تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 104 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 1040

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی هلند

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نمیدونم منم مثل شما در همین حد میدونم اما اونجوری که تو اخبار ورزشی گفت این بود که روبن مصدومیتش جزییه و سرمربی هلند اونو از فهرست تیم خط نزده

---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------

منم فکر میکنم مثل یورو 2008 همه تیمها رو ببریم میگم احتمال داره دور بعد به پرتغال بخوریم یا نه؟ کسی میدونه؟

2. این کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirarsalaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سایت گل- به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،دقايقی پيش به طور قطعی مشخص شد که آرين روبن،هافبک باشگاه بايرن مونيخ و تيم ملی هلند،حضور در بازيهای جام جهانی 2010 را از دست داد.
    او در بازی دوستانه تيم ملی هلند با مجارستان،مصدوم شد و پزشکان تيم ملی هلند به طور رسمی اعلام کردند که او به جام جهانی 2010 آفريقای جنوبی نخواهد رسيد و بايد تحت مداوا قرار گيرد.
    نـــــــــــــــه خدا نكنه اين اتفاق بيافته ،‌آقا اين آواتار رو هم كاش عوض مي كردي چون قرار اين لباس هم مثل ساير لباس ها امسال از دم تيغ نارنجي پوشان بگذره
    روبنم میرسه مطمئن باشد!
    خوب اینطور که اخبار ورزشی شبکه خبر گفت انگار روبن مصدومیتش جزییه و به جام جهانی میرسه

نمیدونم منم مثل شما در همین حد میدونم اما اونجوری که تو اخبار ورزشی گفت این بود که روبن مصدومیتش جزییه و سرمربی هلند اونو از فهرست تیم خط نزده
    توكل بر خدا ايشالا ميرسه امشب همگي براي شفاي عاجل آن حضرت دعا مي كنيم

به نظر من تو اين گرو كامرون رو بزنيم ديگه مشكلي نيست قهرمانيم

منم فکر میکنم مثل یورو 2008 همه تیمها رو ببریم میگم احتمال داره دور بعد به پرتغال بخوریم یا نه؟ کسی میدونه؟
    پرتغال و غير پرتغال نداره امسال همه رو برديم

Last edited by amirarsalaan; 07-06-2010 at 10:14.

4. 2 کاربر از amirarsalaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من این حرفو بدون دلیل نگفتم

آخه پرتغال یه جور گربه سیاه تیمه دیگه بهتره که بش نخوریم

خوب خودم یافتم اگه تو گروه اول یا دوم بشیم میخورم به ایتالیا(فکر کنم دوم میشه تو گروش) یا پاراگوئه یا اسلواکی

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

من این حرفو بدون دلیل نگفتم

آخه پرتغال یه جور گربه سیاه تیمه دیگه بهتره که بش نخوریم

خوب خودم یافتم اگه تو گروه اول یا دوم بشیم میخورم به ایتالیا(فکر کنم دوم میشه تو گروش) یا پاراگوئه یا اسلواکی
    فعلا تو فکر این باشید که چطوری از فرانسه بگذرید ایتالیا و پرتغال حله..............

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فعلا تو فکر این باشید که چطوری از فرانسه بگذرید ایتالیا و پرتغال حله..............
    همون یورو قدرت تیمتون مشخص شد دیگه لازم نیست تو فکرش باشیم در ضمن چار دیواری اختیاری
    یالا پاشو برو بیرون.....

8. این کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

یالا پاشو برو بیرون.....
    نخوام..........
    شوخی کردم موفق باشید...............

10. این کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت marvan zhao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فرانسه
    انگلیس
    هلند
    بهترین تیمهای دنیا

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فرانسه
    انگلیس
    هلند
    بهترین تیمهای دنیا
    آقا خوش اومدی به تاپیکمون
    البته باید هلند رو بالاتر قرار بدی

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مصدومیت روبن چندان جدی نیست؛هلندی ها امیدوار به بازگشت روبن

سایت گل- برت فان ماروویک، سرمربی تیم ملی هلند امیدوار است که آرین روبن مصدوم بتواند به موقع به روزهای اوجش بازگشته و در چند دیدار برای تیم ملی کشورش روانه میدان شود.

ستاره 26 ساله باشگاه بایرن مونیخ در جریان دیدار دوستانه تیم ملی کشورش مقابل مجارستان مصدوم شد و نگرانی ها در مورد شدت مصدومیت و غیبت او در رقابتهای جام جهانی فراوان بود ولی فان ماروویک در صحبتهایی اعلام کرده که نام روبن در لیست 23 نفره اش را خط نمی زند و به او این فرصت را خواهد داد تا زمانی که به روزهای اوجش بازگردد، بتواند به تیم ملی بازگردد.

سرمربی تیم ملی هلند در صحبتهایی در این رابطه گفت:« در حال حاضر جای روبن را با بازیکن دیگری عوض نمی کنم، چرا که می خواهم به او این فرصت را بدهم که تا بار دیگر به اردوی تیم بازگردد.»

پاسخ آزمایشهای پزشکی گویای آن بود که او دچار پارگی کوچکی در ناحیه همسترینگ پای چپش شده است ولی خود روبن در صحبتهایی اعلام کرد که در انتظار دوره بازیابی طولانی مدتی است که بتواند بر مصدومیتش غلبه کرده و کمی دیرتر به آفریقای جنوبی پرواز خواهد کرد.

روبن در این رابطه گفت:« در 24 ساعت گذشته من حمایت فراوانی از سوی مردمی که اطرافم هستند دریافت کردم و این تاثیر بسیار مثبتی برروی من گذاشت.پس از مصدومیت من برای معاینات اولیه به رختکن رفتم که بسیار سخت بود. ولی مشخص بود که اوضاع چندان خوب نیست ، چون درد فراوانی را احساس می کردم. امروز اسکن کردم ومشخص شد که تنها پارگی بسیار کوچکی در همسترینگ چپم ایجاد شده. در سه سال اخیر من مصدومیت عضلانی ای نداشتم.»

روبن ادامه داد:« این اتفاق به آن دلیل افتاد که گام بیش از حد بزرگی برداشتم. آنها به من گفتند که اگر درک کوئیت یک چنین گامی برداشته بود، او نیز ممکن بود درگیر چنین مصدومیتی شود ولی من به پایم برای بهبود زمان می دهم و پس از 4 تا 6 هفته به زمین باز خواهم گشت ولی ما زمان زیادی نداریم. من تا لحظه ای که نامم از لیست خط نخورده باشد ، مبارزه می کنم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مصدومیت روبن زیاد هم مهم نیست چون هلند بازیکن با تکنیک و با اخلاق و خوش استیلی به نام robin van persie دارد که تیم ملی هلند با تکیه بر ساقهای این بازیکن و ضربات مهلک پای چپ او مطمئنا قهرمان جام جهانی خواهد شد.
    زنده باد robin van persie
    به امید قهرمانی هلند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •