دقیقا مجتبی جان
چه جامی بود و چه حالی هم داد!
دلم واسه روبرتو کارلوس هم تنگ شده![]()
دقیقا مجتبی جان
چه جامی بود و چه حالی هم داد!
دلم واسه روبرتو کارلوس هم تنگ شده![]()
آقا جان حالا به خاطر بازیکن 50 سال پیش، میگی برزیل قهرمانه؟
مثه این میمونه که چون ما 2500 سال پیش کشور مقتدری بودیم، بگیم الان هم هستیم : دی
پله یکی از اسطوره ها بود! رونالدو ، ریوالدو،روبرتو کارلوس، کافو ، ببتو ، روماریو و ....
بازیکن که کم نداره ، همین الآن کاکا مگه کم کسیه؟
همه بازیکناش حرفی واسه گفتن دارن.
پس ما اگه از تیممون طرفداری نکنیم شما میخایید طرفداری کنید ؟؟اصلا وظیفه طرفدار چیه؟ یه طرفدار واسه چی طرفداری یه تیمو میگیره؟؟ منظورم اینه که ما داریم طرفداری تیممونو میگیریم باید بگیم ما قهرمانیم مگه نمیدونید طرفدارها یار دوازدهم تیم هستند ما باید بگیم و میگیم که ما بازم و بازم قهرمانیممثه این میمونه که چون ما 2500 سال پیش کشور مقتدری بودیم، بگیم الان هم هستیم
بابا تمام تیمهای حاضر تو جام جهانی الان ادعای قهرمانی دارن برزیل یکم حداقل به اسمش فکر کنید نباید بگه قهرمان میشه؟؟؟؟
برزیل یه زمانی عشق من بود.....
ای کاش امسال رونالدو بود اونوقت از سال 94 تا الان تو همه ی جاما بود(البته جام 94 بازی نکرد).میشد 5 دور....
اقا منم از این رونالدو خیلی خوشم میومد از بچگی حیف شد ولی بازم برزیل شانس اول قهرمانیه همیشه خوب بودن من از بازیشون لذت میبرم.
برزیل تیم خوبی هم هست اتفاقن و مطمئنن تا فینال می آید اما آنجا از هلند می بازد و دوم می شود
ببخشید منظورم این بود
Last edited by amirarsalaan; 09-06-2010 at 00:40.
حواست باشه داری در مورد پر افتخارترین تیم جهان حرف میزنی و اونم تو تاپیکش
هلند تا حالا رنگ جام رو دیده ؟![]()
Last edited by mani_2004_2006; 09-06-2010 at 00:35.
گویا قوانین این بخش رو مطالعه نفرمودید!
====ویرایش
پسستون رو ویرایش کردید منم ویرایش کردم . درست نیس تو تاپیک تیم های دیگه اونجوری پست بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)