تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 34 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 331

نام تاپيک: Bulletstorm

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    واقعا نمیدونم چی بگم در مورد این بازی . کلیف بی و اون 2 تای دیگه حرف میزنن در مورد بازی !
    گیم پلی دیوانه کنندست : دی جملاتی هم که به کار میبرن بعد کشتن خیلی باحاله دوست دارم . مسعود تو هم دوست داری احتمالا : دی
    کلا بساط آنلاین رو راه بندازین با هم بازی کنیم شاد شیم لذت ببریم ! مخصوصا این دوست عزیز بالایی : دی

2. 10 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ها نه مجید جون

دمو نمیاد نه خود بازی... حالا اومدن یا نیومدن دمو اصلا مهم نیست
    دادا خوب یه دلیل باس بدن دیگه همینطوری رو هوا که نمیشه .. مثلا اگه گفته بودن رو 360 دمو نمیدیم مطمئنا خوب 360ها همچین زیاد حال نمی کردن با این قضیه ها ؟ یک کارایی می کنن بعضی وقتا .. شاید بشه این قضیه رو اینجوری بررسی کرد که در واقع باز دوباره بیس کاری این بازی همون کنسول هست و به احتمال خیلی زیاد باید منتظر یه port بزرگ دیگه واسه pc باشیم و احتمالا هم این پرت کردن همین دمو هم با مشکل (شاید) روبرو شده گفتن ولش کن بزار رو کنسول دمو رو بدیم بعد تا موقع رلیز واسه pc هم یه کارایی می کنیم (هنوز گند epic تو پرت کردن GeOW واسه PC یادمون نرفته ! خدایا چقدر مشکل افت فریم و لود کردن الکی داشت اون بازی) .... من اینو یه زنگ خطر می دونم ....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دادا خوب یه دلیل باس بدن دیگه همینطوری رو هوا که نمیشه .. مثلا اگه گفته بودن رو 360 دمو نمیدیم مطمئنا خوب 360ها همچین زیاد حال نمی کردن با این قضیه ها ؟ یک کارایی می کنن بعضی وقتا .. شاید بشه این قضیه رو اینجوری بررسی کرد که در واقع باز دوباره بیس کاری این بازی همون کنسول هست و به احتمال خیلی زیاد باید منتظر یه port بزرگ دیگه واسه pc باشیم و احتمالا هم این پرت کردن همین دمو هم با مشکل (شاید) روبرو شده گفتن ولش کن بزار رو کنسول دمو رو بدیم بعد تا موقع رلیز واسه pc هم یه کارایی می کنیم (هنوز گند epic تو پرت کردن GeOW واسه PC یادمون نرفته ! خدایا چقدر مشکل افت فریم و لود کردن الکی داشت اون بازی) .... من اینو یه زنگ خطر می دونم ....
    من که Gears of war بازی کردم مشکل انچنانی نداشت و کلا پرت خوبی بود !
    فقط خیلی کم افت فریم داشت که در اکثر بازی ها وجود داره و لود هم خیلی سریع و کم بود !!!

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

کد:
    کد:
    کلا بساط آنلاین رو راه بندازین با هم بازی کنیم شاد شیم لذت ببریم ! مخصوصا این دوست عزیز بالایی : دی
    این دیگه چی بود بابا........... معکرس.

من که از الان میگم واسه زمان عرضه بازی حتما لایو هستم.........چون واسه خاطر بتای گیرز3 هم که شده میام(البته اگه واسه ما هم قابلیت تست بدن)در کل گیرز3 که واسه خودمه ...رقیبی ندارم توش با قاطعیت اعلام می کنم(حتی تو نوید)ولی اینو باس بازی کنم تا دستم بیاد..... .

این echo mode هم که توضیحشو دادن خوراکه انلاین .با هم بازی می کنیم اینجوری میشیم:

اونجا هم که کلیف میگه everygame needs shotgun خیلی باحال بود..........

.
    .

.
    .

6. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که Gears of war بازی کردم مشکل انچنانی نداشت و کلا پرت خوبی بود !
    فقط خیلی کم افت فریم داشت که در اکثر بازی ها وجود داره و لود هم خیلی سریع و کم بود !!!
    والا برادر اون اوایل که اومد .. ویندوز ویستا که خودش کم مشکل نبود اینا هم که به حساب خودشون بازی رو Dx10 هم گزاشته بودن که در واقع dx10 بودنش چیزی به جز HDR+AA نبود ! و بعد کم کم پچ اومد و مشکلاتش تا حدودی بر طرف شد ... منظورم از لود ها هم .. لودهای هنگام بازی بود که حتی اون زمان با 2gb رم هم این مشکل برطرف نشد که نشد و تا حدودی بود .. و مسلما در یک سال اخیر (حداقل) با وجود نوع سیستم های که تو بازار وجود داره و به لطف ویندوز 7 این مشکلات خیلی خیلی کمتر شده نسبت به اولین نسخه رسمی که در زمان انتشار بدست کاربرا رسید ..

