تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 73

نام تاپيک: پس از آمار مسئولان باشگاه اسپانیایی به اثبات رسید / طرفداران تراکتور بیشتر از رئال مادرید

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

وقتی شما میاین از روی هوا میگین تراکتور پرطرفدارترین تیم ایرانه ، منبع میدید؟؟ ، که برای این نوع آمار منبع میخواید؟

من خودم طرفدار پرسپولیسم ولی از بازیهای اخیرش اعلام برائت میکنم و اگه تهران بودم ، جاضر نبودم برای این بازی های مزخرفش به استادیوم برم
    مخصوصا بازی امروزش!
    ولی در هر صورت حاضر نیستم تیم مورد علاقمو تغییر بدم
    من و امثال من طرفدار پرسپولیس محسوب میشیم ولی ورزشگاه نمیریم
    اصلا کی گفته تعداد طرفدارای یه تیم با جمعیت ورزشگاه مشخص میشه؟؟
    تا نظر بقیه چی باشه!
    منبع من تعداد متوسط تعداد نفراتی بود که برای بازی به ورزشگاه می رن و نظرسنجی های تلویزیونی و مشاهدات شخصی
    ولی رِئال مادرید که نمیتونه بدون یه منبع خبر رو پخش کنه؟
    یعنی از هر 11 نفر در جهان یکی طرفدار رئال مادریده؟

پ.ن:میگم یه تایپک نظرسنجی برای طرفداری از تیم تشکیل بدیم تا تعداد طرفداران تیم های باشگاهی مشخص بشه و بحث تراکتور و پرسپولیس و اینا تموم بشه

داره خودمونی میشه ROOTKIT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

طبق بررسی های انجام شده رئال مادرید در حدود ۲۸۷ میلیون طرفدار در کل دنیا داره اینهم لینکش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

طبق بررسی های انجام شده رئال مادرید در حدود ۲۸۷ میلیون طرفدار در کل دنیا داره اینهم لینکش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من اونو از یه جای غیر رسمی برداشتم

ولی بازم 287 میلیون کجا و حداکثر 100 میلیون جمعیت ترک کجا

پروفشنال .SA33D.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آخرالزمون شده هااااااا تراکتور پرطرفدارتر از رئال؟؟؟؟ چی مییییییگی؟؟؟ نکنه منم ترکم خودم خبر ندارم؟
    توی یه نظر سنجی ساده از پرسپولیس کم اوردید دیگه رئال که جای خود دارد. بیخیال بابا این بحثای الکی چیه؟ اصلا تراکتور پرطرفدارترین تیم کهکشان،بعدش چی؟ شما اول برین مس رو ببرین بعد حرف طرفداربزنین.همه چیز تیم که طرفدارش نی. برید پی نون که خربزه آبه...

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

واقعا باید به حال این فوتبال گریست که افتخاراتش به جای فتح جام ها و تورنومنت ها به افتخارات پیامکی و کیلویی و نفری تبدیل شده.
    متاسفم

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

من دوستهای ترک زیاد دارم.اکثرنشون تا دیروز سرخابی بودند ولی الان که یک جو بین ترکها پیش اومده که تراختوری باشند اینها هم میگن ما طرفدار تراکتور هستیم ولی هنوز هم بیشتر از اینکه دنبال تراکتور باشند سرخابی هستند.فقط موندم اگه سال دیگه یک تیم دیگه تبریزی هم بیاد لیگ برتر اینها میرن سراغ کدوم تیم؟!

یه چیزه جالب تا حالا توی ورزشگاههای ما نه به مدیرعامل نه به سرمربی نه به بازیکنامون توهین نکردیم اما مال شما دم به دقیقه فحش به مربی و بازیکن و .. هست که میدن بیچاره بازیکن هم واستون زحمت میکشه هم فحش آبدار میشنوه
    مهم اینه که طرفدارهای تیمها دیگه شعارهای نژادپرستانه و تجزیه طلبانه نمیدند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من دوستهای ترک زیاد دارم.اکثرنشون تا دیروز سرخابی بودند ولی الان که یک جو بین ترکها پیش اومده که تراختوری باشند اینها هم میگن ما طرفدار تراکتور هستیم ولی هنوز هم بیشتر از اینکه دنبال تراکتور باشند سرخابی هستند.فقط موندم اگه سال دیگه یک تیم دیگه تبریزی هم بیاد لیگ برتر اینها میرن سراغ کدوم تیم؟!

آخه من نمیدونم کسایی که تا حالا رنگ استادیوم تبریز رو ندیدن اومدن دم از شعار تجزیه طلبانه میدن
    شعار نزاد پرستانه هم همون شعارهایی هست که تو ورزشگاه مس دیروز داشتن میدادن به اقوام ترک زبان هرچی بد و بیراه بود نثار کردن ولی متاسفانه هیچ کس نیست اونها رو ببینه در حالی که اگر یک دهم این شعارها تو ورزشگاه ما اتفاق می افتاد صدای شما گوش فلک رو کر میکرد

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

من نمي دونم اينا كه اين همه حرف تعصب مي زنن اون موقعي كه تراكتور توي ليگ 1 بود هم 80 هزار نفر مي رفتن استاديوم هميشه ؟ معلومه كه نه !
    الان تراكتور اومده ليگ اينا همشون جو گير شدن بزار يه مدت بگذره اين هم عادي مي شه براشون ! مثل ما تهراني ها كه به ليگ برتري بودن سرخابي و هميشه بالا بودنشون عادت كرديم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

من اونو از یه جای غیر رسمی برداشتم

ولی بازم 287 میلیون کجا و حداکثر 100 میلیون جمعیت ترک کجا
    ترکیه می دونی چقدر جمعیت داره؟؟!!
    اذربایجان چطور؟؟
    چند تا ترک تو ایران هست؟؟!
    حساب دو دو تا هست!
    من نمي دونم اينا كه اين همه حرف تعصب مي زنن اون موقعي كه تراكتور توي ليگ 1 بود هم 80 هزار نفر مي رفتن استاديوم هميشه ؟ معلومه كه نه !
    الان تراكتور اومده ليگ اينا همشون جو گير شدن بزار يه مدت بگذره اين هم عادي مي شه براشون ! مثل ما تهراني ها كه به ليگ برتري بودن سرخابي و هميشه بالا بودنشون عادت كرديم !
    استقلال یا پرسپولیس بره لیگ 1 چند تا تماشاچی دارین؟؟!
    از هفته ی اول می گفتین کمتر می شه ولی بیشتر شد!

تبریز اومدی؟؟
    شما برین فحشتون رو بدید!

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

ترکیه می دونی چقدر جمعیت داره؟؟!!
    ببخشید اون وقت چرا باید تو ترکیه هوادار تراکتور باشن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •