خدایی پیش خودم فکر می کردم سپاهان شایسته تر از مس باشه.ولی به جرئت میگن با این مهاجم هایی که داره باید بره در... رو بذاره
امیدوارم مس موفق باشه.
خدایی پیش خودم فکر می کردم سپاهان شایسته تر از مس باشه.ولی به جرئت میگن با این مهاجم هایی که داره باید بره در... رو بذاره
امیدوارم مس موفق باشه.
بالاخره بازی هم تموم شد
مشخص شد قلعه نوعی توی لیگ چه جوری اول شده
اتفاقا من فکر می کنم اگه اول بشه خوبه.مس بازیش تو خونه حریف دور بعد.فکر نکنم بتونه ببره تیم مقابلش رو.مس فقط توی خونه خودش خیلی خوب بازی می کنم.(نمی دونم چرا ؟؟؟ )
دوست دارم به ذوب اهن بخوره که حداقل مطمئن باشیم یه تیم داریم تو یک چهارم.
بازی هم تموم شد.
ژنرالثابت کرد مربی بین المللی نیست....
امسال که همه چی داشت چه از نظر بازیکن چه از نظر پشتیبانی مالی...
می خوام ببینم بعده بازی چی سر هم می کنه و می گه.
حیف شد : امروز بازی مسیا رو دیدی ؟ با اینکه سرنوشت دست خودشون نبود از دل و جون مایه گذاشتن و همه در خدمت تیم بودن و جون کندن برا نتیجه گرفتن
سپاهان یه چیز رو فهمید : اونم اینکه آسیا لیگ ایران نیست و باید جان کند برا نتیجه گرفتن ، از سپاهان 5 تا اصلیاش رو بگیرین ببینین دوزار مث العین میتونن بازی کنن ؟؟ همینایی که میگیم عربن و بی عرضن و فوتبال رو نمیفهمن !
مس فک کنم یک سوم سپاهان هم خرج بازیکن و مربی نکرد : ولی توی بازیای برگشت واقعا جبران مافات کردن
حیف شد : امروز بازی مسیا رو دیدی ؟ با اینکه سرنوشت دست خودشون نبود از دل و جون مایه گذاشتن و همه در خدمت تیم بودن و جون کندن برا نتیجه گرفتن
سپاهان یه چیز رو فهمید : اونم اینکه آسیا لیگ ایران نیست و باید جان کند برا نتیجه گرفتن ، از سپاهان 5 تا اصلیاش رو بگیرین ببینین دوزار مث العین میتونن بازی کنن ؟؟ همینایی که میگیم عربن و بی عرضن و فوتبال رو نمیفهمن !
مس فک کنم یک سوم سپاهان هم خرج بازیکن و مربی نکرد : ولی توی بازیای برگشت واقعا جبران مافات کردن
شما حالا دلت از یجا دیگه پره ... !
من کلی گفتم که یه تیم ایرانی حذف شد !
این پست صدو بیست درصد تایید میشه.
من بازی مس رو ندیدم ولی واقعا حق خودشون رو مخصوصا در بازی های برگشت گرفتن و رفتن دور بعد ولی سپاهان با این همه ادعا...
کلا ایرانیا به هم نخورن خوبه
مس یه جورایی تو دل برو شده امشب : دلیل عمدش هم سوسکیدن الدعایه از .. فیل افتاده بود
واقعا حیف شد
اگه سپاهان میومد چهار تیم ایرانی صعود کرده بودند که خودش افتخاری بود
البته الانشم نسبت به سالهای قبل رکورد خیلی بهتری هست
امیدوارم استقلال از سد پاختاکور بگذره
از بین ذوب آهن و مس (به احتمال زیاد البته)هم یکی باید بیاد بالا
اینطوری حداقل 2 تیم در بین 8 تیم خواهیم داشت و امید حضور در نیمه نهایی و نهایی بیشتر خواهد بود
به امید سربلندی بیشتر و زده شدن بیشتر پوز این عربا که میان اسم خلیج عربی میذارن تو ورزشگاهشون
Last edited by satttanism; 27-04-2010 at 23:21.
دل پر ؟
توی آسیا درخششون مث لیگ نبود : بنده نمیگم به خاطر این بود که پنالتی هدیه نگرفتن ! میگم : تیمی که امشب از جمع ایرانیا حذف شد به خاطر نمایش فوق العاده ضعیفش بود که حذف شد
دوتا تیرک زده شد : به تیرک که امتیاز نمیدن میدن ؟ در صورتی به تیرک زده شد که العین نصف تیمش رو آورد هبو دتو میدون
بازیای آسیایی سپاهان امسال با زمان لوکا قابل قیاس نیست : ستاره بارون بود ژنرال چه از لحاظ بازیکن چه از لحاظ شارژ مالی ! خوب آبرو داری کرد تو امارات !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)