اگه میشه فرکانس لیدر رو هم بذارید...مرســـــــی...
اگه میشه فرکانس لیدر رو هم بذارید...مرســـــــی...
سلام.
من ترک 1c رو دارم.trt رو هم میگیرم.
میخواستم ببینم توی این شبکه هم پخش میشه؟
کدش چیه؟
من نفهمیدم که بالاخره امروز ساعت 21:30 یا 22:30 باید منتظر افتتاحیه باشیم ؟؟
خیلی نظرات پراکنده و متفاوته :(
آقا من که گیج شدم.
راهنمایی کنید با strong4622 و با ماهواره hotbird یا w3a کدوم شبکه افتتاحیه ببینم؟
(مدل ----- گفتم که واسه کد دهی راهنمایی کنین.ممنون)
فقط دیر نشه از دست بدیم هاااا
ممنونم
داداشی میتونی از شبکه ی لیدر در هاتبرد استفاده کنی(کل بازی ها!)
همینطور میتونی از الجزیره اسپورت(sjc) ببینی(افتتاحیه رو فقط)
برای مدل ----- هم یادم نیست الان! میپرسم خبرتون میکنم.....
برای وارد کردن کد هم کافیه که عدد 8280 رو وارد کنی!
برای اطلاعات بیشتر به صفحه ی زیر مراجعه بفرما!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید مخ شما رو خوردیم انقدر سوال کردیم، این رو کدوم ماهواره هست ؟همینطور میتونی از الجزیره اسپورت(sjc) ببینی(افتتاحیه رو فقط)
پیر شی الهی :دي
الجزیره اسپورت امروز اعلام کرد که این شبکه چندین بازی جام جهانی را به صورت رایگان پخش خواهد کرد.......منبع موثق در این شبکه گفت که این شبکه علاوه بر پخش رایگان مراسم افتتاحیه و بازی افتتاحیه و همچنین بازی فینال قصد دارد که بازیهای مرحله ی نیمه نهایی و همچنین بازیهایی که تیم الجزایر در آن شرکت دارد را نیز به صورت رایگان پخش کند و برای این کار با فیفا مذاکراتی داشته است
آنچه که در حال حاظر مسلم شده این است که این شبکه مراسم افتتاحیه و بازی افتتاحیه در 11 جون بین مکزیک و آفریقای جنوبی وبازی فینال را به صورت رایگان پخش خواهد کردو برای پخش رایگان بازیهای مرحله ی نیمه نهایی نیز در حال مذاکره است و برای پخش بازیهای تیم الجزایر به عنوان تنها نماینده جهان عرب هم تلاش خواهد کرد.....
سلام بر اساتید: من ----- 250HD دارم که با cccam اکثر کانالهای اچ دی و غیره رو دارم لطفا بگید بهترین کانالها برای پخش مراسم افتتاحیه کدوم شبکه ها هست و لطفا ساعتشم برای ایران بگید..ممنون....
خواهشمندم رفیق...کاربرد انجمن همینه!ببخشید مخ شما رو خوردیم انقدر سوال کردیم
این شبکه روی هاتبرد هستش و فرکانس هاش هستند:
اگر هم نایلست دارین که فرکانسش هست:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)