عزیز من، ملاک هر کسی برای بازی می تونه متفاوت باشه.منظورم ملاک سلیقه نیست، بلکه دلیله.
در مورد اینکه شما می فرمایید خیلی ها رو میشناسی که از انجام این بازی لذت بردن هم دلیل بر خوب بودن بازی نیست.
شما دوست داشتی و من دوست نداشتم.حالا به هر دلیلی.
عزیز من، ملاک هر کسی برای بازی می تونه متفاوت باشه.منظورم ملاک سلیقه نیست، بلکه دلیله.
در مورد اینکه شما می فرمایید خیلی ها رو میشناسی که از انجام این بازی لذت بردن هم دلیل بر خوب بودن بازی نیست.
شما دوست داشتی و من دوست نداشتم.حالا به هر دلیلی.
من نسخه 2 دو رو تازه گیها تموم کردم و الان اولای اکسپنشن نسخه 2 یا همون reborn هستم یه چندتا سوال دارم اول اینکه آخر نسخه دوم چی میشه اصلا جریانش چیه؟ اونجا که میشینی روی صندلی و میری یه جایی مثل برزخ بعد آخرش آلما رو میبینی که وسط آتیش داره ناله میکنه بعد میاد دستت رو میگیره میذاره روی شکمش که ظاهرا بارداره جریانش چیه چرا میری اونجا اصلا جریان این دخترک چیه چرا حاملس خیلی دلم براش سوخت یاد فیلم حلقه افتادم و سرگذست غم انگیز اون دخترک و یه سوال دیگه:F.E.A.R. 3 اومده یا نه؟
هنوز نه دوست من...چند ماه دیگهF.E.A.R. 3 اومده یا نه؟
در کل زیاد دل به این شماره نبند که گند زده به شماره های قبلی...از همین الان باید لقب بدترین شوتر اول شخص سال رو بهش داد!
باهاتون موافقم... اون از اتمسفر مزخرف که 2 نفره باید رفت!! اصلا خنده داره بازی ترسناک 2 نفرههنوز نه دوست من...چند ماه دیگه
در کل زیاد دل به این شماره نبند که گند زده به شماره های قبلی...از همین الان باید لقب بدترین شوتر اول شخص سال رو بهش داد!توی شماره 2 هم تا با یکی همراه میشدیم بعد از جنگ ها و جاهایی که ترسناک میشد از هم جدا میشدیم... و تنها میرفتیم.
گرافیک که هیچی نمیگم![]()
دبگه همین دیگه... شاید بشه به عنوان یک شوتر معمولی یه نیم نگاهی بهش انداخت...
راستی Monolith هم که کاره ای نیست درسته؟!
اونجا که میری تو برزخ توهمه . اون صدایه ناله هم از واقعیت داره میاد ! یه کارایی بینتون صورت میگیره الما حامله میشه !من نسخه 2 دو رو تازه گیها تموم کردم و الان اولای اکسپنشن نسخه 2 یا همون reborn هستم یه چندتا سوال دارم اول اینکه آخر نسخه دوم چی میشه اصلا جریانش چیه؟ اونجا که میشینی روی صندلی و میری یه جایی مثل برزخ بعد آخرش آلما رو میبینی که وسط آتیش داره ناله میکنه بعد میاد دستت رو میگیره میذاره روی شکمش که ظاهرا بارداره جریانش چیه چرا میری اونجا اصلا جریان این دخترک چیه چرا حاملس خیلی دلم براش سوخت یاد فیلم حلقه افتادم و سرگذست غم انگیز اون دخترک و یه سوال دیگه![]()
Last edited by Reza Azimy_RW; 24-03-2011 at 00:04.
نه دیگه مونولیت عمرا همچین گندی به این بازی نمیزد!!! بازیی که روزگاری از بهترین بازی های تاریخ بود (نسخه ی 1) و البته هنوزم به نظر من هستراستی Monolith هم که کاره ای نیست درسته؟!
منم موافقم نسخه 2 رو من فقط برای تمام کردن و خلاص شدن از شرش بازی کردم
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
میشه بیشتر توضیح بدی؟
می خوای برات عکسشو بندازه![]()
سلام خدایش بازی خوبیه اما شاید یکم پیچیده شده باشه اما من میگن بازی خوبیه و جای پیشرفت داره خوب حالا شاید این بار بترکونه همه رو خدا رو چه دیدی
خوشبختانه این بازی حدود یه ماه دیگه هم تاخیر خورد
یعنی از 27 May به June 24 تغییر پیدا کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)