تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 55 از 55

نام تاپيک: 5870 یا 5850

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

جناب luches ممنون از اطلاعاتی که در اختیار من و سایر دوستان قراردادین
    میشه بپرسم دور فن رو روی چند درصد تنظیم کرده بودین که تو 5 دقیقه توی furmark به حداکثر دمای 70 رسیدین ؟
    اگه میشه گزینه هایی که تو furmark برای تست باید فعال باشه رو بگین + تنظمیات دیگه
    فقط تست furmark برای اور کافیه؟
    اگه دور فن رو auto باشه مشکلی پیش میاد؟
    دما تا چند درجه واسه کارت ضرر نداره؟
    Last edited by xzero; 08-06-2010 at 19:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه name's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

میشه درباره این کامل توضیح بدی یه آموزش کامل
    از خنک کننده استفاده میکنی؟
    همونطور که luches هم اشاره کرد خطر این کار برای کسانی که بخوان برای بار اول انجام بدن زیاده.
    حتما هم اگر خواستید انجام بدید از داس انجام بدین که اگر در محیط ویندوز انجام بدین احتمال خرابی کارت بسیار زیاد میشه.
    از این آدرس میتونین بایوس کارت خودتون و بایوسی که میخواهین استفاده کنین رو دانلود کنین.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این آدرس هم بطور کامل روش انجام کار رو توضیح داده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر هم خواستید انجام بدین خیلی دقت کنین.(اگر روش کار رو درست انجام بدین هیچ مشکلی پیش نمیاد مگر اینکه خدای نکرده برق قطع بشه)باز هم تاکید میکنم برای دفعه اول اگر انجام میدین خیلی خیلی دقت کنین.

در مورد خنک کننده هم فابریک خود کارته.در حداکثر لود هم نهایت بعد از حدود 20 دقیقه به 82 درجه میرسه وثابت میمونه.

3. این کاربر از name بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خواهش میکنم دوست عزیز....خوشحالم که که براتون مفید واقع شد.

برای تنظیم فن از همون afterburner استفاده کنید :
    1 چارت برا سرعت فن تعریف کنید (ابن ماله منه وشما بسته به نیاز خودت تعریفش کن)

اخر کار رو 1 پروفایل save کن و گزینه apply overclocking at system startup رو بزن.
    در ضمن گزینه Start with windows در تب General-setting رو نیز تیک بن. حالا سرعت فنت کاملا دست خودته و با بالا امدن ویندوس MSI afterburner دقیقا سرعت فن رو طبق دلخواه شما کنترل میکنه.

نیازی نیست بقیه رو تیک بزنید. همینطوریشم کارت زیر فشار خیلی زیادیه تو گیم هیچ وقت به همچین دمایی نمیرسه. من Battlefield:Bad company 2 رو دایرکت ایکس 11 . حداکثر جزئیات و AF:16 AA:8 بازی میکنم تو حالت اور ( تا فرکانس 5870) دما هیچ وقت از 65 بالاتر نمیره.اگر شما دمای کارتت تو فرمارک از حد مجاز بالاتر نرفت میتونید خیالتون از بابت دمای کارت در هنگام گیم و این حرفا راحت باشه و انکه کارتتون خوب خنک میشه. تا 80 ایرادی نداره ولی من ترجیح میدم کارتم همیشه خنک باشه برا همین چارت فن رو سرعت بالا تعریف کردم و چون با هدست بازی میکنم صداش رو اصلا نمشنوم.
    Last edited by luches; 08-06-2010 at 23:25.

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

ممنون
    یعنی باید اون درصد رو تغییر بدم برای فن فقط و گزینه ی enable user defined رو تیک بزنم؟
    3 دقیقه تست با furmark کافیه؟ رزولوشن رو 1920 که مانیتورم هست بزارم ؟
    بعد از اور باید ریستارت کنم؟ یا باید اول stability با furmark بگیرم؟
    شما خودتون توی اور دور فنتون رو روی چند درصد تنظیم کردین؟

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اول رو enable user defined تیک بزنی و بعد درصد ها رو چارت مشخص کنید و بعدشم ok کنید. رو 1 پروفایل save کنید و گزینه اورکلاک رو که تو عکس مشخص کردو تیک بزنید.
    در ضمن گزینه Start with windows در تب General-setting رو نیز تیک بن. حالا سرعت فنت کاملا دست خودته و با بالا امدن ویندوس MSI afterburner دقیقا سرعت فن رو طبق دلخواه شما کنترل میکنه.

شما 4-5 دقیقه برای گرفتن حداکثر دما تست کن و حتما لازم نیست رو Native Resolution باشه. رزولوزشن من 1600.900 است ولی تو 1440.900 تست کردم. مهم گرفتن بالاترین دم و تست پایداری کارت است.

لازم به رست کامپیوتر نیست. اورکلاک همون لحظه اعمال میشه و شما میتونی cancel کنی و دوباره ok کنی. اصلا نیازی به ریست نیست.
    در ضمن من پیشنهاد میکنم از همون تست گرافیک OCCT استفاده کنید. این هم error scan میکنه و هم کارت رو زیر فشار زیادی میزاره

30 دقیقه تو این تست کن و از طریق برنامه GPU-Z دما رو زیر نظر داشته باش. اگر بعد از 30 دقیقه ارور نگرفتی و دمای کارت از حد مجاز بالاتر نرفت (زیر 80)کارتت Stable است و فقط تو گیم هم 1 تستش بکن تا خیالت راحت شه.

در ضمن سرعت فن من همونیه که تو چارت داخل عکس در پست بالایی تعریف کردم.
    Last edited by luches; 09-06-2010 at 01:00.

7. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •