الان خونت از نظر طرفداراش حلالهبه هر حال امیدوارم دلتون رو شاد کنه ( هر چند بعید میدونم
شما اصولاَ علاقه خاصی از نوع برعکس به هیتلر نداری؟بله منم وقتی 98 بازی میکردم با هندوراس به آلمان 6 تا 6 تا گل میزدم![]()
![]()
الان خونت از نظر طرفداراش حلالهبه هر حال امیدوارم دلتون رو شاد کنه ( هر چند بعید میدونم
شما اصولاَ علاقه خاصی از نوع برعکس به هیتلر نداری؟بله منم وقتی 98 بازی میکردم با هندوراس به آلمان 6 تا 6 تا گل میزدم![]()
![]()
(با لحن ترکی بخون )دوست من طرفدار ها ی ما 100% ،یکه ! یل یا تا طوفان یاتا یاتماز هندوراس پرچمیچه قدم تعصبی هستن طرفداراش
آدم جرات نمیکنه سوال بپرسه
به هر حال امیدوارم دلتون رو شاد کنه ( هر چند بعید میدونم ، نظرم رو گفتم خواهشا تعصبی بازی در نیارین)
![]()
البته اگه حق ما رو این عادل و جواد خیابانی نخورن![]()
من برم یه چند تا طرفدار تیراختور رو بیارم اینجا![]()
آقا من هم طرفداریم رو اعلام میکنم ، ساندیس میدین![]()
خب به نظر من پتانسیل بالا رفتن از گروه رو دارهبا دعا خیر ما و تلاش بچه ها انشا الله از گروه بالا میریم
![]()
یواش یواش
هندوراس هر تیمی نیست
طرفدارای هندوراس هر کسی نیست
علاقه به هندوراس کار هر کسی نیست
هندوراس رو با هر تیمی اشتباه نباید بگیرید !!!!
شما اصولاَ علاقه خاصی از نوع برعکس به هیتلر نداری؟
والا من به خود هیتلر از نوع بر عکسش علاقه دارم![]()
آلمان هم کلا به نوع برعکسشون
![]()
![]()
من دوس دارم از گروه 8 هندوراس و شیلی برن بالا.ولی کلا به نظرم شیلی باحالتره.چون سیستمش با همه تیما فرق داره و جدیده.البته هندوراسم خوبه ها!
راستی میگی ! خب لباسشون آبیه میرم طرفدارای گسترش فولاد رو میارمیواش یواش
هندوراس هر تیمی نیست
طرفدارای هندوراس هر کسی نیست
علاقه به هندوراس کار هر کسی نیست
هندوراس رو با هر تیمی اشتباه نباید بگیرید !!!!![]()
حالا باشه شیلی رم طوری بازی میکنیم صعود کنه خخخ !من دوس دارم از گروه 8 هندوراس و شیلی برن بالا.ولی کلا به نظرم شیلی باحالتره.چون سیستمش با همه تیما فرق داره و جدیده.البته هندوراسم خوبه ها![]()
من دوس دارم از گروه 8 هندوراس و شیلی برن بالا.ولی کلا به نظرم شیلی باحالتره.چون سیستمش با همه تیما فرق داره و جدیده.البته هندوراسم خوبه ها
خون ایشون به دلیل حرفای ضدشون بر علیه هندوراس حلال شد![]()
![]()
راستی میگی ! خب لباسشون آبیه میرم طرفدارای گسترش فولاد رو میارم![]()
شما هم میخوای خونت حلال بشه ها![]()
![]()
خون من جهنده هست در هر صورت حرامهشما هم میخوای خونت حلال بشه ها![]()
![]()
![]()
فردا با 100 تا اتوبوس میریم آفریقا خخخ
================================
اون سالی که کره شمالی شگفتی ساز شد بهش گفتن طوفان زرد حالا به هندوراس چی بگن ؟![]()
من اسمم امیر هست دوست عزیز ! شما هم خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر آشنا بشیم !
من به تیم برزیل از ضربه ایستگاهی گل میزدم به طوری که دروازه بان با توپ میرفت توی دروازه !
نظر شما محترم هست ولی خب سعی کنید حقیقت رو ببینید ! هندوراس قهرمان این جام هست![]()
عجب تو اسم سی سا رو نمیدونی ؟
officer جان عزیز خوشحال میشم اسم شما رو بدونم واقعا سخته اسم این دوستمون سی سا رو هم بدونم خیلی خوشحال میشم![]()
![]()
![]()
منم اسمش رو نمیارمیه بلایی ممکنه سرش بیاد
خانم ها و آقایان بازیش رو کدوم کانال ماهواره ای نشون میده ما بریم خونه همسایه ببینیم ؟؟![]()
هندوراس
زنگ تفريح باحالي ميشه تيمش
Last edited by Bilbo; 07-06-2010 at 20:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)