کاملا درسته مثلا ما اگه بتونیم سه تا چیز رو کمتر ویا حتی خیلی خیلی کم مصرف کنیم وضع جسمیمون سلامت میشه
نمک،چربی و شکر
کاملا درسته مثلا ما اگه بتونیم سه تا چیز رو کمتر ویا حتی خیلی خیلی کم مصرف کنیم وضع جسمیمون سلامت میشه
نمک،چربی و شکر
ماء الشعیر فوق العاده مفیده ولی نه دلستر و ایستک
1- jever المانیه
2- bavaria هلندیه
3- hoffenberg المانیه
این سه تا تو همه سوپر مارکتا پیدا میشن و توصیه میکنم از این سه تا مصرف کنید و ماء الشعیر اصل هستن و اصولا مزه تلخ و سنگینی دارن که قانونا باید تلخ باشه(هرچه تلخ تر اصل تر و مفید تره) اگه از این طعم دارای ایرانی بخورید فقط اسانس و شکر خوردین نه ماء الشعیر .
Last edited by sAeEd_kHaAn; 06-09-2010 at 17:44.
ماء الشهید فوق العاده مفیده ولی نه دلستر و ایستک
1- jever المانیه
2- bavaria هلندیه
3- hoffenberg المانیه
این سه تا تو همه سوپر مارکتا پیدا میشن و توصیه میکنم از این سه تا مصرف کنید و ماء الشعیر اصل هستن و اصولا مزه تلخ و سنگینی دارن که قانونا باید تلخ باشه(هرچه تلخ تر اصل تر و مفید تره) اگه از این طعم دارای ایرانی بخورید فقط اسانس و شکر خوردین نه ماء الشعیر .
حالا جدای از شوخی ، یعنی از نظری که میگین تلخ باید باشه خب طعم دارای مال حالا همون باواریا چی ؟ اونا که به نظر من اصلا تلخ نیستن . پس اونا چی ؟
ممنون![]()
خوب به همون ترتیبی که گفتم مفید ترن اگه جور گیرتون نیومد باواریا یا هافنبرگ هم خوبن من خودم باواریا زیاد میخورم باواریا رو با طعم دار های ایرانی مقایسه نکنید
محتویات 100 گرم ماء الشعیر
پروتئین 8 گرم
مواد نشاسته ای 78 گرم
کلسیم 16 میلی گرم
فسفر 189 میلی گرم
آهن 2 میلی گرم
سدیم 3 میلی گرم
پتاسیم 160 میلی گرم
ویتامین ب1 12 میلی گرم
ویتامین ب2 5 میلی گرم
ویتامین ب3 3 میلی گرم
از نوشابه کالریش کمتره اما مصرف زیادش هم باعث اضافه وزن میشه دیگه...
کلا نوشابه خیلی چیز بی معنی ولی خوش مزه ای هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)