تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 81

نام تاپيک: سوال در مورد عصب کشی دندان ( نزدیک بود بی هوش بشم)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستان خوبي اين تاپيك ميدونيد چيه ؟؟من هر وقت مسواك نميزنم و ميخام تنبلي كنم ييهو ياد اين تاپيك ميوفتم و سري ميرم مسواك ميزنم اونم 2 تا !
    خودمم از وقتی فهمیدم دندون اینقدر داستان داره دارم روزی 3 بار یا 4 بار مسواک میزنم!

همیشه فکر میکردم مسواک زدن برای آدمای سوسوله !

راستی برای دندون درد یه چیزی پیدا کردم در حد لالیگا !

ژل مسکن فوری دندان درد ! 1200 تومن

حاوی 20% روغن میخک

عکس :

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. فکر نمی کنم مسواک زدن زیاد هم خوب باشه. راستی شما از چه مسواکی استفاده می کنید؟ من وقتی می رم داروخانه مسواک بخرم می گم یه جنسی رو بده که دو روزه موهاش نخوابه. مسئول فروش می گه مگه شما با مسواک کشتی می گیری؟ ولی من کشتی نمی گیرم. مسواک ها جنسشون اینجوری شده که چند روز نمی کشه که موهاشون تا می شه. یادمه یکی دو سال پیش، یک دکتر دندانپزشک در تلویزیون می گفت: اگر مسواکی زودتر از 3 ماه به این اوضاع بیافته استاندارد نیست. پس اگر اینجوری باشه که هیچ مسواکی استاندارد نیست!!! خیلی دلم می خواد بدونم یک داندانپزشک از چه مسواکی استفاده می کنه؟

3. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنو/لینوکس Open-Source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    usr/src/linux/

پيش فرض

من مسواک Oral B میخرم (اگه درست نوشته باشم).
    قیمت هم از 3-4 تومن هستش به بالا.

5. این کاربر از Open-Source بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز N O V A L I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا که این تاپیک درس عبرتی شده برای کسائی که مراقب دندوناشون نیستن بذارید من هم یه توضیحاتی بدم:

- دل خودتون رو به مسواک زدن خوش نکنید! مسواک یه دلخوش کنکه! پزشکی به من گفت 20% مسواک، 80% نخ دندان!!

- من نزدیک به نصف دندون هام عصب کشی یا پر شدن! مقصرش هم خودم بودم و هم نبودم! دکترم اعتقاد داره مینای دندونهام خیلی ضعیفه. کسائی رو می شناسم که کمتر از من مراقب دندونهاشون بودن ولی کمتر با مشکل مواجه شدن! حتی تا به حال نخ دندون رو تو دستشون هم نگرفتن!! خوش شانسی هم نعمتیه!

- همیشه شرایط بدتری هم هست. کسائی هستن که اصلا دندوناشون بی حس نمیشه. (البته دکترهائی هم هستن که بدون بی حس کردن دندون رو درمان می کنن، جزئیاتش رو نمی دونم.) بعضی ها هم به خاطر ناراحتی قلبی نمی تونن از آمپول بی حسی استفاده کنن. یکی هم مثل من که 2 ساله حساسیت شدید گرفتم و روزی 40-50 تا عطسه می زنم و یه بسته دستمال مصرف میکنم روی یونیت همش نگرانه که الان هر چی دکتر تو دهنش داره کار می ذاره با یه عطسه بریزه تو صورت دکتر و تو حلق خودش!
    اول تدبیر کن.. اگه کارت به دکتر کشید بازم تدبیر کن و بعد هم توکل!
    Last edited by N O V A L I S; 17-06-2010 at 11:01.

