تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 85

نام تاپيک: کلونازپام ؟ عوارض و مقدار مصرف ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گلم
    من هفته یا دو هفته ای یک شب فقط قرص کلونازپام دو میل میخورم و واقعا راحت خوابم میبره و چون عوارض داره اصلا زیاد نمیخورم ولی هفته یا دو هفته ای که میخورم صبح زود بیدارم و من مشکل بیخوابی دارم در شب و نمیدونم دقیقا چکار کنم و قبلا دکتر رفتم و گفتن افسردگی خفیف داری و قرص بهم داد و همش خواب اور بود و مادرم نذاشت بخورم چون سرکار میرم و همش با عموم سرکار دارم و تو محیط کارم همش خواب الو هستم و حوصله اصلا اصلا ندارم توضیح بدم در مورد گوشیها چون کارم فروشندگی گوشی هست و خیلی بی رغبت جواب میدم و بغضی مواقع میخوام سر مشتری را از تنش جدا کنم و واقعا خیلی ازار دارم میبینم و نمیدونم واقعا چکار کنم و دکترا هم فقط قرص میدن و اصلا بحرفت گوش نمیدن و من شبها تا چهار و پنج بیدارم و صبح هشت باید برم و ده ساعت کار میکنم و خوابمم به این صورته که یک ساعت میخوابم و بیدار میشم و همینطور تا صبح بیدار بشم واقعا تو کف یک خواب عالی که هشت ساعت باشه موندم و همیشه هم مضطرب و پریشون و نگران و دلشوره مخصوصا دارم و بدنم هیچوقت چه تو نشستن چه خوابیدن سست و ریلکس نیست و همیشه فشار روم هست و خلاصه یکی بگه واقعا چرا اینجوریم حدود چهار و پنج ساله اینجورم و هیچکس درکم نمیکنه و میگن فقط تلقین نکن فقط همینو بلد شدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام.من یه دوره کلونازپام و سیتالوپرام داشتم.تاثیر قابل قبولی داشت.اما بدون مشورت پزشک ناگهان قطع کردم که حالم بدتر شد. الان ماپروتیلین و زیپرو بایوکس دارم که تاثیرشون قابل قبوله. اما همه ی اینها عوارض خودشونو دارن. فقط با تجویز پزشک و فقط در صورت بروز وضع اضراری مصرف کن. من هم شرایط خیلی خیلی بدی داشتم و فقط گذر زمان و صرف انرژی و هزینه و استفاده از تمامی امکانهای ممکن می تونه به ات کمک کنه. هم ورزش، هم همنسینی با عزیزانت،دوستان خوب،غذاها و خوراکیها و میوه ها و نوشیدنی های مناسب،مطالعه ی درست،شیوه ی اثرگذار زندگی و خواب کافی و به موقع می تونه کمک کنه. درباره ی شیوه ی زندگی بگم که خیلی مهمه.ببین چه کارهایی بلدیوحتی اگه شده رایگان انجامشون بده.من دست به قلم بودم.نرم افزار بلد بودم،از جیبم خرج میکردم ولی اینکارها رو انجام میدادم،واسه روزنامه ها و سایتها رایگان می نوشتم.وقتی احساس مفید بودن کنی حالت واقعا بهتر میشه.درباره ی وضعم همینقدر بگم که با مرگ و زندگی می جنگیدم. زیر شکنجه ی بدی بودم،الآن هم تموم نشده اما همینکه خودمو نکشتم خودش یه معجزس.حتمت پیش دکتر اعصاب و روان برو،جلسه ی مشاوره هم خوبه.مطمئنم از پس مشکلاتت بر میآی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.من یه دوره کلونازپام و سیتالوپرام داشتم.تاثیر قابل قبولی داشت.اما بدون مشورت پزشک ناگهان قطع کردم که حالم بدتر شد. الان ماپروتیلین و زیپرو بایوکس دارم که تاثیرشون قابل قبوله. اما همه ی اینها عوارض خودشونو دارن. فقط با تجویز پزشک و فقط در صورت بروز وضع اضراری مصرف کن. من هم شرایط خیلی خیلی بدی داشتم و فقط گذر زمان و صرف انرژی و هزینه و استفاده از تمامی امکانهای ممکن می تونه به ات کمک کنه. هم ورزش، هم همنسینی با عزیزانت،دوستان خوب،غذاها و خوراکیها و میوه ها و نوشیدنی های مناسب،مطالعه ی درست،شیوه ی اثرگذار زندگی و خواب کافی و به موقع می تونه کمک کنه. درباره ی شیوه ی زندگی بگم که خیلی مهمه.ببین چه کارهایی بلدیوحتی اگه شده رایگان انجامشون بده.من دست به قلم بودم.نرم افزار بلد بودم،از جیبم خرج میکردم ولی اینکارها رو انجام میدادم،واسه روزنامه ها و سایتها رایگان می نوشتم.وقتی احساس مفید بودن کنی حالت واقعا بهتر میشه.درباره ی وضعم همینقدر بگم که با مرگ و زندگی می جنگیدم. زیر شکنجه ی بدی بودم،الآن هم تموم نشده اما همینکه خودمو نکشتم خودش یه معجزس.حتمت پیش دکتر اعصاب و روان برو،جلسه ی مشاوره هم خوبه.مطمئنم از پس مشکلاتت بر میآی.
    من هم عین همین مشکل رو دارم با این تفاوت که کار من دولتیه و باید 6 صبح پاشم و اصلن تو محل کار نمیتونم بپیچونم و چرت بزنم به همین خاطر یه روزایی رو اصلن سرکار نمیرم که خیلی واسه موقعیتم بده. دو ساله پیش متخصص اعصاب و روان میرم و از سیتالوپرام گرفته تا آلبرازولام و کلونازپام و ... رو هم مصرف کرده‌ام. دکترا میگن افسردگی داری، ولی من میدونم که مشکلم فقط بیخوابی و سردرده. کسی هست که تجربه‌ی درمانی به دردخوری داشته باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

