یعنی همونقدر که ویگان جلوی چلسی کاری کرد همونقدر هم امکان داره وایادولید بارسا رو متوقف کنه!
احتمالا بارسا جشنواره گل راه میندازه!
یعنی همونقدر که ویگان جلوی چلسی کاری کرد همونقدر هم امکان داره وایادولید بارسا رو متوقف کنه!
احتمالا بارسا جشنواره گل راه میندازه!
در مقایسه با رئال شاید اما انگلیسی هارو که خوب نشون میده. همون رئالم:
از یک رئالی.
اره خودش
در باره لیگ انگلیس هم ساعتاش بد بود و بازیاشون خیلی خیلی کم پخش شد - جز حساساش!
احتمالا اره ولی در کل انسان به امید زندست![]()
والا لیگ ایتالیا از لیگ بسکتبال اسپانیا خیلی بهتره...حداقلش تیمها نمیان کیسه گل تیم مقابل بشن و بازی ها به هیچ وجه یکطرف نیست...بیشتر شبیه بازی های کامپیوتریه تا بازی واقعیبی انصافینا : لیگ جزیره و لیگ خسته کننده ایتالیا رو هم نشون دادن که
ووووووووووووووو : فاشیست ندیده بودمتقدیما آث میلان رو یه تنه بالا میبردی تاپیکش رو فک کنم
-------------
من پس گرفتم : خواب آور نی : خدایی جذابیتش نسبت به جزیره کمتره دیگه - یه طرفه هم نبوده جزیره امسال
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
اگه مسی و کرکیج لاس نندازن تو بازی اره : ولی جدیدا سه تا میزنن میرن واسه تفریح !
آخه انگلیس ربطی نداره ساعت پخشش به اسپانیا که بخوایم با هم مقایسشون کنیم...در مقایسه با رئال شاید اما انگلیسی هارو که خوب نشون میده. همون رئالم:
من صد درصد قبول دارم این رو اما نکته ای که هست اینه که هر وقت هر دو تیم تویه یه روز بازی داشتن، یا بهتر بگم، هر روز بارسا بازی داشته، بازی بارسا پخش شده! مگه اون طرف رئال مثلا با سویا بازی داشته باشه یا دربی میلان باشه که بازی بارسا زبونم لال، پخش نشه یه وقت!از یک رئالی.
من واقعا به این مسئله امیدوارم!: دیاحتمالا بارسا جشنواره گل راه میندازه!
خداییش من شانس قهرمانی رئال رو در حد 1 درصد میدونم!!: دی
اگه حالا بارسا میهمان بود، باز یه چیزی...اما میزبانم هست و 100 هزارتا تماشاچی و...! کرک و پر بازیکنا وایا میریزه!: دی
مبارک بارسایی ها باشه هر چند خدایی بی انصافیه با این همه رکورد و امتیاز نتونی قهرمان شی! شانس-ه دیگه!
سایت گل - امیرحسین جلالی
هفته پایانی دو لیگ سطح اول فوتبال اروپا در راه است. در ایتالیا اینتر در خانه سیه نای سقوط کرده برای کسب قطعی پنجمین قهرمانی پیاپیش نیاز به پیروزی دارد و در اسپانیا بارسلونای صدرنشین باید در نیوکمپ وایادولیدی را ببرد که برای بقا در لیگا به امتیازات این آخرین بازی اش نیازی حیاتی دارد.
سرنوشت قهرمانی در هر سه لیگ بیست تیمی رده الف اروپا به روز آخر کشیده شد که در انگلستان چلسی توانست با اقتدار قهرمانی را از آن خودش کند و اینتر هم به احتمال بسیار زیاد قهرمان سری آ خواهد شد. اما در اسپانیا اوضاع در فصل جاری تا حدود زیادی عجیب به نظر می رسد.
ابتدا نگاهی به وضعیت تیمها در جدول لیگا بیندازیم و بعد به سراغ تحلیل اوضاع برویم. در فاصله یک بازی تا پایان فصل بارسا با 96 امتیاز و 94 گل زده در صدر قرار دارد و رئال مادرید با 95 امتیاز و 101 گل زده در رده دوم است.