7. 5 کاربر از N O V A L I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام. فکر نمی کنم مسواک زدن زیاد هم خوب باشه. راستی شما از چه مسواکی استفاده می کنید؟ من وقتی می رم داروخانه مسواک بخرم می گم یه جنسی رو بده که دو روزه موهاش نخوابه. مسئول فروش می گه مگه شما با مسواک کشتی می گیری؟ ولی من کشتی نمی گیرم. مسواک ها جنسشون اینجوری شده که چند روز نمی کشه که موهاشون تا می شه. یادمه یکی دو سال پیش، یک دکتر دندانپزشک در تلویزیون می گفت: اگر مسواکی زودتر از 3 ماه به این اوضاع بیافته استاندارد نیست. پس اگر اینجوری باشه که هیچ مسواکی استاندارد نیست!!! خیلی دلم می خواد بدونم یک داندانپزشک از چه مسواکی استفاده می کنه؟
    همونطور که دوستمون هم گفت بهترین مارک مسواک Oral B هست که مدل نرم برای دندون ها و لثه های حساس هم داره.
    مضاف بر نوع مسواک، نحوه ی مسواک زدن هم بسیار مهم هستش.
    جدیدا هم که دکترها رو نخ دندون خیلی تاکید دارند .

داره خودمونی میشه sozuki7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    اره نخ دندان خیلی مفیده کلا لای دندونها خالی میکنه
    گمون کنم مسواک فقط برای سفیدی دندادن و خوشبو کردن دهان استفده میشه

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    اونوقت این Oral B که قیمتش 3-4 هزارتومان هست، چند روز میکشه که دیگه بلااستفاده می شه؟ من معمولاً از این 2000 تومانی ها استفاده می کنم و حدوداً 1 تا 2 ماه می تونم ازش استفاده کنم. مسواک گرون هم وقتی می گرفتم زیاد فرقی با این 2000 تومانی ها نداشت و نسبت به قیمتش، موهاش زود می خوابید به همین خاطر دیگه پولم رو بابتشون بیرون نمی ریزم. نمی دونم شاید هم از این Oral B های 3-4 هزارتومانی خریده باشم. یادمه چند سال پیش مسواک می خریدم که یک سال هم خراب نمی شد، 3 ماه که سهله.
    راستی، نخ دندون چی خوبه و چه قیمت هایی داره؟ من از این نخ دندون می ترسم همش فکر می کنم نکنه بهداشتی نباشه و به دندون صدمه بزنه به همین خاطر از نخ قرقره استفاده می کنم.

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مسواک و خمیر دندان مناسب ( مثه Crest7 ) ، نخ دندان ، دهان شویه فلوراید و جرم گیری به مدت هر 6 ماه یک بار که درصورتی که دو مورد اول رو رعایت کنید نیازی به جرم گیری نیست

جرم گیری هم خیلیا میترسن برن ولی اون جور که فکر میکنن درد نداره و اشتباه میکنن ./
    البته من نخ دندان استفاده نمیکنم چون ارتدنسی کردم ولی تمام موارد بالا رو رعایت میکنم

داروخانه سر خیابونمون رفتم گفت که نخ دندان ارتدنسی اصلا وجود نداره و منم اینقد تنبلم که زحمت رفتن دو تا خیابون بالاتر رو به خودم ندادم .
    یا اون بنده خداد خیلی پپه بوده یا من اشتباه میکردم.

12. این کاربر از ms368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه djbagoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

