تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 311 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ویدئوی زیر اظهار نظرات گری پترسن از سازندگان و کارگردانهای شرکت EA هستش که داره در مورد ویژگیهای این نسخه صحبت میکنه توی صحبتهاش در مورد سیستم جدید پاسکاری هم چیزایی میگه . صحنه هایی از گیم پلی بازی هم به نمایش گذاشته میشه ببینید مربوط به نسخه 11 بازیه یا نسخه 10 هستش باید نسخه 11 باشه چون هم چمنش متفاوته و هم اینکه سیستم پاسکاری عوض شده چون توپ روی زمین زیاد بالا پایین میره و زیاد کمونه میکنه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ایشون اول خودشو معرفی میکنه و میگه از سازندگان فیفا 11 روی کنسولهای ایکس باکس و PS3 هستش در ادامه مقوله پاسکاری توی سریهای قبلو مطرح میکنه و میگه توی اون نسخه ها پاسکاری واقعی نبود پاسهای حالت پینگ پنگی داشت و بازی کلا شده بود پاس و پاس و پاس و به دلیل آسونی سیستم پاسکاری سرعت پاس دادنها توی بازی هم زیاد شده بود و با این سیستم راحت میشد با پاسکاریهای زیاد فرصت گلزنی ایجاد کرد اما ما امسال تصمیم گرفتیم این سیستم رو تغییر بدیم بنابراین مکانیزم پاس حرفه ای یا پرو پاسینگ رو طراحی کردیم که برمبنای مهارت بازیکن بنا شده علاوه بر این مساله ما یک اسلایدر کوچیک طراحی کردیم که قدرت پاس بر اساس اون تعیین میشه وسط اون نمودار و اسلایدر یک نقطه وجود داره که قدرت مناسب پاس رو تعیین میکنه اگه قدرت پاس گیمر بیشتر از اون نقطه بشه ( overhit )توپ سرعت بیشتری پیدا میکنه و بالعکس اگه کمتر بشه ( underhit )سرعت توپ هم کمتر میشه در ادامه ایشون جزئیات سیستم پاسکاری حرفه ای رو توضیح میده و میگه این مکانیزم پاس از یک سیستم پیشرفته خطا و ارور برای دقت پاس استفاده میکنه همینطور اشاره میکنه که زمینه و محل برخورد توپ هم در حرکت , سرعت و زاویه توپ تاثیر گذار خواهد بود ......
    در پایان هم مساله فردیت گرایی رو مطرح میکنه و میگه منتظر عرضه این بازی روی کنسولهای 360 و PS3 باشید (جالبه اسمی از PC نمیبره ) .
    Last edited by 4039; 10-06-2010 at 11:26.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

در ضمن توی اظهار نظر یکی از همین سایتهای پایین خوندم سرعت بازی کمتر کردن یکجا خوندم حتی کمی از FIFA 10 هم کمتر شده .
    خیلی ازاین قسمت خوشحال شدم...خوبه فهمیدن که دارن تو این زمینه زیاده روی میکنن!
    حسین یادته پری روز داشتیم میگفتیم خدا کنه پاسکاری و سرعت بازی رو درست کنن...مثه اینکه داره همونطوری میشه
    میگم یه سر دیگه بیا با همحرف بزنیم شاید چیزای دیگه هم اضافه شد : دی

کلا خیلی بد جور دارم به فیفا 11 امیدوار میشم....
    تنها نکته ای که باعث میشه یه بازی اینقدر پیشرفت کنه گوش کردن به حرف طرفدارا توی فروم های اختصاصی هستش

3. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نمیدونم چی شده که امسال هم pes و هم fifa سیستم پاسکاری رو عوض کردند خیلی جالبه.
    با خبرهایی که از ea به دستمون رسیده کاملا مشخصه که امسال با یک بازی شاهکار طرفیم.