تیم سوم جدول که والنسیا باشد تنها 68 امتیاز جمع کرده و فقط 58 گل زده است و آخرین تیم لیگا یعنی خرز 33 امتیاز دارد و 37 گل به ثمر رسانده است.
در انگلستان چلسی و منچستر 86 و 85 امتیاز دارند، تیم سوم یعنی آرسنال 75 امتیاز جمع کرده و آخرین تیم جدول پورتسموثی است که 28 امتیاز در مقابل نامش ثبت شده است.
اینتر و رم در ایتالیا 79 و 77 امتیاز دارند و میلان رده سومی 10 امتیاز از تیم دوم کمتر دارد و لیوورنوی رده بیستمی 29 امتیاز دارد. چنانچه بارسا و رئال و اینتر بازی آخرشان را ببرند قهرمان لیگا 13 امتیاز از قهرمان لیگ برتر و 17 امتیاز از قهرمان سری آ بیشتر امتیاز جمع کرده است.
از این جالب تر اینکه تیمی با کسب 98 امتیاز از 38 بازی(یعنی نزدیک به 86درصد امتیازات ممکن) نمی تواند در لیگا قهرمان شود.
این در حالی است که در 20 سال اخیر بالاترین امتیاز تیم قهرمان به فصل 96-97 برمی گردد که رئال با 92امتیاز(حدود 80درصد امتیازات) در آن قهرمان شد.
نکته اصلی در مورد فصل جاری لیگا همین نکته است: اینکه تیمی با کسب 86درصد امتیازات ممکن نتواند در یک لیگ قهرمان شود نشانه قوت آن لیگ است یا ضعف آن؟
با مقایسه ای که درباره نتایج پایانی لیگا در دهه 1990 و دهه 2000داشتم به این نتایج میرسیم:
در دهه 1990 بارسا شش بار، رئال دو بار و دپور و اتلتیکو هرکدام یک بار قهرمان شده اند. بیشترین امتیاز یک قهرمان به فصل 96-97 بازمی گردد که رئال 92 امتیاز گرفت و بیشترین اختلاف قهرمان با تیم چهارم جدول نیز در همان فصل حاصل شده که بین رئال و بتیس 15امتیاز فاصله وجود داشت.
متوسط امتیاز تیم قهرمان در این دهه 7/67 امتیاز بوده است و متوسط اختلاف تیمهای اول و چهارم نیز 9/10 امتیاز است. اما در دهه 2000 بارسا و رئال هریک چهار بار قهرمان شده اند(با احتساب قهرمانی امسال) و والنسیا هم 2بار در صدر جدول لیگا قرار گرفته است.
طبیعی است که رکوردها به فصل جاری بازمی گردد؛ جایی که اگر فرض کنیم سویای رده چهارمی هم آخرین بازی اش را ببرد اختلاف بارسای 99امتیازی با تیم چهارم به عدد تامل برانگیز 36 خواهد رسید.
متوسط امتیاز قهرمانها در این دهه 82 امتیاز و میانگین اختلاف قهرمان با تیم چهارم هم 5/16 امتیازاست که هر دو رقم نسبت به دهه قبل رشد چشمگیری را مشاهده می کنیم. به طور طبیعی و بر اساس اتفاقات این فصل باید گفت که فوتبال اسپانیا دیگر کاملا به یک فوتبال دوقطبی تبدیل شده است و این قضیه می تواند در دراز مدت به سود لیگا نباشد. بیشترین گردش مالی و بیشترین ستاره های دنیای فوتبال در لیگا حضور دارند و کماکان در فصل نقل و انتقالات توجه اکثر ستاره ها به دو تیم بارسا و رئال است.
اما حتی در همین شرایط هم زمزمه هایی مبنی بر تامل برخی ستاره ها از حضور در اسپانیا وجود دارد. از جمله توصیه آرسن ونگر به فابرگاس را داریم که با هشدار به این ستاره اسپانیایی لیگا را به دلیل دوقطبی بودن مورد شماتت قرار می دهد و به فابرگاس می گوید که چون سایر تیمهای اسپانیایی ضعیف هستند نمی توانی در آن لیگ پیشرفت کنی.