12

خوب دوستان یه چند تا توصیه و توضیح دارم واستون
    همیشه و همیشه برای انجام عمل روت کانال تراپی (درمان ریشه دندان) فقط و فقط نزد دکتر متخصص درمان ریشه (عصب کشی) که نام تخصصی این حرفه متخصص اندو( بخوانید Endo ) هست برید .
    چرا؟
    اولا بقدری این کار تخصصی وحساس است که فقط خود دندان پزشکان اطلاع دارند.(اگه مردم می دونستند هیچ
    وقت پیش دندان پزشک عمومی برای این کار نمی رفتند)
    خصوصا درمورد دندان های خلفی که گاها ریشه های بلند , عمیق و در اغلب موارد دارای کانال مستقیم نیستند
    (که باعث می شود درمان ریشه دندان با موفقیت رو به رو نشود و باعث تجدید درمان می شود که...) که اصولا کار هیچ دندان پزشک عمومی ای نیست و تمامی دندان پزشکان عمومی حرفه ای به هیچ عنوان زیر بار عصب کشی همچین دندان هایی بعد از دیدن عکس رادیولوژی نخواهند رفت و بیمار رو به یک متخصص " اندو" معتمد خودشون معرفی می کنند و برای ترمیم می گن بیا پیش ما .
    پس چی شد؟
    متخصص اندو کارش روت کانال تراپی یا همون عصب کشی خودمون به صورت حرفه ای و تخصصیه
    یعنی اگه 100 تا مریض داشته باشه,100 تا مریض کارشون با این فرد حوله همین محور می چرخه.
    ثانیا این کار نیاز به ابزاری داره که جزو ملزومات کار یک دندانپزشک عمومی نیست و گاها جزو تزئینات و کلاس کار دندان پزشکان عمومی شده مثلا صفحه نمایش کوچکی رو روی یونیت که اکثرا می بینید که اون بخش و دو ابزار متصلش برای اندازی گیری عمق کانال دندان است و یکسری کامل مته تو رنج و سایز های
    مختلف بلند و...
    خوب کاملا واضح هست که مانند هر گرایش و حرفه ای وقتی از سمت عمومی به تخصصی می ریم هزینه ای بیشتر رو متحمل می شیم
    که برای مثال روت کانال تراپی یک دندان سه کاناله در یک مطب خصوصی و پیش یک متخصص اندو چیزی حول و حوش 300.000 تومان تمام خواهد شد ولی می شه در یک مکان عومی و دولتی وابسته و پیش یک متخصص اندو 100.000 تومان تمامش کرد .
    Last edited by djbagoor; 27-08-2010 at 01:49.

14. 2 کاربر از djbagoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه djbagoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

12

و اما در مورد موادی که برای پر کردن دندان استفاده می شه :
    ماده ای که از قدیم تا الان هم برای پر کردن استفاده می شه سیمانی به نام آمالگام است همونی که به رنگ نقره ای و یا تیره رنگ در دهان ها دیده می شه و تا الان هم هیچ ماده ای به سختی آمالگام و با این گستره و ارزانی وجود نداره و جایگزینی براش پیدا نشده.
    و اما کامپوزیتی که این روزها به دلیل همرنگی با رنگ دندان ( بهتره بدانید که این کامپوزیت ها دارای طیف رنگی متنوعی هستند تا دقیقا با رنگ دندان شما یکی شوند) گستره ی استفاده بیشتری پیدا کرده خصوصا در دندان های جلو که در زیبایی اهمیت بسیاری دارند و حتی برای پر کردن فاصله ی بین دندان ها این کامپوزیت با تابیدن نور سخت می شود ( همین که بعضی ها می گویند دندانمان را با لیزر پر کردیم) اما کمی لزوم به دقت و حوصله دندان پزشک دارد چون باید لایه لایه مواد را اضافه کند و نور بتاباند به کامپوزیت زیرا حداکثر ضخامتی که لایه کامپوزیت برای تابیدن نور و سفت شدن باید داشته باشد 5 میلیمتر است در غیر این صورت کامپوزیت خوب سخت نشده و شکننده می شود ( اولی آجری که معمار کج بذارههههه تا ثریا.....)
    که موردی که باید بدانید این است که اون نور و اون دستگاه دقیقا لیزر نیست زیرا اون نور در حیطه نور مرئی
    و به رنگ آبی هم است.
    و این که در حفره دندان و آن نقطه ای که قرار است کامپوزیت کار شود در حین کار به هیچ وجه نباید خیس شود یا تر باشد چون بر روی کیفیت کامپوزیت و کار تاثیر قابل توجهی خواهد داشت و بیمار در این لحظه باید کمال همکاری را با پزشک خود وبرای خودش داشته باشد.
    حال در مورد کیفیت واقعی کامپوزیت ها(در بهترین شرایط پر شدگی یعنی رعایت لایه لایه پر کردن و خیس نبودن مکان) امروزه با پیشرفت علم کیفیت این کامپوزیت ها خیلی بهتر شده و مقام تر شدن اما باز هم به پای سیمان آمالگام نمی رسد به همین دلیل عده ای از پزشکان تاکید خاصی برای پر کردن دندان های آسیاب فقط با آمالگام فقط به خاطر دوام و قدرت تحمل و سختی این سیمان دارند (اما نباید این نکته را هم فراموش کرد که برای چسبیدن و جای گرفتن آمالگام به گونه ای که از جای خود خارج نشود نیاز است که حفره ای عمیق تری ایجاد شود پس نیاز به تراش بیشتری روی دندان و قسمت های حتی سالم دندان است).

در مورد این که آیا واقعا مسواک تنها ,برای سلامت دندان مفید است؟
    جواب : خیر به هیچ وجه .
    تنها استفاده از ترکیب "مسواک(انتخاب مسواک و خمیردندان مناسب+تعویض بموقع آن+واستفاده صحیح از آن+3 بار در روز)+نخ دندان(استفاده به طور مرتب+استفاده صحیح از همه مهمتر)+دهان شویه فلوراید دار(بهتر بدونید در حالت کلی 3 نوع فلوراید مختلف داریم :سدیم فلوراید,فسفات فلوراید,اون یکیو یادم نیست)+معاینه مرتب دندان ها توسط دندان پزشک (برای آموزش های دندان پزشکی+سلامتی لثه ها+سلامتی دندان ها+عدم ساییدگی و...)" تضمینی برای سلامتی دندان های شما خواهد بود .

امروزه استفاده از مسواک های نرم برای همه گان توصیه می شه که در سلامت لثه ها هم نقش داره و در صورت وجود سفید کننده در خمیر دندانتان باعث ایجاد خراش های عمیق بر روی سطح دندان ها نمی شود که بعد ها بهترین محل برای جمع شدن جرم خواهد بود .
    عمده کاری که مسواک انجام می دهد تنها و تنها حذف جرم و پلاک های دندانی از سطح دندان های شماست که آن هم در صورتی که این عمل را درست انجام دهید.

راستی نخ دندان های امروز عطری هم شده اند !! نعنایی , توتفرنگی
    نخ قر قره ای هم نیست نخ دندان

در هر حال این قصه سر دراز دارد....
    در آخر دوستان همه چیز از پول گرفته تا کیفیت کار, بهداشت(امروزه در همین تهران خودمون خیلی از این موارد اعم از استریل کردن برای هر بیمار جدا, قبل از هر کار استفاده از دهان شویه و آخر کار هم باز برای تمیز کردن دهان از مخلوط آب و دهان شویه و تمیز کردن ناحیه کار با آب نمک(آب استریل)وبستن پیش بند و... رعایت نمی شه) حوصله , آرامش دادن به بیمار و ... همه و همه به وجدان یک پزشک و میزان پای بندی به سوگندیست که در زمان فارغ التحصیلی یاد می کند.( یکی پول جنس و کار درجه یک رو می گیره همون رو هم تحویل می ده ولی یکی پول جنس و کار درجه یک رو می گیره اما نه جنس درجه یک استفاده می کنه نه کار درجه یک ارائه می ده)

اما من...
    من نه یک پزشک هستم
    نه یک دندان پزشک
    فقط یکی از اعضای PW که میخواست اطلاعات عمومیش رو در اختیار دیگر دوستانش بذاره.
    Last edited by djbagoor; 27-08-2010 at 01:48.

16. 4 کاربر از djbagoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •