ویپر تلفظ میشه یعنی بخار . مثل این تلفظ میشه : veyperوپور ایکس از سافایر العان
الان![]()
ویپر تلفظ میشه یعنی بخار . مثل این تلفظ میشه : veyperوپور ایکس از سافایر العان
الان![]()
من هم اولا میگفتم ویپر ایکس.ولی یه روز رفتم نمایندگیه سافایر تو بازار ایران طرف هر چی بهش میگفتیم ویپر میگفت چی؟؟؟؟!!
آخرش خودش گفت منظورت وپور ایکس هستش و کلا یه آبرو ریزی شد جلوی مسئول فروش سافایر.قبل از این رفته بودم تو دیکشنری تلفظش همون به صورت WEYPER هست و تا چند وقت پیش ما هم میگفتیم ویپر.ولی نمایندگی گفت باید بگی وپور ایکس.منم گفتم خوب طرف نمایندگیشو داره.حتما درست میگه دیگه.نه.........
Last edited by MAGIDIYUM; 02-06-2010 at 14:42.
این تاپیک رو با بدبختی پیدا کردم که مال حدود یک ماه و خورده ای پیشه.ما به این بنده خدا در پایان صفحه تلفظ ویپر یاد دادیم و اون موقع من هم تو فاز ویپر بودم.....
العان دیگه وپور شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن العان که میرم مغازه میگم وپور حالیشون میشه تا بگم ویپر و نمیدونم چرا.آخه اصلش weyper است که میشه بخار و دقیقا صادقه چون داخل به اصطلاح هیت پایپ در قسمت پایه ی هیتسینک این خنک کننده در داخلش از بخار سرد شده برای خنک کنندگی استفاده میشه.به هر حال ما هم همرنگ جماعت شدیم و بروز پیش میریم دیگه....
![]()
من پاش بیفته نیم ساعت بحث میکنم تا بفهمن درستش چیه . مثلا من هرگز نخواهم گفت پرشین . هر چند همه بگن . پرژن درسته .
به نظر من اون نمایندگیه میخواسته اذیت کنه یه کم بخنده
خوب اونم آدم دیگه بلده ..... بریزه .
![]()
نه خدایی.....جدی میگم...العان تو بازار ایران و رضا تو هر مغازه ای رفتم وپور اسم بردن و من یک بار هم نشنیدم بگن ویپر.کلا همشون میگن.فقط محدود به اون مغازه ی نمایندگی نمیشه.فکر کنم این نمایندگی ها گفتن و بقیه ی مغازه ها واگیر گرفتن.اتفاقا به نمایندگیه اول گفتم ویپر تلفظ میشه.گفت این یه اسم هست برای این مدل و از شرکت ایران و طبق نظر شرکت اصلیه سافایر در خارج اسم این رو وپور گذاشتند و با اون ویپر که تو هر جایی دیدی یا شنیدی فرق داره.اسمش وپوره.گفت به معنیش کاری نداشته باش.اسمش وپور هست..... ما هم گفتیم بااااشه
در واقع بزار راحت تر بگم....طرف گفت یه اسم جدید هست و به هیچ کلمه ای ربطی نداره و به قول خودمون من دراودی.ببین سه حالت داره:
1-اشتباه گفته و خواسته رو سوتیش ماله بکشه.
2-شاید واقعا یه اسم جیدید باشه
3-یک کلاغ چهل کلاغ شده و هر کی یه چیزی تو بازار گفته و دهن به دهن چرخیده و آخرش این اسم ازش در اومده.
نه اینجوری نمیشه....باید زنگ زد به شرکت فونیران تا قضیه روشن شه....!!!!!![]()
گرافیک GTX 285 چنده ؟؟؟؟
Last edited by eragorn; 04-06-2010 at 01:28.
این کارت اصلا ارزش خرید نداره..میدونی چرا؟چون 430 تومن مایش هست و اگه بخوام این پولو بدم ....میرم یه 5870 از سافایر میگیرم 445 تومن و تقریبا با همون قیمت و تازه قدرتش هم بیشتره و تکنولوژیه ساختش هم جدیدتره و همینطور گرمای کمتری تولید میکنه و مصرف برقش هم کمتره.
پس صرف نداره.....
سلام دوستان عزیز
میشه آدرس بازار رایانه تهران رو بهم بگید .؟؟؟ من نمیدونم کجاست .
ممنون میشم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)