چه کسی این نظر سنجی رو راه انداخته که نوشته"بایر مونیخ"
بچه دبستانی هم میدونه بایرن با بایر فرقش زمین تا اسمونه
به امید قهرمانی بایرن همیشه دوست داشتنی
چه کسی این نظر سنجی رو راه انداخته که نوشته"بایر مونیخ"
بچه دبستانی هم میدونه بایرن با بایر فرقش زمین تا اسمونه
به امید قهرمانی بایرن همیشه دوست داشتنی
بایرن و بارسلون رو نمیشه مقایسه کرد...بارسلون در بازی هجومی و رو به جلو رو دست نداره و گرچه بهترین دفاع امسال لالیگا رو داشته اما در بازی دفاعی ضعف داره (چیزی که در دیدار رفت مقابل اینتر و بعد از زدن گل اول مشخص شد)
بایرن تیمیه که منظم و با حوصله بازی میکنه و در بازی دفاعی بهتر از بارسلونه, ضمن این که مربی باتجربه ای داره و مطمئنا از اشتباهات گواردیولا خیلی چیزا یاد گرفته! مسئله خستگی هم دیگه برای بایرن وجود نخواهد داشت...کلا کار اینتر در برابر بایرن مشکلتره مخصوصا که از الان خودشون رو قهرمان فرض کردن با حذف بارسلون!
در خط حمله قبول دارم اما در خط دفاع و حتی هافبک دفاعی اینتر بازیکنان بهتری داره..
خود اینتر بدون شک جزء پرمهره ترین تیمهای اروپاست.
طرفدار هیچکدوم نیستم ولی دوست دارم اینتر ببره
بابا چقدر کل کل میکنید ..
معلومه دیگه اینتر قهرمانه
اگه شک دارید به نظرسنجی هم یه نگاهی بندازید...
اگه به نگاه کردن نظرسنجی باشه که بارسا باید قهرمان میشد! (نظر سنجی قبلی رو می گم)اگه شک دارید به نظرسنجی هم یه نگاهی بندازید...
ولی خدا کنه اینتر قهرمان بشه...
بایرن منچسترو که حذف کرد ؛ دیگه اینتر جای خود داره..!
برام جالبه یکسری از دوستانی که طرفدار بارسا بودن با حذف شدن این تیم طرفدار بایرن شدن !
ولی همونطور که قبلا حذف بارسا رو پیش بینی کردم این دفعه هم بدون کل کل پیش بینی میکنم اینتر قهرمان خواهد شد .
اگه اینطوریه اینتر هم پرادعاترین تیم این دوره که بارسا بود رو حذف کرد از همه اینها بالاتربایرن منچسترو که حذف کرد ؛ دیگه اینتر جای خود داره..!
کی گفته پر ادعا ترین تیم بارسا بوده..؟
جام میره مونیخ.... شما شک نکن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)