5. 3 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خیلی ازاین قسمت خوشحال شدم...خوبه فهمیدن که دارن تو این زمینه زیاده روی میکنن!
    حسین یادته پری روز داشتیم میگفتیم خدا کنه پاسکاری و سرعت بازی رو درست کنن...مثه اینکه داره همونطوری میشه
    میگم یه سر دیگه بیا با همحرف بزنیم شاید چیزای دیگه هم اضافه شد : دی

کلا خیلی بد جور دارم به فیفا 11 امیدوار میشم....
    تنها نکته ای که باعث میشه یه بازی اینقدر پیشرفت کنه گوش کردن به حرف طرفدارا توی فروم های اختصاصی هستش
    میگم مسعود فیفا دیگه چی نداره که در موردش حرف بزنیم ؟

با این کارهایی که اینا دارن میکنن حداقل نیم نمره باید به امتیاز پارسالشون اضافه بشه ( خود همین بحث فردیت گرایی حداقل نیم نمره اضافه میکنه ) با این اوصاف امتیاز فیفا از 10 هم بالا تر میزنه بعد اینا چطوری میخوان نمره بدن تازه نسخه بعد که پیشرفته تره چی به اون میخوان چند بدن ؟ راستی دیروز ea اعلام کرد از همین الان کار فیفا 12 رو شروع کردن .

نمیدونم چی شده که امسال هم pes و هم fifa سیستم پاسکاری رو عوض کردند خیلی جالبه.
    با خبرهایی که از ea به دستمون رسیده کاملا مشخصه که امسال با یک بازی شاهکار طرفیم.
    کلا اگه دقت کرده باشی این دو تا بازی دارن به هم نزدیک میشن امسال فیفا فردیت گرایی رو از pes کپی برداری کرده از اونطرف pes داره سیستم پاسکاری پارسال فیفا رو به نسخه امسالش اضافه میکنه همینطور پاور بار نفس بازیکنان رو که توی فیفا نکست وجود داشت و مهمتر از همه اینها اینکه pes شروع کرده به وارد کردن موشن کپچر به بازی کاری که فیفا استارتشو سال 2007-2006 زد . تازه حرکت 360 درجه رو هم به نهایت کمالش میرسونن توی نسخه 2011 pes . خودمونیم pes امسال خیلی بیشتر از فیفا تغییرات داره .

شاید بعضیا حوصله خوندم تمام نقدهای سایتها و تالارهای تخصصی رو نداشته باشند بعضی ها هم شاید کامل متوجه نوشته ها نشن من مطالب مهمتر رو به مرور از سایتهای تخصصی بازی اینجا میارم .

نقل قول از Gamespot ( در مورد طبیعی تر شدن هیکل و استیل بازیکنان ) :

In general terms, players have been reshaped slightly to give them a moreathletic appearance with larger, more
    rounded shoulders and more powerful-looking legs

نقل قول از Gamespot ( در مورد ویژگیهای سیستم پاس حرفه ای ) :

Adding more depth to the passing game is the idea of "contextual error," a concept that EA previously introduced to the shots in FIFA. A myriad of factors will now contribute to the success or failure of an individual pass, including obvious things like player skill, as well as direction of the kick, nearby defensive pressure, degree of the kick, and the like.

نقل قول از Gamespot ( در مورد ضربات کرنر ) :

Corner kicks have also received some attention. Producers told us that in last year's game, players in the box had an uncanny ability to predict where the ball would land once the ball was in the air; this year, players will follow the ball's trajectory in the air and will have to make judgment calls on where they think the ball will land. Players with better awareness will be able to judge the ball's trajectory more quickly and get in position to make a play.

نقل قول از Gamespot ( در مورد دروازه بانها ) :

when an opposing player takes a shot, the keeper will have to deal with his own body's weight when trying to get to the ball and make the stop. If he's moving in one direction and needs to change directions, his momentum might make it
    more difficult for him to make the play

نقل قول از Gamespot ( بقیه چیزهایی که در این نسخه تغییر کرده ) :

In addition to the above, there's a myriad of smaller gameplay fixes that the team is working on for FIFA Soccer 11 for things like top spin shots, analog sprint, more accurate net shapes, handballs (which will be included in this year's game), defensive pressure, and much more.
    Last edited by 4039; 10-06-2010 at 12:54.

