تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 49 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 490

نام تاپيک: تاپيك هواداران كره شمالي ؛ نخستين افتخار قاره كهن در جهان

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من طرفدار تیم کره شمالی نیستم و فکر میکنم که کره باید خیلی تلاش کنه که تحقیر نشه. یعنی سعی کنه که کمتر گل بخوره. این گروه بسیار گروه سختیه و اگر کره بتونه از نیمه زمین هم عبور کنه کار بزرگی رو انجام داده.
    امیدوارم کره آبروی آسیا رو نریزه و حتی بتونه کسب آبرو هم کنه البته اگه ایران هم به جای کره بود بازم همین نظر رو داشتم.
    برای شما دوستداران کره شمالی آرزوی موفقیت میکنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

یکی بیاد به من بگه که چرا دوستان اینجا انقدر میگن کی قهرمان میشه؟ مگه این گفتن ها تاثیری هم تو نتیجه داره؟

در ضمن یکی از شما دوستان هم بیاد بگه که چرا انقدر، میگید کره شمالی قهرمان میشه؟ تیمی که برای بار دوم میره جام جهانی و برای صعود هم چندان قاطعانه نرفت، جام جهانی.

یکی اینها رو به بگه که بی اطلاعیم.

ممنون.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه مخالفم
    نمیشه گفت مسخره بازی
    اینجا برای تفریح افتتاح شده
    کل تالار جام جهانی هدفش تفریحه
    حالا هرکی میتونه برای لذت بردن طرفدار هر تیمی باشه

4. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirarsalaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اجازه ی عمو حسن
    سلام.

یکی بیاد به من بگه که چرا دوستان اینجا انقدر میگن کی قهرمان میشه؟ مگه این گفتن ها تاثیری هم تو نتیجه داره؟

در ضمن یکی از شما دوستان هم بیاد بگه که چرا انقدر، میگید کره شمالی قهرمان میشه؟ تیمی که برای بار دوم میره جام جهانی و برای صعود هم چندان قاطعانه نرفت، جام جهانی.

ممنون.
    دوست عزیز شما مثل اینکه اصلن از اخبار روز خبر نداری ، من برایتان می شکافم این موضوع را : تیم کره شمالی یک تیم متحول شده در بازیهای امسال می باشد آن ها همین چند هفته پیش پس از اجرا کردن آیین واشونگ واشونگ به کلی متحول شده اند و اکنون تهدید بزرگی به حساب می آیند ، شما اصلن می دانید آیین واشونگ واشونگ چیست ؟؟؟یک کمی که مطالعه تان را بیشتر کنید پی می برید که فوتبال فقط به دریبل زدن و تکنیک و تاکتیک و دروازه بان و مربی و بردو باخت و دفاع و حمله و فروارد و گوش چپ و گوش راست و هافبک و تمرینات بدنسازی و مسایل روانشناسی و یارگیری نفر به نفر و من تو منو تغذیه مناسب و ... نیست
    فقط تنها عیب کره شمالی این است که در فینال به هلند خواهد باخت البته این را متذکر شوم آنها اگر به پنالتی ای که در دقایق ابتدایی نیمه ی دوم داور خواهد گرفت اعتراض نکنند احیانن بازی را به وقت اضافه نیز خواهند کشید اما قهرمان مسلمن نمی شوند
    امیدوارم که روشن شده باشید

به خاطر تقلید از تاپیک هوادارای هندوراسه
    البته تا اونجایی که من یادم میاد این هواداران هندونه بود ؟؟؟ چی بود اسم این تیمه که گفتی ؟؟؟ به هر حال آن ها بودند که بعدن تاپیک درست کردند البته من نمی دونم اونجا چه خبره ؟؟؟ فقط فرق اینجا با جاهای دیگر این است که اینجا با یک قدرت بلامنازع برای خیز قهرمانی طرف هستید اما تیم هایی اینچنین ضعیف مانند هندوانه یا گیلاس یا خیار یا هر چیز دیگر حرفی برای گفتن ندارند پس نتیجه اخلاقی می گیریم که طرفداران باقی تیم های اینچنینی همانند طرفداران تیم مردمی و با قدمت کره شمالی چیزی برای گفتن ندارند

به قول قدیما ، برای مسخره بازی دنبال فرصت میگردن
    البته مادر بزرگ مادر من ( عمرش را چند سالی است که داده است به شما ) می گفت که این مثال برای قدیمی ها نیست بلکه برای جدیدی های تازه از آب و گل درآمده است که فرق بزرگتر و کوچکتر را نمی شناسند امیدوارم که این مطلب به دردتان خورده باشد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

سلام.

ممنون.
    عزیزم امید و ایمان کوه رو جابجا می کنه ... البته قرار نیست کره اول بشه ... چون المان اوله و کره دوم

7. 2 کاربر از sina1415 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم امید و ایمان کوه رو جابجا می کنه ... البته قرار نیست کره اول بشه ... چون المان اوله و کره دوم
    دقیقا این دو تا چیز به همدیگه میان. وقتی کره شمالی بخواد دوم بشه حتما آلمان هم می خواد قهرمان بشه

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

دقیقا این دو تا چیز به همدیگه میان. وقتی کره شمالی بخواد دوم بشه حتما آلمان هم می خواد قهرمان بشه
    بترکه چشم حسود............

10. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirarsalaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من این بحث را ادامه نمی دهم چون شما طنز را بلد نیستید و فرق کل کل با توهین را نمی دانید و به شخصیت آدم توهین می کنید

والا دوست عزیز اون موقع که شما داشتی فکر میکردی یوزرت رو چی بزاری من 4 سال بوده توی این فروم عضو بودم پس بهتر میدونم چی قدیمیه چی جدید
    البته ما مخلص همه قدیمیام هسیم ( قاف را لطفن با کسره بخوانید ) اما موضوع قدمت در زمینه ی فوتبال با موضوع قدمت در تالار گفتگو یکمی زیاد متفاوت است کره شمالی را می گویم ( همان طوفان زرد )

12. این کاربر از amirarsalaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شخصا وقتي خوب فكر ميكنم ميبينم بد نيست كه كره شمالي طبق وعده دوستان قهرمان بشه
    چون اونوقت تيمي قهرمان جهان ميشه كه حتي براي يك بار هم نتونسته تيم ايران رو شكست بده
    پس زيادم بد نيست كه كره شمالي قهرمان بشه
    آخه از قديم گفتن
    دشمن دانا بلندت ميكند
    بر زمينت ميزند نادان دوست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

کره شمالي در انديشه شکست برزيل است

" جانگ تائه سه " مي گويد: پيروزي بر تيم ملي فوتبال برزيل تصوير ديگري از کره شمالي را به نمايش خواهد گذاشت.
    وي که در " جي ليگ " ژاپن توپ مي زند و به " وين روني " آسيا شهرت دارد، در تازه ترين مصاحبه خود با خبرنگاران قبل از رويارويي تيم ملي فوتبال کره شمالي با حريفان گفت: ما بايد تصاوير کره شمالي را تغيير دهيم.
    وي افزود: ما تيمي با روحيه و قوي همچون تيم ملي فوتبال آلمان هستيم و روحيه اي آلماني در فوتبال داريم. ذهنيت ما همانند آلماني‌هاست. اين بازيكن 26 ساله تيم ملي آلمان با مربيگري يوآخيم لو را بهترين تيم دنيا دانست.
    " جانگ " تيم ملي فوتبال کره شمالي را يک تيم جسور و بي باک خواند و گفت: ما مي توانيم بر برزيل فائق بيايم، حتي اگر همه بگويند اين امکان پذير نيست ولي با شجاعت و روحيه جسورانه مي توان به اين پيروزي دست يافت.
    وي هم گروه شدن تيم ملي فوتبال کره شمالي با تيم هاي برزيل، ساحل عاج و پرتغال را تعجب آور توصيف کرد و گفت : ديدارهاي سختي پيش روي ما است.
    کره شمالي اميدوار است بتواند، همانند 44 سال پيش که در جام جهاني با شکست ايتاليا و رسيدن به يک چهارم نهايي شگفتي ساز شود اين بار با شکست غول هاي فوتبال جهان تيم شگفتي ساز جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي لقب بگيرد.

=====================
    معلومه فقط از المان می ترسن.............

15. 2 کاربر از sina1415 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •