یعنی یک متر به نامه سورس من همنیی رو میگم کهsahbaliosگذشته بود راستی من یه در خواست هم دارم یک اسپیرت متناسب با گیم میکر که راحت بشه اسکریپتش میخوام که مال بازی king dome hearts
یعنی یک متر به نامه سورس من همنیی رو میگم کهsahbaliosگذشته بود راستی من یه در خواست هم دارم یک اسپیرت متناسب با گیم میکر که راحت بشه اسکریپتش میخوام که مال بازی king dome hearts
عزيز جان اين يه برنامه براي توليد انيميشن بازي ها هست كه از فيزيك خوبي هم برخورداره !
آقاي Keb مدير محترم تاپيك يك حركت مفيد انجام بده تا ما تاپيك سرس و ليب رو بيخيال شيم !!!![]()
من برای استون ماین بازیم میخوام یک آدم باشه که وقتی میکشیش بشه به عنوان سنگ ازش استفاده کرد اگه یارو جنس بدن خودشم از سنگ باشه خیلی خوبه کسی میتونه برام درست کنه؟
اولا من مدیر نیستم من استارتر تاپیکم. دوما جون خیلی شلوغ میشه انجمن ساخت و ویرایش و -- بازی ها (قبلا همون تاپیک لیب و اسپرایت گیم میکر بود و دانلود مدل و تکسچر گیم استودیو و ...) تصمیم گرفتیم این تاپیک رو بزنیم. شما هم اگه سورس خواستید بزارید یا درخواست کنین فقط تو همین تاپیک.
خوب دونه دونه بگید چی میخواید و واسه چه انجینی؟
این دو تا سایت واسه اسپرایت و تکستچر.
واسه اسپرایت :
واسه تکستچر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسپرايت بچگي هاي دوتا از كشتي كج كارهاي معروف ! جان سينا و رندي اوتن !
![]()
رندي اوتنشو خودم دستكاري كردم بهتر شد
![]()
سلام دوباره به همه شرمنده یه چند روزی نبودم. نتونستم براتون مدل بزارم.داشتیم دوکون میزدیم دیگه سرمون شلوغ بود.
حالا اگه میشه دوباره بگید چی میخواید براتون بزارم . اول با یه مدل از نانو سوییت کرایسیس براتون میزارم تا از دلتون در بیارم.
بعد ایشالله فردا براتون یه سری تکستچر با نورمالش میزارم برید حال کنید.
این نانو سوییت
حجمش حدود 12 مگ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by NINJA0098; 04-07-2010 at 08:57.
دستت درد نکنه.
تو صفحه های قبل گفتم مدل آدمک میخوام. شاتش رو هم گذاشتم.
براي آدم نداري ؟
اگه مدل آدم داری بذار.
همه (از جمله خودم) نیاز داریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)