8. این کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

من که از الان میگم واسه زمان عرضه بازی حتما لایو هستم.........چون واسه خاطر بتای گیرز3 هم که شده میام(البته اگه واسه ما هم قابلیت تست بدن)در کل گیرز3 که واسه خودمه ...رقیبی ندارم توش با قاطعیت اعلام می کنم(حتی تو نوید)ولی اینو باس بازی کنم تا دستم بیاد..... .
    چه ربطی به دنده جنگی داره باو ؟ اونکه فقط تو نسخه ی Epic Edition هستش ! اما بتای Gears حتما میاد برای دان روی لایو شک نکن
    در مورد قابلیت هات در دنده جنگی هم بیا که دور هم باشیم : دی

اونجا هم که کلیف میگه everygame needs shotgun خیلی باحال بود..........
    اینو به خاطر من گفته : دی

یعنی ما اینقدر خوشگل بودیم خبر نداشتیم ؟ : دی

10. 4 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

چند تا عکس باحال گرفتم از تریلر(البته چون sd شو دانلود کرده بودم خیلی کیفیت بالایی نداره ولی خوبه):

اسلحه flail gun که به بدن مقتول چند تا بمب وصل می کنه بعد دشمن منفجر میشه.... .

اسلحه peacemaker که تاثیرشو دارین تو عکس می بینین

یکی از چهار شاتگان بازی

مینی گان بازی

اسلحه bouncer که توپی رو میفرسته به سمت دشمن و منفجر میشه(مثه اسلحه halo

اینم کلیفی خودمون که داره چشمک میزنه

چه ربطی به دنده جنگی داره باو ؟ اونکه فقط تو نسخه ی Epic Edition هستش ! اما بتای Gears حتما میاد برای دان روی لایو شک نکن
    در مورد قابلیت هات در دنده جنگی هم بیا که دور هم باشیم : دی
    به خاطر همزمانی تست بتای گیرز با با این بازی گفتم .........یکی هم اینکه من تاپیک هر بازی که برم باز قلبم پیش gears3 هستش.....
    +
    حتما میام انشالله ......حتما .

.

12. 12 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

واقعا نمیدونم چی بگم در مورد این بازی . کلیف بی و اون 2 تای دیگه حرف میزنن در مورد بازی !
    گیم پلی دیوانه کنندست : دی جملاتی هم که به کار میبرن بعد کشتن خیلی باحاله دوست دارم . مسعود تو هم دوست داری احتمالا : دی
    عجب تیم سازنده ی با حالی...مخصوصا اون خانم محرتم : دی
    تنها چیزی که دوست دارم اینه که داستان بازی جدی نباشه... یعنی مثه گیرز نباشه داستانش
    +
    کلا این اپیک و دوستان تو درست کردن سلاح های عجیب غریب و بسیار جالب استاد هستند.

محتوای مخفی: نوید 
    نوید من با چه زبونی بهت بگم نتم نمیکشه؟ : دی
    وگرنه میومدم باهات فیفا میزدم تا بدونی سیستم آلمانی چیه : دی

14. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

چند تا عکس باحال گرفتم از تریلر(البته چون sd شو دانلود کرده بودم خیلی کیفیت بالایی نداره ولی خوبه):
    سلام.

این تریلری که عکس ازش گرفتی کدوم تریلر هست ؟؟؟

اگه میشه لینکش رو بزار ...

در کل یه تریلر از بازی میخوام که گیم پلی بازی رو زیاد نشون بده.

ممنون.

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عجب تیم سازنده ی با حالی...مخصوصا اون خانم محرتم : دی
    تنها چیزی که دوست دارم اینه که داستان بازی جدی نباشه... یعنی مثه گیرز نباشه داستانش
    +
    کلا این اپیک و دوستان تو درست کردن سلاح های عجیب غریب و بسیار جالب استاد هستند.

محتوای مخفی: نوید 
    نوید من با چه زبونی بهت بگم نتم نمیکشه؟ : دی
    وگرنه میومدم باهات فیفا میزدم تا بدونی سیستم آلمانی چیه : دی
    من از این موضوع میترسم که بازی خیلی آسون باشه چون اینطور که از گیم پلای برمیومد ما به راحتی همه دشمن ها رو با خاک یکسان میکنیم و دغدغه ی زنده موندن نداریم !

سلام.

این تریلری که عکس ازش گرفتی کدوم تریلر هست ؟؟؟

اگه میشه لینکش رو بزار ...

در کل یه تریلر از بازی میخوام که گیم پلی بازی رو زیاد نشون بده.

ممنون.
    همین تریلر بالای صفحه:
    کد:

17. 2 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •