگر ورزشی نشنیده بودم
اواسط نیمه اول گفت : بازی کره ایها نرم و روغن کاری شده است .![]()
فردوسی پور تو بازی افریقای جنوبی با مکزیک 1000بار گفت وو وو زلا (VooVoozella )
هم صروصدای این افریقاییا تو مخ بود هم وو وو زلا گفتنای فردوسی پور ، هنوز صدای وو وو زلا تو مخمه
Last edited by EhsanEricsson; 13-06-2010 at 13:07.
رادیو بزار رو تلویزیونت
چون تا جایی که یادمه برخلاف تلویزیون رادیو بدون تاخیر بازی رو گزارش میکنه
من که با ستاپ باکس شبکه 3 رو دیجیتال میگیرم ، البته HD نیست اما وفتی 2-3 متر از تلوزیون فاصله داشته باشی تصویر خوبه ( واسه من 37 اینچه ، اگه تی ویت بزرگتره یکم دورتر برو)
خب این که نه اشتباه هستش نه سوتی
سوتی نیست ، زیاد گفتن یه کلمه اشتباه که هست
Last edited by EhsanEricsson; 13-06-2010 at 13:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)