سلام--این قدر دوستان در مورد ماشین لباشویی بوش می گویند با این تحریمها اگر این ماشین لباشویی را بخریم مشکل با لوازام یدکی پیش نمی اید----متشکر
سلام--این قدر دوستان در مورد ماشین لباشویی بوش می گویند با این تحریمها اگر این ماشین لباشویی را بخریم مشکل با لوازام یدکی پیش نمی اید----متشکر
راستش این بوش هم همچین خیلی خوب هم نیست نسبت به پولی که میدید الجی به نظر من گزینه مناسبتری هست
پارسال موقع نصب و راه اندازی لباسشویی، نصاب به همین نکته تاکید داشت که بعضی از قطعات کمیاب هست و برای ارسال قطعه گاهی 1-2 ماه ماشین لباسشویی معیوب در تعمیرگاه خاک میخوره.
دوستان یه لباسشویی سخت جون 7-8 کیلویی چی پیشنهاد میدید ؟
ماشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل WM-384NW لباس شویی خوبی هست ، زن داییم داره چند ساله هیچ مشکلی باهاش نداره
![]()
Last edited by Ro mina; 22-10-2013 at 13:29.
هر چی میخرید behi نخرید که بدبختتون می کنه! اسمش ایتالیاییه اما قطعاتشش رو خدا میدونه کجا سر هم میکنن! هنوز یکسال نشده دوبار خراب شده و تعمیر شده! تازه واسه خانواده کم جمعیت!
سلام
من یه لباسشویی بوش به مذل WAS32794EU از باته 2 روز قبل گرفتم ، الان هرچی تو سایت بوش می گردم همچین مدلی پیدا نمی کنم ، فقط مدل WAS32794ME تو سایت هست که اونم قیافش خیلی با مال من فرق داره
راهنماییم کنین لطفا
احیانا لباسشویی شما شبیه این نیست؟
![]()
سلام
جای دکمه های اطراف صفحه نمایشش فرق داره . 3 دکمه بصورت عمودی طرف چپ صفحه نمایش ، 3 دکمه هم طرف راستش ، ولی در کل شبیه همین عکسه!!!!!!
چطور؟!!!!
سلام
متاسفانه گرفتار اجناس تقلبی شدیداینها اجناس ریمارک هستند یعنی رو اجناس چینی، مارک مدلهای معروف رو می زنند. حتی در برخی موارد داخل بدنه هم made in germany رو حک می کنند. این یعنی آخر تکنولوژی تقلب!
بسته بندیشون کاملا با بوش متفاوته!
اگه از فروشنده هم علت این تفاوت ظاهری رو بپرسید میگن این مدلها مخصوص اروپا هست و تو ایران عرضه نمیشه!!! به سایت شرکت بوش در کشورهای اروپایی نگاه کنید متوجه میشید ظاهر همه مدلها یکسانه و این فقط ادعای فروشنده ها برای فروش بیشتره!!
بعضی هاشون جنس اصل هم دارن ولی قیمت بدون گارنتی اونا تقریبا 200 الی 300 تومن ارزونتر از اجناس اصلی با گارانتی سیهاوی هستش که خریدشون صرف نمیکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)