حتی خود یوهان کرایف در آخرین اظهارنظرش گفته است: «ما دو تيم را با اختلاف بالا نسبت به بقيه در صدرجدول ميبينيم و اين چيز خيلي خوبي هم نيست. اين مسأله فقط در يك كشور اتفاق افتاده و دلايل اقتصادي دارد.»
نگاهی به مهمترین نقل و انتقالات این فصل لیگا بیندازیم: کاکا، رونالدو و بن زما ستاره های میلان، یونایتد و لیون به رئال آمدند و زلاتان مهمترین ستاره ای بود که بارسا به خدمت گرفت. تمام این بازیکنان مطلقا نسبت به وضعیت فصل قبلشان دچار افت شدند.
اوضاع برای کاکا، بن زما و زلاتان اسفناک بود و رونالدو هم علیرغم درخشش نسبی هرگز نتوانست جایگاهش در منچستر را در رئال هم به دست بیاورد.(ضمنا بن زما و گاگو جام جهانی را هم از دست دادند) رئال در مقابل لیون که ضعیف ترین تیم مرحله نیمه نهایی چمپیونز و تیم سوم جدول لوشاپیونه است حذف شد تا آخرین حضورش در جمع چهار تیم برتر اروپا به همان فصل 2002-2003 برگردد و افسانه بارسا نیز در مقابل اندیشه های مورینیو به تاریخ سپرده شد. البته با تمام این تفاصیل نمی توان با قاطعیت به ارتباط مستقیم دو قطبی شدن لیگا و افت این لیگ رده اولی اروپایی رای داد.
چه اینکه در هریک از دهه های 90 و 2000 نمایندگان اسپانیا سه بار قهرمان شده اند و تیمهای اسپانیایی در ده فینال اخیر چمپیونز با چهار حضور در کنار ایتالیایی ها تنها از انگلیسی کم دارند که در پنج فینال از ده فینال اخیر نماینده داشته است. به این ترتیب وضعیت امسال لیگا را تنها می توان یک متغیر عجیب و تامل برانگیز دانست و برای بررسی اثرات و تبعات این متغیر بر کلیت فوتبال باشگاهی و حتی ملی اسپانیا باید منتظر سالهای بعد نشست.
هرگونه اظهار نظر درباره دلایل احتمالی اقتصادی، فرهنگی و سیاسی این ماجرا عجولانه، سرسری و ژورنالیستی خواهد بود که با وجود میل مفرطی که در کشور ما برای اینگونه احکام قطعی صادر کردن وجود دارد باید به شدت در برابر چنین وسوسه ای مقاومت کرد و منتظر آینده ماند.
رئال مادرید که احتمالا با برد بی حاصلش مقابل مالاگا تمامی رکوردهایش در لیگا(گل های زده، تعداد بردها و جمع امتیازات) را جابجا خواهد کرد، حتی یک جام نیز به خانه نمی برد و شاید تبدیل به اولین و آخرین تیمی در جهان خواهد شد که با 98 امتیاز و بیش از 100گل زده قادر به قهرمانی در لیگ نمی شود. این مساله ای است که احتمالا منجر به اتفاقات جدیدی در فوتبال باشگاهی اسپانیا و اروپا خواهد شد.
پی نوشت: بدیهی و بی نیاز از تذکراست که حتی اگر معجزه ای رخ دهد و رئال در روز آخر قهرمان این فصل لیگا شود تغییری در تحلیل فوق به وجود نخواهد آمد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسي: هرگز به رئال مادريد نخواهم رفت
من در حال حاضر در تيمي بازي ميكنم كه عاشق آن هستم و هرگز آن را ترك نخواهم كرد.
سايت گل - ليونل مسي ستاره آرژانتيني بارسلونا اعلام كرد كه هرگز نميتوان او را در لباس رئال مادريد ديد.
لئو در مصاحبه با روزنامه اسپورت چاپ كاتالونيا در اينباره ميگويد: «حقيقت اين است كه من هرگز خودم را در مادريد يا هر باشگاه ديگري نميبينم، من واقعاً از بودن در بارسا خوشحالم و اگر به من باشد حاضرم سالهاي سال در بارسلونا بمانم.»
اين مصاحبه در واكنش به ادعاي روزنامه آس مبني بر احتمال حضور مسي در رئال با قيمتي فوق نجومي صورت گرفته است. ستاره دوستداشتني بارسلونا ادامه داد: «اگر چه هيچ كس نميداند كه در آينده چه اتفاقي خواهد افتاد اما من اصرار دارم كه من را در هيچ جاي ديگري نبينيد. من در حال حاضر در تيمي بازي ميكنم كه عاشق آن هستم و هرگز آن را ترك نخواهم كرد.»
2010/5/15کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هفته سي و هشتم لاليگا: وايادوليد به كمك رئال خواهد آمد؟
رئالي ها براي قهرماني به يك معجزه نياز دارند.
سايت گل - سرانجام اين هفته رقابت نفس گير رئال مادريد و بارسلونا، با قهرماني يكي از دو تيم به پايان خواهد رسيد؛ هر چند بارسلونا با يك امتياز برتري نسبت به كهكشاني ها و بازي آساني كه در نوكمپ در پيش دارند از شانس بسيار بيشتري برخوردارند.
شاگردان گوارديولا بايد در خانه از وايادوليد پذيرايي كنند. آنها در ديدار رفت، تيم حريف را در خانه اش 3-0 شكست دادند و به نظر نمي رسد براي پيروزي در اين ديدار كار دشواري در پيش رو داشته باشند؛ هر چند ژاوي را به دليل محروميت و سيدو كيتا را به دليل آسيب ديدگي در اختيار نداشته باشند.
از سوي ديگر رئال ميهمان مالاگا خواهد بود و مطمئنا بازيكنان و كادر فني اين تيم در تمام طول بازي به ديداري كه در نوكمپ برگزار مي شود، فكر خواهند كرد.
شنبه 25 ارديبهشت 89:
اتلتيکومادريد - ختافه
رئال ساراگوسا - ويارئال
آلميرا - سويا
مايورکا - اسپانيول
يکشنبه 26 ارديبهشت 89:
مالاگا - رئال مادريد
بارسلونا - وايادوليد
والنسيا - تنه ريف
راسينگ سانتاندر - اسپورتينگ گيخون
اوساسونا - خه رس
جدول رده بندي:
1- بارسلونا 96 امتياز
2- رئال مادريد 95 امتياز
3- والنسيا 68 امتياز
4- سويا 60 امتياز
5- مايورکا 59 امتياز
6- ويارئال 55 امتياز
...
2010/5/14کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنده خدا دی استفانو داره می میره نفس به سختی می کشه نمی تونه که کل کل کنه!![]()
اما حتی در همین شرایط هم زمزمه هایی مبنی بر تامل برخی ستاره ها از حضور در اسپانیا وجود دارد.
رئال مادرید، نمانیا ویدیچ و پاتریس اورا رو از منچستر، فرانک ریبری از بایرن و استیون جرارد رو از لیورپول میخواد. بارسا هم که رسما اعلام کرد که وین رونی از یونایتد، فابرگاس و آرشاوین از آرسنال، بوفون از یونتوس و داوید سیلوا از والنسیا رو میخواد بخره.
تا کی میخوان به این سیاست کثیف ادامه بدن.
اتوئو از بارسا و اشنایدر و آرین روبن از رئال مادرید، هرکدوم بعد از این که تیمهای قبلیشون اسم چند تا ستاره دیگه مث زلاتان و رونالدو و کاکا و بنزما به گوششون خورد، با بی مهری از طرف باشگاهشون کنار گذاشته شدن تا مسئولین رئال و بارسا به خیال خودشون بتونن لیگ قهرمانان رو راحت تر از آن خودشون کنن. و حالا هر کدوم از این بازیکنا تو یکی از تیمهای اینتر و بایرن به فینال چمپیونز لیگ رسیدن و رئال و بارسا از لیگ قهرمانان حذف شدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)