داش هادی بازی بد معرفی نمیکنه که...![]()
داش هادی بازی بد معرفی نمیکنه که...![]()
230
بیاید کانال شیش منم هستم .
به خدا اینا نوبن در حد ف اینگ نوب !!
یه مپی هست باید بمب بذارند شما به عنوان پلیس دفاع میکنی رفتم تو اون ساختمون 4 نفر بودن همشونو با تفنگ زدم 4 تا کیل یکودمشون منو نزدن اصلا نفهمیدن من اونجام
اون اصلحه رو دارم تهش مثلثی شکله اسمش یادم نیست اما 36 چوق بود![]()
کلا خیلی خفنه تابستون معتادش میشم
پینگمم 200-250 هست معمولا
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:19 PM ----------
...داش هادی بازی بد معرفی نمیکنه که...![]()
![]()
بیخیال
راستی یه سر رفتم سرورهای UK پینگم اونجا حدود 250 بود ولی لامصب همه درجه ها خفن ستوان و سرهنگ و...چه لباسا و سلاحهایی داشتن.مهلت نمیدادن
دوباره اومدم تو rookie server.بالاخره یه روز ما هم میتونیم اونجا بازی کنیم وقتی حرفه ای شدیم
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
اسمت چیه حجت؟من الان کانال 6 بودم ندیدمت.
دوستان این بازی سرور اختصاصی داره؟
شما نوبا کجا بازی میکنین ؟
من دو ساعته channel 5 دارم بازی میکنم هیچ کدومو نمیبینم !! اسمم تو بازی [X]-[B]0[Y] هستش ...
الان M4 خریدم از جلوم رد شین هد شات رو شاخشه ...تازه گروهبان 3 هم شدم
![]()
ای بابا شما پوینت از کجا میارین سلاح میخرین؟ من پول تعمیر سلاحمم ندارم.همش 57000 تا پوینت دارم.البته میتونم سلاح بخرم ولی میترسم بعدش پول تعمیرش رو نداشته باشم.اخه هر بازی حدود 100-200 تا پوینت میده.شما چند پوینت و exp میگیرید بعد هر بازی؟
کدوم سلاح بهتره بخرم؟
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
من الان میرم شام بخورم شب میام بازی حدود ساعت 10 .میام همون کانال 5 همه بیاید اونجا.
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
سرور اختصاصی رو هر کسی میتونه ایجاد کنه.مهم اینه که کسی باشه که بتونه سرور رو همیشه آن نگه داره.
میشه براش پسورد هم گذاشت که غریبه وارد نشه.
اسلحه Micro Galil بهتره یا m16 ? به نظرم m16 این جدیدی که خریدم چیز چرتیه
نه سرور 5 زیادی حرفه ای هستند بیایان 6 لطفا
منم albis هستم رنک دو
حجت M16 نخر ! ارزش نداره ! مزخرف محضه ...
اگه یه اسلحه میخوای در همون رنج یا AK47 بخر یا M4
الان میخوام بدونه کلت هم بخرموقتی اسنایپ ور میداری باید همراش از اینا داشته باشی وگرنه طرف برسه بهت چاقو شدی ...
برادر من m16 رو از اول داشتم
متاسفانه micro galil خریدم و پول ندارم
بیا کانال 6 بهم ویسپ بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)