روان پزشک هم کاری از دستش بر نمییاد . میگه بی تفاوت باش ، مسایل فرعی رو از زندگیت بذار کنار ، امید داشته باش ، به آینده فکر کن ، چند تا آرامبخش هم برات مینویسم که خیلی خیلی مفیدن (خبر نداره بنده خودم دارو شناسم ) و 3 تا بسته ویتامین ث ، دو تا ویتامین ای و دو تا هم ب کمپلکس میده ، میگه روزی یکیشو بخور ، دو هفته دیگه قول میدم حالت بهتر شده !!!! برو بابا ! وقتی یک مشکل وجود داره و هر روز باهاش سر و له میزنی چطوره میشه نسیت یهش بی تفاوت بود ؟!
    بدبختی این دیازپام و کلونازپام هم فایده ندارن ،سیگار هم دیگه حال نمیده ! از دود کلا خوشم نمیاد خوشبختانه ، هرچند استعدادش رو دارم !

با این حال اگر یک روانپزشک یا روانشناس یا حتی مشاور خوب توی اصفهان صراغ دارید دریخغ نکنید
    دکتر مجید براتی - اصفهان اول خ فلسطین تلفن 03112213701

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام
    اگر فردی هیچ مشکلی نداشته باشه . طبیعی و نرمال
    و روزی 1 عدد سیتالوپرام 20 مصرف کنه مشکلی داره ؟

ممنون

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    اگر فردی هیچ مشکلی نداشته باشه . طبیعی و نرمال
    و روزی 1 عدد سیتالوپرام 20 مصرف کنه مشکلی داره ؟

ممنون
    بله مشکل داره این دارو برای افسردگی هست نیازی فرد سالم مصرف کنه

7. این کاربر از روانپریش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DrH.motasami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

به قرص کلردیازپوکساید5 سویچ کنید سپس به متخصص روانپزشکی مراجعه فرمایید.

9. این کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام عزیزم منم مشکل تو رو دارم و درکت میکنم
    قرص ذولپیدم رو دارخونه بهت میده
    خواب آدر سریعه
    من و دوستام استفاده کردیم مناسبه
    فقط باید وقتی میخوایی بخوایی استفاده کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه DrH.motasami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

ونلافاکسین روی اپی نفرین هم تاثیر میذاره درسته؟
    مقدار کمتر از 150 میلیگرم خیر.
    از 150 تا 225 اثر متوسطی روی بازجذب نور اپی نفرین داره.

12. این کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

فرق کلوناز و آلپرازولام؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •