گرافیک من 6600 هست رم هم512
بازی رو روان اجرامی کند
گرافیک من 6600 هست رم هم512
بازی رو روان اجرامی کند
پس چرا روی سیستم من که رم یک گیگ دارم روون اجرا نمیشه؟
برای اینکه روون اجرا بشه بازی رو اجرا کردی رفتی تویه خیابونو یه گاز دادی بعد میری توی video و HDU
رو تیک میزنی و َAPPLAY میکونی بعد دوباره قیر فعالش می کنی و میری بازی می کنی
اين گزينه كه براى من كلاً غيرفعال است يعنى تيره رنگ است و قابل فعال شدن نيست؟!
معمولاً بازى هايى كه از شركت Atari بيرون مى آيد اينجورى هستند يعنى عجيب و غريب عمل مى كند مثلاً نمونش Driver Parallel lines كه توش دارى از اسلحه استفاده مى كنى ولى اسلحه نامرئى است!
فكركنم از اين بازى خوب استقبال نشده است به دليل ملزومات بازى كه بالاست!البته ما وظيفه داريم تغييرات جديد و Patch را معرفى كنيم
كه اگر دوستان در طى اين 7-8 ماه معرفى مى كردند بهتر بود
شما مى توانيد با جستجوى عبارت TDU_PC_Patch_166A.zip در Google و انتخاب يكى از سايت هاى Mirror اقدام به دانلود Patch 1.66A با حجم 16.4 مگابايت كنيد كه مشكلات زير را در بازى (به گفته سايت منبع Atari) رفع كندو دو ماشين Audi RS4 و Nissan Skyline R34 را به بازى اضافه مى كند:
Anti Cheat measures implemented throughout the gameبراى دانلود كرك اين Patch نيز كافيست با جستجوى نام بازى در يكى از دوسايت زير كرك را با حجم 2.64 مگابايت دانلود كنيد(هر دو كرك يكى است) و با فايل اصلى بازى جايگزين كنيد :
Fully reworked save system. Profiles can not be corrupted anymore (note: players will not be able to load a corrupted savegame.)
Fixed crashes and improved stability everywhere in the game
Fixed bug when a 'New game' is created with an online profile (remanent information)
Improved online code (better management of lobbies, optimization of freeride sessions, ?isolate? feature of the free ride improved)
Fixed various bugs in drive in (linked with scores and cars)
Fixed traffic cars flying around
Fixed bug on multi-threading code
Fixed some crackering/stuttering sound issues
Fixed bugs in photo mode
Fixed some corruption on car graphics
Improved volume balance and bass power
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد!![]()
دستت درد نکنه دوست من .
موفق باشید ...
اين پچ براي چه موقعي هست
منظورم اينه كه چند وقت ازش گذشته؟
تاريخ دقيقش فكر كنم مال 17-07-2007 باشه![]()
اوكي ممنون دوست من
اوه در ضمن تمام اين امكانات واقعا بهش اضافه شده؟![]()
بيشتر تغييرات مربوط به حالت Online است كه چون ما Key معتبر نداريم و هنگام Multiplayer آن Key ها چك مى شود نمى توانيم اكنون نظرى بدهيم.در موردحالت Offline فكر كنم بهترين تغيير ، تغيير زيرى است چون سيستم قبلى Save ها خوب نبود و بعضى مواقع Save بازى مى پريد و يا بازى Error مى داد.
Fully reworked save system. Profiles can not be corrupted anymore (note: players will not be able to load a corrupted savegame.)
سلام...
كسي كد online بازي رو نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)