7. 15 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم ( اگه اشتباه میکنم دوستان بگن اینجا ماشالا همه حرفه ای بازی هستن آدم میترسه یک نکته فنی رو توضیح بده ) نسل های بازیو بر اساس کنسولهای رایج و فراگیر بازار تعیین میکنند . زمانیکه کنسول ایکس باکس اومد ( و PS 2 ) با توجه به سخت افزار پیشرفته این دو کنسول ( برد و چیپهای پیشرفته گرافیکی , پردازشگر بسیار قدرتمند و همینطور الگوریتم بکاربرده شده در معماری این کنسول ) سبب شد دست سازندگان بازی برای ساخت بازیهای واقعی تر ( از جهت گرافیک و جنبه های بصری مثل نورپردازی انیمیشن ها و ... , هوش بازی و موارد ریز و درشت دیگه ) باز شد . به همین جهت برای بازیهای این نسل اسم " نسل فعلی" یا همون کارنت جنریشن انتخاب شد .
    بعد از چند سال با ورود نسل جدیدی از کنسولها ( ابتدا ایکس باکس 360 و یک سال بعد PS3 ) مجددا بازیها دستخوش تغییرات و تحولات اساسی شد بنابراین به بازیهایی که برای این نسل ساخته میشند نسل بعدی ( در قیاس با نسل فعلی ) یا همون نکست جنریشن گفته میشه . به احتمال زیاد با ورود نسل جدید کنسولها یعنی 720 و PS4 شاهد نامگذاری جدیدی برای بازیها خواهیم بود .
    در این مسیر بعضی از شرکتها توی بازیهای سری بخوبی نتونستن از قابلیتهای نسل جدید استفاده کنن مثل همین PES خودمون که حتی خود سیباس گفته بود ما هنوز نتونستیم خودمونو با نسل جدید مچ کنیم و وفق بدیم اما به هر حال این بازی جزء بازیهای نکست طبقه بندی میشه چون توی بعضی از قسمتها تقریبا از بخش عمده ای از قابلیت کنسول بهره کاملی میبره مثل بخش گرافیک و کلا جنبه بصری بازی .

فیفا پی سی همون ساختار بازیهای کارنت رو داره یعنی همون چیزی که برای PS2 ساخته میشه اما نسخه کنسولی این بازی نسل بعد یا همون نکسته .
    دیدگاه من نسبت به این مسئله متفاوته. با توجه به استدلال شما استفاده از واژه ی Current بی مورده. باید از واژه ی last-gen یا نسل قبلی استفاده بشه برای بازی های PS2 و XBOX
    از دیدگاه من Next Generation و Current Generation محدود به XBOX و PS2 و XBOX360 و PS3 نیستند. چون بعد از کلمات Next و Current کلمه ی Generation به معنی "نسل" به کار رفته و در حال حاضر آخرین نسل کنسول ها، نسل هفتم به حساب میاد که شامل کنسول های XBOX360 و PS3 و Wii می شه. پس نسل های دیگه ای هم قبلا وجود داشته و مثلا در زمانی که PSOne رایج بود، منظور از Next Gen کنسول های PS2 و XBOX بودند. در نتیجه Next و Current به نظر من محدود به نسل هفتم و نسل ششم نیست.
    بعد از گذشت 4-5 سال از عرضه ی کنسول های نسل هفتم، استفاده از واژه ی Next-Gen برای بازی های این نسل به نظر من درست نیست. بلکه باید از واژه ی Current-Gen استفاده کرد.

9. 6 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شرکت EA اعلام کرد بازی FIFA 11 برای کنسولهای PS3 , XBOX 360 , wii , PC , PS2 , Nintendo DS , PSP و Mobile در پاییز منتشر خواهد شد.

ویژگی اصلی نسخه جدید, قابلیتی به نام “+Personality” است. این قابلیت قدرت تشخیص هر بازیکن از دیگری را با استفاده از پایگاه داده ای که مهارت هر بازیکن را ارزیابی و درجه بندی می کند دارد که شامل ۵۷ ویژگی برای هر بازیکن است. این یعنی مهارت واقعی هر بازیکن در زمین, در بازی و دنیای مجازی پیاده سازی خواهد شد.
    برای مثال “آندرس اینیستا” تیم بارسلونا دارای مهارت هایی مثل دریبل دفاع تیم حریف یا چرخش های سریع خواهد بود و “وین رونی” منچستر قابلیت شوت از راه دور و پشت دفاع را به خوبی خواهد داشت.
    پایگاه داده یا Database استفاده شده در “+ Personality” با همکاری بیش از ۱۷۰۰ متخصص از سراسر جهان جمع آوری شده است. این قابلیت همچنین در مورد دروازه بان ها و حرکات آکروباتیک آنها در هنگام توپ گیری نیز وجود دارد. این ویژگی با مدل های تازه بازیکنان که واقعی تر شده اند ترکیب خواهد شد.
    EA همچنین سیستم پاس جدیدی را نیز معرفی کرد که دقت پاس دادن را از روی قابلیت و توانایی بازیکن از روی کنترل تعیین می کند. پاس های مختلف جدید دیگری مثل”swerve” نیز در بازی خواهد بود که به بازیکن قابلیت پاس دادن بهتری را می دهد.

منیع:---------.com

11. 11 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این دویدن و حرکات خاص بازیکنهای بزرگ مثل مسی و رونالدو را اینا چطور وارد بازی کردن یعنی خودشون که نیومدن وساه موشن کپچر بعد اینا چطور این کار را میخوان بکنن من نمیدونم!
    راستی این مجله که قرار بود اطلاعات از فیفا 11 بده ببنیند چه جمله ای نوشته..................
    But to really enjoy the beauty of this game you will need… a PC!

13. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

این دویدن و حرکات خاص بازیکنهای بزرگ مثل مسی و رونالدو را اینا چطور وارد بازی کردن یعنی خودشون که نیومدن وساه موشن کپچر بعد اینا چطور این کار را میخوان بکنن من نمیدونم!
    راستی این مجله که قرار بود اطلاعات از فیفا 11 بده ببنیند چه جمله ای نوشته..................
    But to really enjoy the beauty of this game you will need… a PC!
    فکر کنم از همون پسره که توی فیفا 7 استفاده میکردن برای شبیه سازی حرکات بعضی از بازیکنا الانم از همون استفاده کنن اسمش چی بود ؟ معروفه پسره واقعا هم خیلی قشنگ شبیه سازی حرکت میکنه .

توی E3 معلوم میشه میخوان چیکار کنم اما من فکر میکنم نسخه PC امسال فیفا یک چیزی بین نسخه کنسولی و کارنت باشه .
    من یه بار با خودم فکر میکردم که شاید اینا به این خاطر نسخه PC رو نکست نمیزنن که کسی نتونه برای آنلاین بازی کردن تقلب کنه و قدرت بازیکنا رو زیاد کنه آخه همونطوریکه همه میدونیم توی نسخه کنسولی قدرت بازیکنا رو میشه کم کرد اما زیاد نمیشه کرد و هنوز کسی پیدا نشده که بتونه دیتا بیس نسخه کنسولی رو دستکاری کنه . از طرفی اینا سر جریان آنلاین با ماکروسافت و سونی زد و بندهایی دارن یا مثلا ممکنه با اون شرکتی که لایو ایکس باکس دستشه برنامه هایی دارن . نمیدونم والا اما هر چی که هست مساله مالیه در این شکی نیست چون تمام شرکتها اعم از بازی سازی گرفته تا ... پشم بافی همه فقط برای سود کردن ایجاد میشن .

15. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 لوگوی اصلی بازی

حسین یه بار دیگه از زحماتت در راه اندازی بی نظیر تاپیک تشکر می کنم اگه خواستی می تونی لوگوی بازی رو هم توی پست اول تغییر بدی

17. 9 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

حتما بازی خوبی میشه ولی فکر نکنم از pes 2011 بهتر بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •